АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - Април 2024 ТЕМА 2

• 47 775
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
30 дни след серклаж? Еха, аз съм се наточила да си поискам 3 дни за престоя в болницата само. Миналият път бях вече в болничен за бременността и изобщо не знам стандартно колко се издава. Ще питам като отида в понеделник.

# 211
Аз правих серклажа при д-р Христов в Надежда. Там искаха да ми дадат 30 дни, но ги измолих да дадат само 15 дни.
По принцип си е необходима почивка след серклаж, но при положение, че работя полегнала на дивана дори... Нямаше смисъл.

# 212
Не се стърпях и днес купихме количка. Бяхме се спряли на два модела : Cybex balios S Lux и Easywalker harvey 3 premium. Е Cybex-а спечели, много държахме да е компактна и да се сгъва със седалката. Маневрена и леко се кара (приятелка има предишния модел ) . Easywalker-a може да сгънеш само шасито и отгоре слагаш кошчето или седалката и заема цялото място в багажника. Предимството при нея беше, че предните колела са на по-тясно разстояние и съответно ще е по-маневрена, но си е тежка на първо усещане поне.

# 213
  • Варна
Не се стърпях и днес купихме количка. Бяхме се спряли на два модела : Cybex balios S Lux и Easywalker harvey 3 premium. Е Cybex-а спечели, много държахме да е компактна и да се сгъва със седалката. Маневрена и леко се кара (приятелка има предишния модел ) . Easywalker-a може да сгънеш само шасито и отгоре слагаш кошчето или седалката и заема цялото място в багажника. Предимството при нея беше, че предните колела са на по-тясно разстояние и съответно ще е по-маневрена, но си е тежка на първо усещане поне.
И аз не се стърпях, взехме Чиполино елит Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 12:02 от iskrichkavn

# 214

И аз поръчах Cybex Balios S Lux в цвят sky blue, страхотна е , няколко познати я имат и не си я заменят за нищо. В какъв цвят я взе?

# 215

И аз поръчах Cybex Balios S Lux в цвят sky blue, страхотна е , няколко познати я имат и не си я заменят за нищо. В какъв цвят я взе?

Взехме същия цвят кош за новородено като вас , и комбинирах с Ocean Blue за лятната седалка, че повече ще цапа и да не си личи

# 216
Ние също се възползвахме от намаленията и взехме количка, спряхме се на Buba Zaza. Сестра ми е с такава и е много доволна от нея.

# 217
  • София
Аз по-скромно пазарувах сега. Взех си поставка за чаша за количката, клипс за бибероните, 3бр муселинови пелени и комплект ножичка, пила и нокторезачка в кутийка. Много се чудих за последното, защото вкъщи има 2 комплекта такива, но реших да си имаме един резервен, а всяко дете да си знае неговия. Пристигнаха и 3бр летни гащеризончета, много сладки.

# 218
И ние с ММ взехме количка вчера. 😂 С тези намаления беше много трудно да пропуснем. Голямо умуване и мислене беше, три магазина поне обиколихме, аз малко и поревах (без логична причина 🤦🏼♀) и в крайна сметка взехме Kikkaboo Thea. Надявам се да излезе читава. Бабата на бебчето пък решила да поръча комплект шишета Авент, ще ги видим и тях. Четвъртък съм на втора фетална морфология и хем нямам търпение да видя бебка, хем пак се притеснявам дали всичко ще е наред.

# 219
Със здраве и все със здрави бебчета да си бутате количките Hug
Като чета последните коментари ми се струва, че на всички с нови колички чакате първи бебчета, така ли е? Rosewine всеки път преди преглед и аз съм така. В коя седмица си?

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 20:51 от ^LadyBug^

# 220
Със здраве и все със здрави бебчета да си бутате количките Hug
Като чета последните коментари ми се струва, че на всички с нови колички чкате първи бебчета, така ли е? Rosewine всеки път преди преглед и аз съм така. В коя седмица си?

При нас е първо, да ☺️

# 221
И на нас ни е първо дете. На втора фетална съм във вторник, нямам търпение, трябва да пусна и кръвни тези дни.

# 222
В коя седмица ще ходите на втора фетална морфология?

# 223
  • София
Аз ще ходя като съм 19+5гс.

# 224
  • Варна
И на нас ни е първо.
Ние сме на фетална на 24ти, тогава ще съм точно 19та

Общи условия

Активация на акаунт