Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 242
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Аз купих тази

Засега я ползвах веднъж, но не видях кой знае каква разлика от всички други, които съм ползвала

# 646
  • пустинята Гоби
Талона е за някаква спирала на Буржоа доколкото схващам.

# 647
  • софия
Ти купуваш, други не купуваме. Няма нужда да се караш на хората, които нямат твоето потребителско поведение, или да говориш за 'ние сме доволни'.
Не прехвърляй твое поведение и разсъждения върху ненаписано от мен.
...
Доволна съм от тези талони. ..
Не само аз съм написала, че съм доволна. Така, както ти и други не сте и си обобщила, че "не сте доволни".

dani-ela-80, забравих да помириша кремовете за ръце.
Много е нагло и просташко да си редактираш мнението, в което ясно пишеше преди редакция ние сме доволни, и което именно надуто твое изказване аз коментирах, и после да ковеш другите какво са твърдяли и какво са прехвърляли.
Няма да определям езика и стила ти. Оставям това на теб.
Предполагам знаеш, че когато има редакция 5 мин. след пускане на поста, тя ясно се отразява в него.

Какво съм написала аз и какво си прочела ти се оказва, че са две различни неща.

# 648
Аз да си повдигна и уточня питането за мнения за спиралите с талони Буржоа:yum:

# 649
Тотално се омотах с тия спирали. Един хвали, друг не харесва. Отделно,чета двете теми за ДМ и ми стана ужасна каша

# 650
  • София
Само през приложението ли може да се използват купоните ? На декстопверсията не ги намирам.

# 651
Ходих днес. Бомба е паднала. Нито пасти, нито серуми.
Питах една девойка, ами не знаела нищо. Днес получили стока, но нямало от тях?!
Е защо ги пускат тези талони? Без наличност?

П.П.
Серумите с витамин С и този с хиалуронова киселина някой ползвал ли ги е? Че има наличност в друг квартал.
Да пусна поръчка.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 23:09 от DeVa®

# 652
  • Пловдив
Само през приложението ли може да се използват купоните ? На декстопверсията не ги намирам.
Само с приложението след активиране на талоните.

# 653
  • Наблизо
Дева,аз ползвам този с хиалуронова ли силна и другият с азелаинова и съм доволна.С вит ц ползвам на друга марка,но като цяло са добри и на добра цена.

# 654
Пуснах поръчка, ще ги взема днес.

# 655
Здравейте и за много години!
Вчера купих от пастите, имаше по 1-2 бройки от вид, но все пак имаше.
Спиралите не намерих.
Серуми досега не съм ползвала. Кои са подходящи /има ли изобщо/ за тийн кожа с пъпки и отделно за  зряла кожа, за изглаждане на бръчки? Ако има да взема два - за тийнката и за мен. Simple Smile

# 656
  • Бургас
Само с приложението след активиране на талоните.
  В приложението активирах талоните, които искам, но самата поръчка си я пуснах през компа и всичко си е ОК с намалението Wink

# 657
Аз последните дни минах през няколко магазина на ДМ в Пловдив, в централните части на града и си имаха от всичко от промоционалните талони, с изключение на конкретния вид домакинска хартия на Zewa.

# 658
Днес в магазина в нашия мол казаха : нямаме маски, нямаме хартия, Сомат няма. Казаха, че повече няма да ни изпращат до края на кампанията.
Така че, поне няма да се разкарвам повече до там като будала.

# 659
  • София, Манастирски ливади
Следете наличностите в приложението и си поръчайте с  взимане от магазин, ако се появи нещо, което ви трябва. Няма смисъл да разкарвате само.

Общи условия

Активация на акаунт