КАУФЛАНД - тема 68

• 65 822
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
Долче, душих, душих снощи, не усетих нищо, хем бая опуших по едно време, заради едни пържоли.
Следващият път ще викна и мм да провери, че моят нюх след ковид е на моменти, ту го има, ту намалява.

# 196
Подарявам купон за 5лв отстъпка при покупка над 100лв от Кауфланд. Ако някои го иска да пише.

# 197
Благодаря, Леми!

# 198
  • Mostly in my mind
Взех си тази касерола миналия ден. Беше намалена на 13.99. Не знам каква е тая цена в емаг. Обаче ми се струва, че  изобщо не е качествена. Беше леко огъната, вкъщи я видях вече. И за пръв път ми се случва такова нещо. От 4 индукционни котлона работи само на един. С други уреди такъв проблем съм нямала. Приятелка, която се занимава с продажба на домашни потреби,  ми каза, че за К произвеждали същите серии, но по-некачествени....дали е вярно...

# 199
  • In transit
Лолита, Вертекс внасят съдовете Брио и за Кауфланд, едва ли ще са с различно качество. Аз също съм имала проблеми с техни съдове на индукцията. Ако сложа малък тиган на голям котлон, не тръгва. Само на малкия работи. Със съдове на други марки нямам такива проблеми. Според мен индукционната плоча отдолу не им е добра, затова се получава така.

# 200
Някой да има новата брошура от утре

# 201
Някой да има новата брошура от утре

Довечера в 00:00 ч.

# 202
Няма яйца в Кауфланд, явно са ги изтеглили заради птичия грип.

# 203

Не знам за Кауфланд, но днес от Била влачеха с торби яйца. Не съм гледала брошурата там, явно има някакво намаление…

# 204
Тази вечер пазарувахме , три пъти обиколихме хладилните витрини и точно решихме, че за пореден път са  размествали продуктите ,  видяхме на суши щанда момчето написало на ръка " Яйца няма"😂😂😂 явно му беше
писнало да го питат.

# 205
# 206

Миналия ден имаше, взех от тези по 15, но после размислих и ги върнах, че имаме доста налични.
Какъв птичи грип, у нас ли?

# 207
  • Mostly in my mind
Не съм чула и аз. Снощи взех от Билла, имаше си.
Благодаря за брошурата, Ленак. Почвам да я разглеждам с кафето. Simple Smile

# 208
Колко кутии бонбони мога да взема с купона за рожден ден?

# 209
Взех 6 кутии, от един вид. Намали цената на всички.

Общи условия

Активация на акаунт