Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 74

• 34 659
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Ок, браво.
Ама за добрия холестерол и тсх-то?
Грам не ми харесват.

# 361
Добрият холестерол е на границата да е в референтните, а и през последните 4-5 години е бил с малко по-малко от препоръчителната стойност (иначе в референтните). Холестеролите общо взето не ме вълнуват особено като цифра, все още свалям килограми. Не виждам нищо чак притеснително в цифрите.🙂
ТСХ е нормално да е такова при приемането на външен Т3. И тук за мен няма изненада. Т3 и Т4 са важните за щитовидната жлеза.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 00:52 от dolce miele

# 362
Оки, ти си знаеш.
Скрит текст:
Да не ти дърпам ушаците само Mr. Green

# 363
Долче, екстар са ти резултатите - и захарта и инсулина са отлични, ама защо не виждам витД?

Холестеролите си съвсем права да не гледаш, особено че си в режим отслабване. Аз няма да показвам колко е моя, че според някои, ще се гътна моментално от сърдечен удар  Satisfied

Не разбирам от щитовидни, така че там не мога да взема отношение.

# 364
Nevermoresleep, вит. Д и Б 12 ги изследвах през юни. С вит. Д имам да наваксвам /защото почти го бях спряла за може би 8-9 месеца, а не е трябвало- предвид че мен не ме огрява много слънце/, не вярвам вече да е оптимален, та ще го изследвам по-нататък пак. Вит. Б 12 беше 650-680 нещо...🤔🤔 Добре беше най-накрая.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 19:50 от dolce miele

# 365
Долче, и от мен едно голямо браво! Усилията се отплащат. Ти този месец колко пъти и по колко дни прави фастове? След онзи 11 дневен фаст кз трайно ли падна? Ох, много се развълнувах 🤗.
Предния пък как ти бяха кз и инсулин?
Много въпроси. Припомяйте ги тези неща, нали ще излъчваме победители за годината.
И малинки за дезертьорите и назадничавите 😀

# 366
# 367
Долчеее, браво на теб! 🎈Бавно, но славно право към целта, а пътят ти вече не е труден с тези резултати! 🫶

# 368
Долче, и от мен едно голямо браво! Усилията се отплащат. Ти този месец колко пъти и по колко дни прави фастове? След онзи 11 дневен фаст кз трайно ли падна? Ох, много се развълнувах 🤗.
Предния пък как ти бяха кз и инсулин?
Тайс, през този месец целта беше задържане на свалените кг. Фастове съм правила по 24, 36, 48, 72 часа- различно. Увеличих и мазнините в макросите от една-две седмици. Добре ми се отразява, на КЗ също.
Предишните ми КЗ и инсулин бяха 4,7 и 7,2 (преди шест месеца). Освен това тази нощ спах само 3 часа, та и заради това съм още по-доволна, че КЗ не е хвръкнала "по традиция" до около 5,5...😊 Ужасно много време ми отне да я преборя тази КЗ на гладно над 5! Продължавам да съм фен на доктор Боз!😃
Да, усилията се отплащат и усещането е много приятно!🙂
Нани, благодаря!🙂 А ти недей така да изчезваш...🤗 Оздравяхте ли всички вкъщи?

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 19:52 от dolce miele

# 369
Dolce, браво!!! Браво за усилията и постигнатито.
Щитовидния и при мен се цели точно такава стойност. Утре отивам и аз да се бодна, трябваше да ни направят една групова отстъпка 😀

# 370
Не смея вече да кажа, че сме здрави. Тамън да прошепна и хоп- пак някой болен. 🥴 Понеже съм човек на крайностите от два дни обмислям да се впусна в един бърз тридневен яйчен фаст, за да си възвърна поне малко амбицията за подобряване на общото състояние. Добре, че пишете и давате такъв хубав фийдбек с резултати, така давате стимул на останалите.
Елори, и ти си със супер показатели! Режимна си отвсякъде и дава резултат! 🌸
Аз това лято дадох близо 700 лв за изследвания, прегледи, а за лекарства дори няма да отварям дума… 😱

# 371
трябваше да ни направят една групова отстъпка 😀
Да, нали?😃 Аз отдавна обмислях да се изследвам и се наканих в последния ден от месеца.😅
Нани, получи ли капките с прополис? При нас винаги това е било чудодейно средство. Трябва да подновим приема, че напоследък съм забравила за капките, да не ни изненада някой вирус...Аз бих се присъединила към тридневен яйчен фаст, само да изберем датите.🙃

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 20:42 от dolce miele

# 372
Аз така се зарадвах на резултатите на Долче, че веднага се набодох. 🤣. Искам и аз в отличниците
Скрит текст:
Гледам, глюкомерът ми е по старото време 🫨

Нани, прави каквото ще правиш, и чакаме свежи снимки 🤗.
Мануна, утре на отчет, стискам палци !

# 373
Долче, много се радвам на прополиса! 🫶 Слагам на венеца и е чудодеен, но ще започна и да пия. Тези дни го карах на лимони заради гърлото, но ще спретна един колтейл и с прополис. 😁
Тайси, ко напрай ти?!? Чудесен резултат! 🥰 И при теб се размърдаха нещата. 😘
Мануна, чакаме утре и ти да се похвалиш! 🌸

# 374
Тайс, ами, при отличниците си!🙂 Аз се почудих какъв е пък сега този нов модел глюкомер...а накрая забелязах, че това е ластичето😅- как прецизно си го настанила в чантичката му за съхранение!😃 Знаеш ли как да смениш часа- ако не, да обясняваме?🤗
Нани, и на мен ми е помагал за неволи с венците този прополис- аз отначало много не му се надявах, но той ме опроверга!🙂 Свикна ли с алайнерите?
Мануна, пожелавам ти и на теб едни чудесни резултати!🙂

Общи условия

Активация на акаунт