Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 369
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Имаше за DM Bio бебешки пюрета и храни, но за Бейбилов не ми се е мяркал Simple Smile

# 421
Не е имало за Бейбилов купон. Аз се надявах да са по-щедри, но не. За перилни и почистващи препарати  можеше да пуснат. Ето Коледа идва да развържат малко кесията.

# 422
# 423
Скрит текст:
Вчера трябваше да си уплътня времето преди работа и влязох в близкия ДМ, да ползвам отстъпка за рожден ден.
На такава сопната касиерка случих, че направо съжалих. Angry
Тук ме подкокоросахте с чадърите Бенетон и взех един от 24.99. И 3 дезодоранта Фа.
Ще мисля за чадъра, че снощи поръчах друг от НМ.
Натка, ти кой крем с нианацид търсеше, на Балеа ли?
Скрит текст:
На Балеа, да, но дневния. Мисля че последния път като питах в магазина, ми казаха че е спрян. А бяха му сменили дори опаковката, с новото лого беше.
Не е спрян,в Германия си го има..

https://www.dm.de/balea-gesichtscreme-niacinamide-lsf-30-p4066447438888.html
Дано пак се появи тук щом е така, сега за зимата не ми е толкова дерт но лятото ми беше много добре с него, малко кремове с 30ти фактор се погаждат с кожата на лицето ми, особено на такава цена, това отделно че и просто като крем за лице ми допадна.

# 424
Освен за четките.. На мен другите намаления нещо не ми допадат. Няма някакво уоу намаление примерно - 50%..

# 425
Намира ли се някъде камък дезодоранта?

# 426
  • пустинята Гоби
50% e ясно, че няма да има, ама поне някой читав талон да пуснат. Аман от томболи и намаление на свещи.

# 427
50% e ясно, че няма да има, ама поне някой читав талон да пуснат. Аман от томболи и намаление на свещи.

Ами за чая примерно можеше да е 50%...

Някой от чужбина да каже там какви са им талоните??????

# 428
  • пустинята Гоби
Можеше, ама аз такъв талон от ДМ не съм виждала.

За чая можеше да е за всички чайове, а не само за един вид, от който аз например не купувам никога.

# 429
Шоко чая от адвент календара с чайовете е тооооп ❤️❤️ някой знае ли дали се продава отделно?

# 430
И на мен не ми харесва календара...възползвах се от бебешките DM bio, чакам купона за останалите храни от серията. За препарати видях, че само за Персил ще пуснат 15%. Общо взето нищо интересно.
В немската версия има 18 купона, различни марки или цели продуктови групи, варират от 15 до 30%. Когато имам път натам се възползвам.

# 431
  • София

Ами за чая примерно можеше да е 50%...

Някой от чужбина да каже там какви са им талоните??????
Днес от немския ДМ се падна томбола за кафемашина Miele + допълнителни награди комплекти на Carefree и 30% отстъпка на марката.

# 432
  • Бургас
Да попитам,този чай хубав ли е? С какви аромати е? Трябва ми за подарък.

# 433
Това са различни чайчета. Хубави са, за втора година ги купуваме

# 434
  • София
Да попитам,този чай хубав ли е? С какви аромати е? Трябва ми за подарък.

Купувам по 2-3 кутии от този чай. Харесва ни. Ароматни са чайчетата в кутията

Общи условия

Активация на акаунт