Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 19

• 69 256
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Сливен
един каял на ГР се хвалеше преди

# 616
Кой черен молив за очи ще препоръчате - на есенс,на ГР,на s-he
На Bell хипоалергенния - най -добрият дрогериен, който съм ползвала досега!

# 617
Днес в ДМ в Делта планет мол във Варна нямаше абсолютно нищо от продуктите, които могат да се закупят с талоните. След сряда да проверя, така ми каза момичето. Разочарована съм.

# 618
Днес в ДМ в Делта планет мол във Варна нямаше абсолютно нищо от продуктите, които могат да се закупят с талоните. След сряда да проверя, така ми каза момичето. Разочарована съм.
Иначе платили на една шапка инфлуенсъри да рекламират талоните.

# 619
Аз се зарадвах само на талона за маските на Миша. Могат да се комбинират различни видове, но взех тази, която ми е любима.
Коя ти е любимата?

# 620
Има ли ограничение за това колко мокри кърпи можем да вземем бебо ?

# 621
Според мен за всички талони е по 2 броя.

# 622
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!

# 623
  • София
Да. Офертата сега  е 1+1.
Ходих до ДМ, но кухненската хартия беше свършила, маските за лице на Миша също бяха изкупени...

# 624
Би трябвало да може няколко бройки да се вземат стига да са по две (1+1). Единственото на купона за маските за лице на MISSHA пишеше, че има ограничение от максимум 3 по 2 броя. Пробвах сега в приложението да добавя 4 броя и хвана талонът.

Скрит текст:

# 625
  • софия
На всеки талон пише ограничението. За маските, дезодоранта, крема е 6 бр. (3*2).
Скрит текст:
Доволна съм от тези талони. Вчера с дъщеря ми си взехме маски, мокри кърпи, крем за ръце, накарах и мъжа да си вземе дезодорант.

# 626
От кой ДМ пазарувахте? Минах вчера през този на Славейков...нищо нямаше. Ама нищо!

# 627
  • софия
От този в Парадайс.

# 628
zvanche, кой крем за ръце си взе. Нямам в близост магазин, за да ги помириша, ще пускам онлайн поръчка и се чудя кой е по-хубав и хубаво миришещ.

# 629
  • софия
И от двата. Не съм мирисала. Кремът за ръце все си върви.
Беше останал само 1 с мед, ако това може да е критерий Simple Smile

Сега погледнах приложението. Дава ми, че кремът не е наличен онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт