Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 858
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Моят кръвен на 7-и ден е напълно отрицателен. Ще  повторя след 48 часа и спирам лекарствата. Това беше, повече ембриони нямам. Мои яйцеклетки нямам от пет години, така че пак трябва ново ДЯ, а времето отдавана е срещу мен, на 46 съм. Имам две деца, с мъжът ми едно общо. Той иска на всяка цена да продължа да опитвам, аз се чувствам ужасно изморена от всичко. Нямам представа какво ще правя оттук нататък.
Успех на теб, Мечо! Нямам представа в коя лаборатория е по-добре. Избери тази, в която излизат резултатите по-бързо, защото чакането е трудно.
Успех на всички момичета, които чакат ❤️

# 166
Ancho, не ми е работа и не за това е темата, но изречението “мъжът ми иска на всяка цена да продължа да опитвам” ми изправи косата..
не искам да съм крайна, ама какъв е този мъж???
Съжалявам за неуспеха ти и още повече съжалявам, че си подложена на такъв натиск. Няма такова нещо като “на всяка цена”, когато става въпрос за забременяване.

# 167
Имам две деца, с мъжът ми едно общо. Той иска на всяка цена да продължа да опитвам, аз се чувствам ужасно изморена от всичко.

Ancho66, не знаех, че имаш 2 деца. При такъв случей защо мъжът ти те притиска, момче ли иска? Настоявай на своето! Тук жените най-много изхабяват телата и нервите си! Те трябва да са на първо място, а не хора с разни амбиции.

Честито на момичетата с положителни тестове и успех на тези, които все още не са видели своите две черти. Flowers Four Leaf Clover
IvanovaLub и аз се изненадвам колко бързо минава времето.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 14:08 от Фрида

# 168
Ancho, не ми е работа и не за това е темата, но изречението “мъжът ми иска на всяка цена да продължа да опитвам” ми изправи косата..
не искам да съм крайна, ама какъв е този мъж???
Съжалявам за неуспеха ти и още повече съжалявам, че си подложена на такъв натиск. Няма такова нещо като “на всяка цена”, когато става въпрос за забременяване.
Абсолютно си права, Селесте! Аз трябва да реша дали, ако искам да продължа е моето искрено желание. Ако пък не е, то дали можем двамата да продължим заедно пътя си. Имам тежки решения да вземам, но сега искам просто да изживея мъката си, защото аз искрено го мечтах и сънувах това бебенце, през всичките тези не лесни три години. Толкова бях сигурна, че сега ще е успешно този път, но не е било интуиция, а просто огромно желание. Това във връзка с предходен пост дали се доверяваме на усещанията си за трансфера.

Фрида, момче имаме Simple Smile Той просто иска голямо семейство, готов е и на осиновяване, а аз не мога да се пречупя.
Знам, че като имам вече две деца (едното голямо и отгледано, живее отделно), не е същото като отчаяната надежда на много момичета тук, да имат първа рожба. Но много исках трето детенце и направих всичко възможно, като всички нас тук.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 14:12 от ancho66

# 169
Времето отдавана е срещу мен, на 46 съм. Имам две деца, с мъжът ми едно общо. Той иска на всяка цена да продължа да опитвам, аз се чувствам ужасно изморена от всичко.
@ancho66, Извинявайте, но четейки това, което сте написала ми стана лошо направо....Първо вие вече имате деца, и то 2....Вече сте на 46....и мъжът ви иска още и то на всяка цена. Ми да започне той да си бие всичките инжекции в корема и да му взимат на него на всеки 2 дена кръв , пълни упойки, пункции и тн.
Не мисля, че тук във форума, ще има 1 жена, която да одобри, това, което сте написала, тоест това, което мъжът ви иска.
Имате си деца, не сте като повечето от нас, без....Спрете с тези мъчения и изтезания. Решението разбира е си е ваше, но съм потресена от това, което сте написала.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 14:40 от BlackCat12

# 170
При мен нещата приключиха за съжаление 😔 на 26.10 чхг-70. Днес 30.10- 86.
Звънях на докторката - не ми вдига.
Не знам какво да правя.
Дай спирам ли хапчетата и да чакам да ми дойде🥺
Здравей!
Направи ли днес нов тест?

# 171
Anncho, от написаното от теб оставам с впечатление, че си наистина объркана и трябва да си дадеш време да прецениш какво искаш ТИ действително. Останалото ще се подреди като решения от самосебе си.
Сигурна съм, че неуспехът предизвиква у всеки крайни мисли и чувства. При мен поне е така.
След неясен резултат в петък 9,62 на 11 ден на 3дневни и 5,62 на 14 ден и на мен ми изглежда всичко нерешимо, но някак намирам сили и въпреки статистиките моето категорично желание е да продължа да опитвам. В това също имам съмнения, но ако не го направя винаги ще се обвинявам и няма да си го простя.
Както често пишат момичетата - всеки сам си преценява... затова аз лично бих те подкрепила каквото и решение да вземаш, стига да го искаш истински! Sparkling Heart

# 172
Здравейте, момичета Simple Smile

Три дни след като прокървих и два дни след първия тест - ЧХГ 143, резултата днес е 423.7.  Прогестерон 153.7.  Предполагам е добре Simple Smile Спрях аспирина и кървенето почти спря! От клиниката ми казаха да записвам час за преглед 20 дни след първия тест Simple Smile Все още не смея да се зарадвам!

Успех на всички чакащи HeartHeartHeart

Само да допълня, пътя на една двойка, преминала през изпитанието инвитро, никога не е лесен! Като се погледна отстрани и си казвам Лелееее, как успяваш да се справиш с всичко това, в очите на близки и приятели изглеждам като боец, герой, но вътре в себе си никога не съм го чувствала по този начин, все едно е някакво изпитание или трудност, а по скоро като път за постигане на желаната цел! Със сигурност има дами с доста повече от мойте 4 опита, от тях 1 успешен, надявам се и сега този да завърши със щастлив край, но важното е да прецениш дали може да се справиш с това и дали пътя ще бъде поносим!

Успех

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 14:49 от Kaavaalaa

# 173
Честито Kaavaalaa! Стискам силно палци всичко да е наред до финала!

# 174
  • Пловдив

Три дни след като прокървих и два дни след първия тест - ЧХГ 143, резултата днес е 423.7. Предполагам е добре Simple Smile Спрях аспирина и кървенето почти спря! От клиниката ми казаха да записвам час за преглед 20 дни след първия тест Simple Smile Все още не смея да се зарадвам!

Прекрасен резултат, честито, Kaavaalaa! Пожелавам ти до финал! Пожелавам си и на мен и на всички чакащи такова ЧХГ 🍀

# 175
При мен нещата приключиха за съжаление 😔 на 26.10 чхг-70. Днес 30.10- 86.
Звънях на докторката - не ми вдига.
Не знам какво да правя.
Дай спирам ли хапчетата и да чакам да ми дойде🥺
Здравей!
Направи ли днес нов тест?
Да. Чхг-79, 7. Пада. Спирам всички лекарства.
На 03.11 преглед и пак ЧХГ, защото искам да изключа извънматочна.
Докторката ме успокои, че щом чхг пада (макар бавно) ще е спонтанен.
Но все пак ще ме прегледа и сега ще си чакам цикъла. Дано се изчистя бързо и без усложнения.
🙏

# 176

Три дни след като прокървих и два дни след първия тест - ЧХГ 143, резултата днес е 423.7.  Прогестерон 153.7.  Предполагам е добре Simple Smile Спрях аспирина и кървенето почти спря! От клиниката ми казаха да записвам час за преглед 20 дни след първия тест Simple Smile Все още не смея да се зарадвам!

Само да допълня, пътя на една двойка, преминала през изпитанието инвитро, никога не е лесен! Като се погледна отстрани и си казвам Лелееее, как успяваш да се справиш с всичко това, в очите на близки и приятели изглеждам като боец, герой, но вътре в себе си никога не съм го чувствала по този начин, все едно е някакво изпитание или трудност, а по скоро като път за постигане на желаната цел! Със сигурност има дами с доста повече от мойте 4 опита, от тях 1 успешен, надявам се и сега този да завърши със щастлив край, но важното е да прецениш дали може да се справиш с това и дали пътя ще бъде поносим!

Успех
Много се радвам за теб Кавала 🤗 Всичко да е наред от тук нататък!
Иначе не ме съдете момичета, трудно се влиза в обувките на някой друг. Благодаря за съветите и подкрепата, останалото зависи от това какво ще ми продиктува сърцето.
Успех на всички тук, желая от сърце и ще хвърлям око от време на време да ви чета и стискам палци.
Ще завърша със знаковия лаф на Божинката: Човек само когато знае кво му е, само аз си знам кво ми е 🤣🤣🤣🤣🤣

# 177
  • гр. София
Kaavaalaa, знаех сиии! Heart Успех на прегледа, а и занапред. Flowers Four Leaf Clover

Мечето, стискам палци хубав резултат утре. Flowers Four Leaf Clover

eyeswideopen, mimi2to, ancho66, съжалявам! Дано нямате повече такива резултати! Hands Pray

# 178
Днес резултата на ЧХГ - то май не е хубав, не се удвоява както навсякъде казвате...... Водя се 13 ден от трансфера (деня на трансфера не го броя) - резултат: 40,17 H. Според вас какво ще рече....че съм имала имплантация, но клетките нещо не се развиват добре и ще отпадне всичко...или пък извънматочна? Да припомня, че на 11 ден беше - 30,08. Няма никакво удвояване, нямам кървене, само болки като всеки момент ще ми дойде цикъла.... Да отписвам и този опит нали?

# 179
  • Пловдив
Както очаквах, отрицателен резултат. Дори е нямало имплантация - 0.10 mIU/ml. Здраве да е. Ще кандидатстваме пак по фонда. Искаме да пробваме докато още съм в майчинство и отпуска след това, пък да видим.
Успех на чакащите!

Общи условия

Активация на акаунт