Пубертетът при момчетата - тема 15

• 43 113
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Моят използва дезодоранти, но когато се сети.

След тренировка - само къпане.
Залата им е ок първите 5 мин, след това става ад.

# 106
ДХ3, не е заради къпането Simple Smile
Така де, ама
моето има
график и не чу изневерява явно 😂. А такова нещо като- “влез за 2мин за бърз душ” , идея си няма какво е и само ме
гледа и върти очи.

# 107
При синковеца забелязах, че както започна активно да тренира (3 - 4 пъти седмично), така постоянната миризма на пот изчезна. Мирише на пот само след тренировки, разбира се, но онази постоянно съпътстваща го миризма спря. Интересното е, че и пъпките по лицето му изчезнаха. Като спре да тренира редовно за някакъв период от време и миризмата, и пъпките се появяват отново.

# 108
  • София
А такова нещо като- “влез за 2мин за бърз душ” , идея си няма какво е и само ме гледа и върти очи.
Моят е същият. И ако бързаме и наистина душа трябва да е бърз и аз врещя "излизай", той само мрънка "ама аз току що влязох".
С бой влиза и с бой излиза.
Обикновено влиза и решава да си напълни ваната. Та къпането му е поне час.

# 109
Точно за това говоря, не да не се къпе, ама и не да виси вътре по 30мин.Да не коментирам и сметките за газ какви са.То и аз много висях в банята като бях като него, ама не 4 пъти на ден.

# 110
  • Пловдив
При синковеца забелязах, че както започна активно да тренира (3 - 4 пъти седмично), така постоянната миризма на пот изчезна. Мирише на пот само след тренировки, разбира се, но онази постоянно съпътстваща го миризма спря. Интересното е, че и пъпките по лицето му изчезнаха. Като спре да тренира редовно за някакъв период от време и миризмата, и пъпките се появяват отново.
уф, де да изчезваха и при моя така...

# 111
Здравейте! Може ли да споделите какви тримери сте купили на Вашите тийнове? Моят син иска тример за подарък, а аз нищо не разбирам от това.

# 112
На Филипс Уан блейд, но не е опция, заради това, че ножчетата да доста скъпи, макар да издържат доста.
Бих избрала малко по-скъп, но без да се сменят консумативи.

# 113
  • Пловдив
Пуснахме кръвни ние, ама ме притеснява инсулина...тестостерона е очаквано висок.
С ендокринолог ли да се консултирам?

# 114
Пуснахме кръвни ние, ама ме притеснява инсулина...тестостерона е очаквано висок.
С ендокринолог ли да се консултирам?
В София има детски ендокринолог.
Дете на приятелка е с наднормено тегло и висок инсулин, пие Берберин и инозитол.

# 115
  • Пловдив
Не съм в София...
Ще мисля кое и как.

# 116
  • София
На 17+ вероятно може и при недетски ендокринолог, но едва ли ще може по здравна каса да мине прегледът.

# 117
Какви маратонки за тренировки в зала купувате? Аз досега поръчвах Reebook и  Nike, но изкарват по 3-4 месеца и искам нещо друго.

# 118
Асикс, но за волейбол

# 119
Според крака. Големият предпочита Мицуно и Асикс, малкият предпочита Адидас и Пума. Преди всеки сезон поръчваме по няколко чифта от специализирани сайтове и оставяме само най-удобните. Висок клас обувки за зала издържат по няколко сезона при интензивно натоварване.

Общи условия

Активация на акаунт