Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как може да се определи теглото на бебето с помощта на видеозон?
Какви са препоръките за използване на кошница за кола през първите 1-2 месеца на бебето?
Как можем да определим дължината и теглото на бебето след определена възраст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как може да се определи теглото на бебето с помощта на видеозон?
Определянето на теглото на бебето с помощта на видеозон е приблизително и не се препоръчва. Теглото на бебето се определя по-точно чрез ултразвукови изследвания, които измерват размерите на различните части на тялото му. Видеозонът не предоставя достатъчно точни данни за определяне на теглото на бебето.
-
Какви са препоръките за използване на кошница за кола през първите 1-2 месеца на бебето?
Препоръчително е бебето да не прекарва повече от 2 часа в кошницата за кола през първите 1-2 месеца. За по-дълги пътувания може да се използва допълнителна възглавница или подложка, за да се подобри позицията на бебето. Въпреки това, важно е да следвате инструкциите на производителя и да се консултирате с лекар при въпроси или несигурност.
-
Как можем да определим дължината и теглото на бебето след определена възраст?
За определяне на дължината и теглото на бебето след определена възраст се използват различни методи. Например, за определяне на дължината след 5 месеца се използва формула, която включва възрастта в лунарния месец по 5. За теглото се използват ориентировъчни стойности за всяка месечна възраст, като те са приблизителни и могат да варират в зависимост от индивидуалните характеристики на бебето.
-
Как се определя теглото на бебето по време на бременност?
-
Какви са препоръките за използване на кокосови бебешки матраци и какви са техните предимства и недостатъци?

.
.
. Лекторката беше голяма свежарка и освен за къпането, отваряше доста скоби да ни просветява и по други въпроси - за мен беше много ценно
. Накрая за масажите почти не остана време и мина темата много набързо. Следващия път пак съм на линия, живот и здраве
.
.

Предимно рева и аз не знам защо и ми е тъжно и сдухано. Не си мисля нещо определено, което да ме разстройва, ами съм си все разстроена
После бях много горда със себе си, защото до последно мислех, че няма да събера смелост.
То на човек му трябва още едно висше, за да гледа бебе. Аз не разбрах кои са другите априлки, защото разчитах на 450, тя ми се обади предния път. Питах една мама напосоки, но тя каза, че е за юли
... Ма то безработна жена, губя представа за времето
ще си докарам някоя беля. Онзи ден се наложи здраво да се понапъна, колкото и да внимавах и сега 2-3 дни имам странно усещане на корема. Един такъв сякаш в долната си част се стяга и стои твърд - нищо чудно и контракции да са... Снощи направо си изкарах акъла, много се притесних от странни усещания, а и ме болеше странно корема и кръста, но не съвсем ниско. Слава Богу на сутринта нищо не усещах. Но няма да се успокоя преди да отида на преглед, а това ще стане чак след 1 седмица.
Така че имам чувството че се чудят само как да ни шашкат. 
.Хубавото е,че можеш и он лайн да си поръчаш всичко,което си пожелаеш само за 3лв на доставка
.
ми се струва тъповата, а и тази докторица дето ще я води е една депресирана психоложка.... дето предния път говори за следродилната депресия (най-скучната лекция досега). А и след онази лекция ме хвана предродилната депресия