Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 249
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
И от двата. Не съм мирисала. Кремът за ръце все си върви.
Беше останал само 1 с мед, ако това може да е критерий Simple Smile

Сега погледнах приложението. Дава ми, че кремът не е наличен онлайн.

Ще изпращам човек да ми я вземе от магазин, в близък до нас град ги има налични, но се чудя. После ако ги подушиш ще споделиш ли кой как ти се струва като миризма.

# 631
  • Плевен
Много съм доволна от талоните, взех от половината неща. Дезодоранти 6 броя.
Нормално е с тези талони и супер цени да са изкупени наличните продукти.
Браво на ДМ!

# 632
Защо да се прехласвам по купони две за едно. Имаха дезодорант тяхна марка на приемлива цена. Първо се изкупи. После смениха формулата и народа се отказа да го купува и сега вместо да купуваме спокойно и ритмично дезодоранти да клечим по промоции и купони. Не знам. Не е моето.

# 633
  • софия
Кой се прехласва?
Когато няма талони, има други алтернативи и магазини. В момента има нещо, от което сме доволни. Всеки има избор дали да го ползва или не. На никого не е опрян пистолет и принуден да ходи и пазарува в определен магазин, определени продукти.

# 634
Ние пък, явно сме доста, не сме доволни.
Жената говори за продукти и качество/съвместимост, не за цени. Аз съм доволна от някои от техните продукти собствена марка, които вече ги няма. С пистолет, без пистолет, откъде да ги намеря точно тях? От наличните талони аз лично не взимам нищо. Да си внесат пак своята марка, и без талони ще я купувам.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 11:21 от Нарцùса

# 635
  • пустинята Гоби
Да, и аз влизам в магазина само заради продуктите тяхна марка, откъде ги измислиха тези талони, не знам. Само маски на Миша бих взела, ама като чета, че няма наличности, хич няма и да ходя специално.

# 636
  • 1st floor
Минавам пред магазина на Славейков и почти всяка сутрин тези дни зареждат огромни палета. Та и наличността сигурно се мени.

# 637
  • софия
Купувам постоянно маски на Миша, крем за ръце, мокри кърпи. *2, защото сме две.
Много малко продукти, марка на ДМ, харесвам и имат алтернатива.
Нямам намерение да правя проучване кои сме повече.

# 638
Ти купуваш, други не купуваме. Няма нужда да се караш на хората, които нямат твоето потребителско поведение, или да говориш за 'ние сме доволни'.

# 639
  • пустинята Гоби
Гела за съдомиялна е на добра цена, ама аз скоро бях ползвала такъв и не се изкефих. Всички таблетки марка ДМ са много по-хубави.

# 640
  • софия
Ти купуваш, други не купуваме. Няма нужда да се караш на хората, които нямат твоето потребителско поведение, или да говориш за 'ние сме доволни'.
Не прехвърляй твое поведение и разсъждения върху ненаписано от мен.
...
Доволна съм от тези талони. ..
Не само аз съм написала, че съм доволна. Така, както ти и други не сте и си обобщила, че "не сте доволни".

dani-ela-80, забравих да помириша кремовете за ръце.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 07:50 от zvаnchе

# 641
Минавам пред магазина на Славейков и почти всяка сутрин тези дни зареждат огромни палета. Та и наличността сигурно се мени.
Да, всеки ден е различно. Вчера като минах имаше маски Миша, имаше и дезодоранти. Кухненски ролки и мокри кърпи пак нямаше, но има още седмица, в която талоните са валидни

# 642
Не прехвърляй твое поведение и разсъждения върху ненаписано от мен.
...
Доволна съм от тези талони. ..
Не само аз съм написала, че съм доволна. Така, както ти и други не сте и си обобщила, че "не сте доволни".

dani-ela-80, забравих да помириша кремовете за ръце.
Много е нагло и просташко да си редактираш мнението, в което ясно пишеше преди редакция ние сме доволни, и което именно надуто твое изказване аз коментирах, и после да ковеш другите какво са твърдяли и какво са прехвърляли.

# 643
Дами. Моля да сложим точка на спора. Видяха се мненията. Както писах в моя коментар не е моето. Но не съм написал всички да са като мен. Щом собствените марки не им носят толкова доходност колкото процента от другите марки това е тяхно право. Като има в магазините в други държави техните марки ще поръчваме от там. Доста вериги имат такива разминавания. Драма няма.

# 644
Аз да попитам за спиралите - някой купи ли си да даде отзив. Заслужава ли си да инвестирам в две?

Общи условия

Активация на акаунт