АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - Април 2024 ТЕМА 2

• 47 777
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
И нашата ☺️
Супер доволни сме ! В момента вози племенникът ми и скоро си идва отново при нас. Не е мръднала !

Нашата количка е 3in1  Jane Muum Micro Koos. Мега издръжлива, удобна, маневрена, не е тежка. Живот и здраве пак с нея ще сме. 🍀

Хихи 😁 нашето кошче за кола и кошът за новородено са в Италия при приятели, но ще си ги прибираме и ние.

# 196
Здравейте, търсих на няколко пъти тема за бебета Април, но чак сега ми попадна. Дете номер 3 ще е при нас. Трето момче People Angel всеки като ни ''успокоява'' с другото ще е момиче и ги питам - ама кой иска момиче, вие или ние Sweat Smile казвам - не, не, ние си знаем за момчета нещата. Както и да е. Термин 20.04.2024. Трето секцио ще ми бъде. Личи ми коремчето от началото на 4ти месец, но мога да кажа, че все още се поприкрива с дрехи ако искам. Сега съм 16+5 г.с., качила 3кг. Забременях 49кг и да съм някъде 52кг. Има ли някоя мама която се следи в Щерев? Питам понеже там раждах второто си дете и от тогава за каквото и да било с женските годишни прегледи все там ходя и съответно и следенето сега продължавам там. По повод коментар който прочетох, че не се помни нищо от едното до следващото бебе, и аз съм така, нищичко почти не си спомням, все едно ще ми е първо Rolling Eyes Sweat Smile Баткото е ще е на 12 а малкия става днес на 8. Големия батко също Април месец. Въпреки че обсъждахме чвите неща да купим след нова година, мисля да поогледам за шишета, стерилизатор и подобни утре, видях че има черен петък в Хиполенд и Айко. На Авент съм се спряла, ако някоя от вас види някъде заслужаващо си намаление нека сподели. Леко и безпроблемно бременеене на всички майчета Revolving Hearts

# 197
  • София
Добре дошла и леко бременеене!

Авент има намаление сега в Озон, Baby, Гален, Айко. Навсякъде е с 20%. Аз тъкмо онзи ден си прибрах пратката с шишенцата и бибероните. Сигурно и в другите детски ще ги пуснат сега уикенда.

# 198
Аз пък никак не останах доволна от шишетата на Авент. Много протичаха.
Този път смятам да заложа на шишетата на Dr. Brown's или NUK.

# 199
и на нас не са ни били удобни, а и бебетата ги отказваха нашите.

# 200
  • София
Ако някоя мама е поръчвала от някъде комплект за количка по поръчка (с конкретен размер), моля дайте линк Grinning Нищо не намирам за нашата количка, а не искам от рандъм страница да поръчам и да не излезне ок качество.

Аз бях взимала Нук и по-ужасно шише не ми беше попадало никога. Протече на първата седмица (в ротация с други шишета), а биберонът беше потресаващ материал (ужасно твърд, никакъв шанс за смукане и малкият ревеше нон-стоп, защото се изнервяше и не се наяждаше).

# 201
С 1вото дете си купих на Dr. Brown's - ееее, няма такава мъка, като ги видя тези шишета още си спомням за миенето на тези тръбички на безсънните нощи от коликите. Ефект за колики (поне тогава) беше -0 от 0. 3 месеца рев денем-нощем. А с второто бях си купила на Авент комплекта и на една лекция присъствах на която си казах - не ме интересува, че съм купила Авен, купувам НУК и то стъкло с каучук биберони. Еми бибероните не изпускаха въздух, правеха вакуум, детето не можеше да се нахрани, не ги искаше и си изкарах тихо и спокойно Авента и всичко си беше наред. Та аз от личен опит съм се насочила към Авен и въпреки всичко - всяко дете си е индивидуално.

# 202
Здравейте,разглеждам за шишета сега покрай промоциите. Спряла съм се на Avent обаче се чудех тези приставки против колики има ли смисъл от тях или е все тая с тях и без тях?

# 203
  • София
Аз съм ползвала и със (в началото), и без. Не знам имаха ли роля или детето беше такова, но колики почти не разбрахме, че имаше. Сега съм взела без отделна зелена клапа (самата форма на биберонът е различна този път), но по спомен може да се добави като се купи отделно.

# 204
И аз отдавна не съм писала, но чета редовно. Много се радвам, че всички в групата са здрави и  всичко минава леко. Надявам се до края да сме така. Интересно ми е да попитам има ли още някой с ниска плацента. Миналата седмица (18та) АГ ми каза, че все още ми е ниска, но така между другото и не го отчетох много, за това и не попитах нищо, Сега малко се притесних. В края на месеца сме на втора фетална и се надявам тогава нещата да са ОК.
Иначе за пазаруването  - още нищо не сме купили. Чакам да мине и втората фетална и тогава ще действаме, макар че честно казано вече ми се пазарува, особено дребните неща като дрешки, козметика, шишенца и тнт. Ама като съм  се зарекла, че ще чакам - ще чакам. Относно по-големите покупки, като кошарка,количка и тнт ще се доверя изцяло на вашето мнение и моя усет, но когато му дойде времето. Има ли и други бременни мами, които още работят? На мен не ми се спира още, а и работата ми е лека. Смятам да работя минимум до януари Simple Smile

# 205
И аз отдавна не съм писала, но чета редовно. Много се радвам, че всички в групата са здрави и  всичко минава леко. Надявам се до края да сме така. Интересно ми е да попитам има ли още някой с ниска плацента. Миналата седмица (18та) АГ ми каза, че все още ми е ниска, но така между другото и не го отчетох много, за това и не попитах нищо, Сега малко се притесних. В края на месеца сме на втора фетална и се надявам тогава нещата да са ОК.
Иначе за пазаруването  - още нищо не сме купили. Чакам да мине и втората фетална и тогава ще действаме, макар че честно казано вече ми се пазарува, особено дребните неща като дрешки, козметика, шишенца и тнт. Ама като съм  се зарекла, че ще чакам - ще чакам. Относно по-големите покупки, като кошарка,количка и тнт ще се доверя изцяло на вашето мнение и моя усет, но когато му дойде времето. Има ли и други бременни мами, които още работят? На мен не ми се спира още, а и работата ми е лека. Смятам да работя минимум до януари Simple Smile
Аз работя от вкъщи и възнамерявам да си работя до края на Февруари. Така ми се пада и датата за болничния.

# 206
Аз работя от вкъщи и възнамерявам да си работя до края на Февруари. Така ми се пада и датата за болничния.

И аз смятам да работя до края. Работя от вкъщи и не смятам,  че ще е проблем да изкарам.

# 207
Присъединявам се към работещите от вкъщи, планиращи да работят до 45-дневния.

Вече споделих на шефа ми, прие го добре и помоли ако има промяна и реша да взема болничен, да му кажа възможно най-рано. Надявам се да не се налага. Иначе мен ме приемат в понеделник за серклаж, така че идната седмица ще съм в болничен, но после ще си продължа работа.

# 208
Аз също работя, но не от вкъщи. За момента мисля да го карам до края на януари и към 7 месец вече да съм почивка, но ще видим как вървят нещата.

# 209
Аз също работя от вкъщи и смятам да го правя поне до началото на болничния.
След серклажа измолих вместо 30 дни, да ми дадат само 15 дена болничен.
Аз все още съм с ниска плацента. В понеделник бях при АГ и тя измери, че е на 1,6 см от канала. Каза, че над 2 см над канала вече не се счита за ниска и че има време до 22 г.с. да се вдигне.

Общи условия

Активация на акаунт