АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - Април 2024 ТЕМА 2

• 47 754
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Не е заповед, а писмо от РЗИ от 19 октомври  с препоръка да се ограничат посетителите. Затова не намирате нищо Simple Smile аз нали се запънах като казаха и чак звънях в РЗИ 😂
Абе, ние сме в голямото село, спомням си, че доста назад обсъждахме, но съм забравила.
Ще споделите ли опит с колички майките, които вече са бутали Simple Smile Този черен петък го очаквах края на месеца, не сега…
Балиос С Лукс най-често ми я предлагат в магазините.

# 181
Не е заповед, а писмо от РЗИ от 19 октомври  с препоръка да се ограничат посетителите. Затова не намирате нищо Simple Smile аз нали се запънах като казаха и чак звънях в РЗИ 😂
Абе, ние сме в голямото село, спомням си, че доста назад обсъждахме, но съм забравила.
Ще споделите ли опит с колички майките, които вече са бутали Simple Smile Този черен петък го очаквах края на месеца, не сега…
Аз също съм се ориентирала към тази количка, бутала съм я защото една приятелка я има и ми е много удобна и красива. И аз мислех , че черния петък ще е накрая на месеца  и тъкмо щеше да ми е ми минала втората фетална и обмислях тогава да пазарувам, ама ще се забързат нещата явно.
Столчето за кола не мога да го избера въобще, не съм наясно хич , колата ми има изофикс и ми се иска да е с база , както си му е реда и бебето да се вози там за най-голяма безопастност. Гледах ва Макси кози, че са много хубави. Вие към какво се ориентирате?

# 182
Със столче бих могла да помогна.
На първо време ще взема кошница някаква от ОЛХ, а иначе вече 4 г сме със Сайбекс Сирона и до преди месец я возих с гръб към движението, което е най-доброто възможно относно сигурност.
Макси Кози имат маааалко по-ниски резултати на краш тестове, Бритакс и Сайбекс са така по-водещи марки.
Ето тук може да проверяваш сигурност а на столчетата и дали имат краш тест, по-ниска оценка (1,6-2) значи по-добър резултат, аз столче със сигурност над двойка не съм взимала Simple Smile
https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/ausstattung-technik-zubeho … e/kindersitztest/

# 183
  • София
Ние първо ще ползваме кошницата за кола от самата количка, която си ни е 3 в 1.

А за столче - баткото вече над 2г е със столче на Бритакс и за малката пак такова ще вземем. За нас беше важно да е сред първите по краш тестове. По посока на движението е, не е на обратно, но оценката на крашовете беше много по-висока в сравнение с модели, които бяха в топ 10 и за обартно возене. Освен това аз държах да имам достъп постоянно до детето, когато е сам отзад. Не веднъж ни се е случвало да е в позиция за сън столчето (не легнала, но наклонена) и малкият да се задави или да започне да повръща и като сме отпред да може просто да го дръпнем достатъчно, че да не се задави още по-зле (а на магистрала или в задръстване не мога да спирам и да слизам да ходя до него и да го надигам, а е имало не малко пъти, в които му е било трудно да си поеме въздух и за секунди е спирал с дишането докато се освести малко какво става).

# 184

Балиос с лукс има ли чанта? Масово количките на cybex, които виждам, са без чанти.

# 185
Тези чанти не се ли купуват отделно? Мисля че няма, но има доста голям кош отдолу за боклуци Simple Smile

# 186
  • София
За кошовете отдолу гледайте какво разстояние има до земята и колко ги тъпчете с багажи. Казвам го, защото после почват да опират по тротоари и бордюри при слизане/качване и на една прехвалена марка една приятелка много се дразнеше, че не го е видяла предварително това. Та на нея й стана напълно неизползваем коша отдолу и за второто купи друга количка.

А Сайбекс - допълнителните им аксесоари (чанти, комарници, дъждобрани, сенници и т.н.) са си ги направили отделно да бъдат купувани и чанта за 300-400лв (ако се иска да е като марката) би ми дошло повече Grinning Иначе може да се съчетае с някоя съвсем различна и доста по-евтина. Някои дори предпочитат да слагат тип ранички, а не чанти.

# 187
Тук ще намерите много полезна информация за всичко ,която ви вълнува относно столчета за коли, безопасност и прочие:

https://kidsonboard.bg/

Ние за първо време сме с кошницата от количката ,като имаме изофикс за нея , след което ще преминем на Бритакс от каката ,а нея ще преместим в ново столче

# 188
Момичета имали някоя тези дни с ужасно главоболие. От вчера много ме боли,кръвното е нормално

# 189
Момичета имали някоя тези дни с ужасно главоболие. От вчера много ме боли,кръвното е нормално
В неделя бях така и чак до другата сутрин продължи.

# 190
Нашата количка е 3in1  Jane Muum Micro Koos. Мега издръжлива, удобна, маневрена, не е тежка. Живот и здраве пак с нея ще сме. 🍀

# 191
Здравейте,

Аз бях на преглед при д-р Дяволов и ми потвърди, че ще ме вземе.
Каза следващ преглед 7ми месец.
Много съм доволна. Много ми харесва като лекар. Питах го каквото ме интересува,  даде ми насоки и съм доволна.

Пускам ви и информация за черния петък по детските магазини, за който го интересува:
КОМСЕД :
"HAPPY WEEKEND 10-12.11.2023
Отново HAPPY WEEKEND в Детски Магазини КОМСЕД и на КОМСЕД Онлайн!

Купете коледните подаръци за децата на изключително изгодни цени с -30% отстъпка!"

Рая тойс:

Готови ли сте за Супер промо уикенд?
Очакват Ви специални намаления, на които няма да можете да устоите!
Не пропускайте от -25% до -30% отстъпка от 10'ти до 12'ти ноември на Raya Toys!
Изберете любимите си продукти още сега и ги добавете в количката!
*Кампанията включва частично Cybex Platinum. Не участват памперси, козметика, храни и продукти със специални цени.

ЛУД ПЕТЪК в ХИПОЛЕНД :
10 и 11 ноември 2023г.!
25% отстъпка на абсолютно всички стоки, във всички физически магазини ХИПОЛЕНД и онлайн на www.hippoland.net.

Промоцията е валидна за покупки НАД 10 лева в един касов бон.

ОЗОН:
От 7.11.23 до 12.11.23 - Детско царство
https://www.ozone.bg/landing/detsko_tsarstvo/?affid=pn7719

# 192
Днес в ozone.bg и baby.bg започва Черен Петък.

# 193
И нашата ☺️
Супер доволни сме ! В момента вози племенникът ми и скоро си идва отново при нас. Не е мръднала !

Нашата количка е 3in1  Jane Muum Micro Koos. Мега издръжлива, удобна, маневрена, не е тежка. Живот и здраве пак с нея ще сме. 🍀

# 194
  • София
Аз да измрънкам - малко съм разочарована от черните петъци в Озон и Бейби. Очаквах да си намалят повече нещата, а някои имаха повече намаление преди това. Има някои добри оферти все пак, ама на дребните неща не особено. Исках да навзема лигавници, муселинови пелени, стойка за сушене на шишета, ей такива неща, ама повечето от списъка с любими са на редовни цени или някакво намаление тип 2-3лв.

Общи условия

Активация на акаунт