Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 272
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Талон има за дезодорант, не за рол он

# 571
Нямам ДМ приложение, мога да инсталирам при нужда, разбира се.
Би ли споделил някой, моля, в тези оферти 1+1 има ли безалуминиеви ролони и ако да, какви? 💐

Това е талона, имат безалуминиеви дезодоранти,рол он нямат. Аз утре ще ходя за тях.

# 572
Моят мъж си направи регистрация и талоните се комбинираха с този за нов клиент.

# 573
Mомичета, някой поръчвал ли е от немския дм бебешки храни?
По-изгодни са им нещата, а имат доста купони за разлика от нашенския сайт…

# 574
  • Варна
Майка ми сутринта поръча и талоните се комбинираха с отстъпката за рожден ден.

# 575
При мен преди час ми заби приложението и не мога да довърша поръчката. Някой друг има ли такъв проблем?

# 576
Майка ми сутринта поръча и талоните се комбинираха с отстъпката за рожден ден.
Много благодаря, значи ще изчакам да ми дадат и талона за рожден ден и ще ги комбинирам. Не че ще е някаква грандиозна сума разликата, естествено, ама защо пък не?

# 577
А цената в приложението, която виждам и на каса в магазина една и съща ли е за даден продукт?

# 578
С талона за серумите на Ревокс внимавайте, защото хваща само серумите образно казано в белите опаковки. Има два нови в сини с ретинол, пак серуми, но тях не хваща. Добре, че момчето на касата в БГМ ме предупреди и ме изчака да го сменя с друг. Щеше да е добре да хващаше и слънцезащитния, ама другия път.

# 579
Със сухите шампоани също има проблем - хваща само два вида (питайте на касата кои са). На касата имат списък с продуктите, които минават с талона и ако има нещо го оправят без да правят проблеми и физиономии.
Отстъпката за рожден ден се комбинира с талоните.

# 580
  • Пеликания
За сухите шампоани е написано за кои два вида може. Batiste Fresh и/или Wildflower

# 581
  • София
Със сухите шампоани също има проблем - хваща само два вида (питайте на касата кои са). На касата имат списък с продуктите, които минават с талона и ако има нещо го оправят без да правят проблеми и физиономии.
Отстъпката за рожден ден се комбинира с талоните.

Batiste Сух Шампоан 1+1. Талонът важи за Batiste Сух шампоан за коса, Fresh и/или Wildflower, 2 бр. х 200 ml.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-us … AYASAEEgLui_D_BwE

# 582
Прегледах диагонално, на всички талони пише за какво важи.

# 583
"И/или" предполагам означава, че могат да се комбинират два различни вида от един тип продукт. Например мъжки и женски Део Нивеа?

# 584
Нивея минават всички дезодоранти на тази цена в комбинация по желание.
Всъщност за сухите шампоани ми казаха същото, но не беше, аз не съм обърнала внимание, че са описани само два вида (не ги купих за мен и съответно не ползвам такива). Но ми ги оправиха без никакви възражения и физиономии, за което ги поздравявам!

Общи условия

Активация на акаунт