💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 194
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 455
Отвратително недомислено беше това с битката. Трябваше при първо падане да има предупреждение, при второ жълт картон и при трето загуба. С това търкаляне на тепиха играта беше тотално компрометирана.

# 1 456
  • София
Страничните ефекти да играеш в коалиция с Виолета - преписват ти нейните думи. Това с късмета бяха думи на Виолета, а не на Рълев.

# 1 457
  • Другата България
Имах предвид, че каза, че ВСЕ ПАК ще си помисли.

Аман от Рълев и Виолета, и линча върху това момиче.
Сините Мастагар, червените - Цвети.
Това означава, че и двамата ще останат още доста време в сериала.

# 1 458
Отново трябва да слушаме обърканите разсъждения на Цвети.
Това момиче е много зле....

# 1 459
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Рълев дали не помни предателството от Цветка? Прав е, тя ги предаде и Рълев има пълното право да не и се доверява и да иска да я отстрани.
Цвети има някакви си нейни комплекси със значимостта и себеутвърждението и ги проектира в отношенията си към другите.

# 1 460
Стрина е страшен демагог. Цвети е честна, стрина не спря да лъже.

# 1 461
Рълев съвсем ми опротивя.

# 1 462
  • София
Рълев дали не помни предателството от Цветка? Прав е, тя ги предаде и Рълев има пълното право да не и се доверява и да иска да я отстрани.
Цвети има някакви си нейни комплекси със значимостта и себеутвърждението и ги проектира в отношенията си към другите.
Той и Крум е подценявал Цвети в различни ситуации, а държанието му, когато губят заради нея, оставям без коментар. Цвети просто си избира на кого да е обидена.

# 1 463
  • София
От къде е тръгнал Рълев? Нещо май съм пропуснала. Или Цвети нещо си говори ей така.

# 1 464
  • София
Ей, като дадеш на един човек власт и излиза най- лошата му същност!
Каква разлика в Рълев сега и преди в племето на Гатьо!!!
Излъчва злоба в близост до Вили🫣

# 1 465
Мартин почна всяка битка да си изтърва нервите. Мисли си, че е в Джанъм май и вика на персонала?! Trollface

# 1 466
Вилето харесва Цвети да ѝ готви, ма иначе Не! 😅😅😅😅

# 1 467
  • Другата България
Скрит текст:
Едно време царете, за да се разтоварват от напрежението от царуването, имали хобита! Хан Крум, например, правел чаши! 😅😅😅
Та наш Крумчо ко се възгордя! Мисли,че ще прави чаша от главите на Старейшините ли?
Кога си колкото Инч Хай, си си Крум Хай, не Хан!

Наш Крумчо единствен не взе 100 гроша и Огърлицата на спасението,а храна за всички.Наш Крумчо няма загуба/поне не помня за такава/Наш Крумчо е страхотен стратег . И наш Крумчо прави жертви ,набутва се между шамарите за да спаси другите.Не съм видяла друг да го прави.Единствения друг способен на саможертва е Момчил.И наш Крумчо е най-слабичък,най-нисичък,но пък най-способен.И не съм видяла да се е възгордял.
Но има право да се оцени високо.
Joy Ами той СИ се оценява, няма проблем.

# 1 468
  • София
От къде е тръгнал Рълев? Нещо май съм пропуснала. Или Цвети нещо си говори ей така.
Тръгна от малобройната коалиция и оцеля в нея 6 седмици. Коалиция от двама души.

# 1 469
  • Брюксел / София
Цвети кога ще спре да повтаря, че е победила Васко. Това е лъжа. Победила е само Мудева.
И наистина помни каквото й отърва. Не ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт