КАУФЛАНД - тема 68

• 65 817
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Показаната прахосмукачка е много добра!  Добре се справя с ежедневно почистване на килими, мокети и др. настилки.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 07:30 от Amiamo

# 226
  • Русе
Нашата след едногодишно ползване гръмна в ръцете на студента. Занесохме я за ремонт. Върнаха ни парите след месец. Не подлежала на ремонт.

# 227
Аз съм от НЕдоволните,  слабичка е за мойте изисквания , килими тип "шаги" не почиства по никакъв начин , за плочките и ламината може би става но ... не е моето 😁

# 228
Малиновата торта с бишкоти има ли я при вас ?

# 229
Здравейте дами!Разглеждам предстоящата промоция на този прах.
Някой купувал ли е от кауфланд такъв течен ариел на промоция и доволен ли е? Да не са ментета.. свекърва ми казва че не правили пяна

# 230
  • София
Някой купувал ли е от кауфланд такъв течен ариел на промоция и доволен ли е? Да не са ментета.. свекърва ми казва че не правили пяна

Аз пера в момента с такъв . Много съм доволна.

# 231
Извинете ме за глупавият въпрос, но какво означават червените звездички на някой продукти? За Била знам, че са само в големите магазини, но Кауфланд магазините са еднакви.

# 232
Коледна украса на брошурата сигурно Grinning

# 233
Червената звезда е украса.
Бялата звезда до цената значи “специална цена до изчерпване на количествата”.

# 234

В момента пера с такъв и нямам забележки.

# 235
Преди месец имаше същата промоция на Ариел, взех си и ми се струва съвсем ок.
Чела съм в темата за перилните препарати, че гелът не трябвало да прави пяна. Защо обаче много не разбрах.

# 236
Много добре изпира гелът на Ариел от Кауфланд. Как допускат някои, че големите вериги ще продават ментета?
Лошото е, че стана много скъп. За 100 пранета вземам Омо от Лидл, за 22 лв.

# 237
  • Русе
......
Чела съм в темата за перилните препарати, че гелът не трябвало да прави пяна. Защо обаче много не разбрах.
Не гелът, а по принцип перилният препарат не трябва да прави пяна. Натоварва се моторът на пералнята, пък и трудно се изплаква.
Пенливи по принцип са препаратите за ръчно пране.

И за да не е спам - вчера отидох за горчица. Грабнах такава, която се оказа с изтекъл срок на годност - 05.09.2023. На Информация момичето веднага извади изпод тезгяха една кутия бонбони, от тези големите по 40 бр. Погледнах я въпросително. Да, това давали за изтекъл срок на годност. Бях си забравила телефона вкъщи, та не можах да направя справка, но след като се прибрах, видях, че си стои ваучерът за 3 лв. В случая съм на далавера, защото бонбоните са по-скъпи, ама не ги ща, няма кой да ги яде. Предпочитах си ваучера, за да го похарча за това, от което имам нужда, пък било то и да си платя горчицата с него.

# 238
Колко кутии бонбони мога да взема с купона за рожден ден?
Бях като луд с картечница. Но, наистина прави отстъпка на всички бонбони от изредените, независимо от бройката. Хрупкавите бонбони са супер!
Скрит текст:

# 239
  • оттам, откъдето започва България
Севда_, да ви е сладко.

И тъй като темата е за Кауфланд, да споделя, че тези щипки: , повече няма да ги купя, тъй като няма и година откакто съм ги купила, а се изпочупиха.

Общи условия

Активация на акаунт