Пубертетът при момчетата - тема 15

• 43 615
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
При моят син проблемът е сериозен, то и с просто око се вижда. Брекетите ще са най-модерните, някакви извънземни или поне цената им от 5,5 хиляди лева Joy

# 601
Какво цени чета за брекети, простоооо🤦🏻♀

# 602
При моят син проблемът е сериозен, то и с просто око се вижда. Брекетите ще са най-модерните, някакви извънземни или поне цената им от 5,5 хиляди лева Joy

И при нас са същата цена, ама в евро - 5500 евро за инвизилайнъри. Важното е да има ефект.

# 603
  • Deutschland/HE

И при нас са същата цена, ама в евро - 5500 евро за инвизилайнъри. Важното е да има ефект.

При вас здравните каси не поемат ли лечението?

# 604
В Пловдив ми предложиха алайнери за около 9000 лева.

# 605
Аз затова склоних през немската здравна каса с класически видими брекети.

# 606
  • София
Забравила съм, кога започва мутирането на гласа? Малкият (11) от два - три дни е със странен глас, според него мутира, аз по-скоро си мисля, че е вирус. Миналата седмица беше с леко болезнено гърло, но вече би трябвало да няма нищо остатъчно.

# 607
  • София
Забравила съм, кога започва мутирането на гласа?
Според мен след 16. Поне децата около мен минаха тогава. Едно от хлапетата в залата започна преди няколко месеца да боботи. По-голям е от моят с 1г.

По-миналата година гледах цените в стом. център, в който водих тийна. 5 или 6 хиляди бяха.

# 608
Синът ми е на 13 г. Гласът му е станал по-плътен, вече не е детски. Същото забелязвам и при приятелите му. Не са мъжки гласове все още, но не са и детски. От негови разкази при някои съученици мутирането започва към 12-13 г.

# 609
Моят е на 13 без месец. Гласът му определено е по-плътен и не детски. Не е съвсем мъжки, но се променя.

# 610
12-13г започна при моя.Вече говори доста дебело.Така че от година си боботи доста.Бил е на 13.

# 611

При вас здравните каси не поемат ли лечението?

Предполагам, че поемат нещо, но не изцяло. Ако е както при другите зъболекарски услуги, от 5 500 евро ще поемат около 500 евро.

12-годишният син на една приятелка бая гъгне, като говори.

# 612
13,41 години, още му е съвсем детски гласът.

# 613
  • София
Нашата ортодонтка ни препоръча класическите метални брекети преди 2 години. Цената беше 2500лв. Доволна съм от резултата след свалянето им. Не изглежда като конска захапка. Че и такива съм виждала от най-скъпите ортодонти.

# 614
Аз тепърва ще трябва да проучвам. Има здрави, хубави, бели зъби, но втори зъб от едната страна е леко настрани. Не се знае няма ли да се намести - по едно време се изправи, после пак застана леко настрани.

Общи условия

Активация на акаунт