Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да пия при главоболие по време на бременност?
До коя седмица е забранен сексът при ниско разположен плацента?
Какви са препоръките за покупки преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да пия при главоболие по време на бременност?
-
До коя седмица е забранен сексът при ниско разположен плацента?
-
Какви са препоръките за покупки преди раждането?
-
Как да преброя месеците по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на кръвното налягане на майката по време на бременност?
всеки като ни ''успокоява'' с другото ще е момиче и ги питам - ама кой иска момиче, вие или ние
казвам - не, не, ние си знаем за момчета нещата. Както и да е. Термин 20.04.2024. Трето секцио ще ми бъде. Личи ми коремчето от началото на 4ти месец, но мога да кажа, че все още се поприкрива с дрехи ако искам. Сега съм 16+5 г.с., качила 3кг. Забременях 49кг и да съм някъде 52кг. Има ли някоя мама която се следи в Щерев? Питам понеже там раждах второто си дете и от тогава за каквото и да било с женските годишни прегледи все там ходя и съответно и следенето сега продължавам там. По повод коментар който прочетох, че не се помни нищо от едното до следващото бебе, и аз съм така, нищичко почти не си спомням, все едно ще ми е първо
Нищо не намирам за нашата количка, а не искам от рандъм страница да поръчам и да не излезне ок качество.