Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 431

• 38 001
  • 740
  •   1
Отговори
# 495

https://twitter.com/eleniard/status/1724011318808625626

Пуснете си звука.
Енгин и Демет честитят РД на някакво "момиче" в зряла възраст.
Тя е върла фенка на Енгин - от Грузия е. Ето поста й в туитър: https://twitter.com/_denizsever/status/1724009742220067180
Написа: Направихте ме толкова щастлива, нямам думи. Радвам се, че те 🤍 има.
Винаги съм 🙏 с теб. Демет, ти открадна сърцето ми. (бяло сърце - става въпрос за Енгин и че Демет го е откраднала)

От туитър:
Фен: Ти и Енгин бихте били идеални, какво ще кажете за романтична комедия? Без повече сълзи.
Демет: Опитвам се да го убедя.

Добре би било,да участват в комедия!
Сега зад камерата се веселят, а тогава ще плачат от смях!

# 496
  • Варна
Привет, момичета !

Леле, колко са готини двамцата Two Hearts
Браво на тях, много мило Smile
Фенката е късметлийка !

https://twitter.com/eleniard/status/1724011318808625626

Пуснете си звука.
Енгин и Демет честитят РД на някакво "момиче" в зряла възраст.
Тя е върла фенка на Енгин - от Грузия е. Ето поста й в туитър: https://twitter.com/_denizsever/status/1724009742220067180
Написа: Направихте ме толкова щастлива, нямам думи. Радвам се, че те 🤍 има.
Винаги съм 🙏 с теб. Демет, ти открадна сърцето ми. (бяло сърце - става въпрос за Енгин и че Демет го е откраднала)

От туитър:
Фен: Ти и Енгин бихте били идеални, какво ще кажете за романтична комедия? Без повече сълзи.
Демет: Опитвам се да го убедя.

Ох и на мен ми писна от драма, щото малко ни е по цял ден , искам една готина комедия.
И двамата са много добри и за нея, Енгин във всеки сериал си има закачки, отиват му много
и ще бъде супер !!!

# 497

И един по различен поглед върху серията от събота ,от вчера!

# 498
  • Пловдив

Как е облечен Тахир, жалко че не виждаме и бордо чорапите - съвсем да е в тон.

https://twitter.com/_denizsever/status/1724060671652888812

Ето какво написа Adım K_hatun_a - снимката и видеото пуснати от Демет и Енгин днес за нея.
Първо селфито е направено за нея, но появилият се работник го е развалил и въпреки това ни го пуснаха. След това правят видеото за рожденния й ден. Тя уточни, че днес дъщеря й има РД, но все едно че тя има.Та тя отговори на Демет:

Минаха часове, но вълнението ми от щастие не преминава. Както е казал Сент-Екзюпери, „човек може да види истината само когато гледа със сърцето си, същността на истината е невидима за окото“. Сърцето ми гледа Енгин Акюрек от 2019 г. а те следя от първия ден на "Казвам се Фара". Радвам се, че стана партньорка, радвам се, че въпреки всички трудности реализираш този прекрасен проект, който е много повече от сериал, това е прекрасен проект, който дава много ценни и важни послания към света. От все сърце ти желая успех както в този, така и в бъдещите начинания, защото много го заслужаваш.
Радвам се че те има!
Обичам те много! Щастие!
С любов, от Грузия
К_хатун_а

Енгин отрази в сторито си новия проект на Илкнур Шереф и я лайкна в инстаграма й с откриването на нейния бранд.
Тя написа:
Имаме удоволствието да ви представим Maxillaria, марка, която предефинира качеството и хармонията за тези, които искат да прегърнат новото и различното.
В Maxillaria разбираме, че в един свят, пълен с еднаквост, искате нещо необичайно. Нашата марка се ангажира да създава продукти, които не само отговарят на най-високите стандарти за качество, но и отговарят на вашето желание за нови и различни изживявания.

Режисиран и заснет от @ilkerseref

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 17:59 от mariana51

# 499
  • София
Благодаря за превода не трябва да се гледа само рейтинга от Турция,а и межданародния. И колко много добри филми не са се заснели заради малобройна група от хора,но с голяма власт да налагат кое е добро и кое не.Махмут  в утвърждаване  на филмовата индустрия.Той и по биология е спец.Керимшах е заченат когато майка му е слушала баща му,но видите ли заради нейната неблагодарност  ,Керимшах се е разболял.Тема ,к
оято и ние постоянно обсъждаме тук.И почти   винаги разликите между социалния рейтинг и  турския зрител.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 20:47 от Leddel

# 500

Замислих се - остават ни още шест серии от втори сезон /общо планирани 26 за сериала/. Ако се придържат към общоприетото - една серия да отразява няколко дена "реално" време в историята, то за този месец и половина Тахир ще има възможност така да подреди Бехнам и фамилия, че свят ще му се завие. Бива да "направят"  подобна мащабна акция когато сгащиха "агнетата" и сега да стане нещо подобно. Бехнам да бъде разобличен във всичките си лъжи и най-вече тази към Керимшах.
Интересно ми е как и къде Фара знае да търси майка си в Иран и кой всъщност инициира това ходене там?
Амджата най-вероятно ще иска Тахир да се ожени за Мерджан, ама Тахир дали ще поиска? Виж Мерджан би се съгласила, защото тя смята, че Фара е наистина с Бехнам не насила.
Илияс каква съдба ще има накрая със всичките си предателства?

А за Тахир съм се замислила - той хубаво използва връзките от тефтера, но деянието, независимо от подбудите си е престъпление. Накрая да не стане така, че да имаме още един жертвал се за жената която обича и детето признато за свое...

# 501
Както и предположих, че Иляс е предателя- Бехнам го накара да следи Тахир. Това беше и идеята, Тахир да влезе отново в мафията, за да отмъсти, не вярвам да остане такъв. Мехмет вече се усъмни в Иляс- и той ще си го отнесе. Иляс дали не е прострелял Орхан...

# 502
  • Пловдив

Добро утро в ден вторник.
Днес ще имаме превод на 20 епизод. Докато го чакаме, да закусим с Тахир.

Да, всички чакаме чичото да иска да омъжи Мерджан за Тахир. Причините са ясни - Тахир като съдружник в холдинга, трябва да работи за тях. Но, когато Тахир премина границата със златото, той използва един от каналите на Али Галип. Синът на един от високопоставените, вероятно Тахир знае за него от тефтера на Али Галип, разбрахме, че неговият дял(на бащата) е 5% от работата с Али Галип. Тахир има 10%. Така си подсигурява 15% от завещанието и преминаването на границата с тяхната куриерска компания. Стиснаха си ръцете, синът му предаде думите на баща си, че всеки път когато Тахир пожелае, те са готови да работят с него. Ще прекарат Тахир в Истанбул с куриерския си самолет.
Та чичото искайки да омъжи Мерджан за Тахир, си мисли че ще може да използва канала на Тахир. Махмут предупреди Бехнам да не се бърка, защото може да му отнеме всичко, което му е дал. Но Бехнам, нали е много умен, се кани да убие Тахир така, че да не се разбере, че е той. Да видим как ще ни го представят това напред в историята. Имат три месеца представени в 6 епизода до финала.

# 503
Добро утро!
Днес ще имаме превод,което ще е супер!
Да подредим деня и да чакаме я трейлър, я снимки от новия епизод!
Спорен ден,пълен с красиви неща!
Марианка предлага закуска,аз чай!

# 504
Добро утро момичета.
Усмихнат и спорен ден.

Благодаря за всичко споделено от вчера. А то деня беше пълен със снимки - изненади, с много хубави статии за нашия сериал и едно страхотно и мило видео за грузинската фенка на Енгин. Пълнят ми душата и сърцето Енгин и Демет. И двамата са от една кръвна група. Да продължават да ни радват от екрана и с още много снимки зад кадър. Пък ако Демет успее да навие Енгин и за романтична комедия ще е много супер.
Ще имаме и превод на серията.
Благодаря Марианка за всичко, което правиш за нас.
Да имаме още изненади днес.

Хубав ден на всички.

# 505

Добро утро  момичета Two Hearts

Да имаме един хубав и спорен ден!

# 506
# 507
Благодаря за превода!

Имаме и разкошна изненада Heart Eyes

# 508

Ето още една изненада!
Енгин на стори в ИИ,написа"дни с много усмивки"!
Много се забавляват Демет когато снимат!
Марианка, Heart,Благодаря за превода!

# 509
  • Пловдив

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1724366570518970454

От акаунта току-що: Ще направите грешка, ако подцените Тахир Лекесиз
😏

https://internetteyiz.com/haber/17634186/demet-ozdemir-engin-aky … k-komedi-yolda-mi

Демет Йоздемир дава сигнали за нов проект с Енгин Акюрек! Предстои ли романтична комедия?
Публикацията на Демет Йоздемир в социалните медии предвещава ли нов проект за телевизионен сериал с Енгин Акюрек?

Слуховете, че популярните имена от света на турската телевизия Демет Йоздемир и Енгин Акюрек ще се съберат за потенциален нов проект, разтърсват социалните медии. С финала на телевизионния сериал "Казвам се Фара" , последователите на тези две известни имена и феновете на чуждестранните сериали очакват с нетърпение дуото да участва в нов проект заедно.

Фактът, че рейтингите на телевизионния сериал "Казвам се Фара" не достигнаха желаното ниво, увеличиха вълнението, че те могат да бъдат по-успешни в различни истории. Особено голям интерес предизвика туит, изпратен от Демет Йоздемир в социалните медии. Йоздемир развълнува феновете си, като сподели публикация с Енгин Акюрек, намеквайки, че се опитва да го убеди за проект за романтична комедия.

Остава обаче неяснотата дали тази публикация е намек за реален проект или просто шега. Въпреки че Йоздемир е известна с подобни хумористични постове, очевидно е, че създава големи очаквания сред феновете.

Най-коментираните сериални двойки за периода от 6 до 12 ноември.

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1724396764642279930

От акаунта току-що написаха: Тази поговорка говори много за тези, които я разбират! 😏
А ето и поговорката на снимката:
Няма да дам това, което ми принадлежи на никого!

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 14:08 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт