Вроцлав

• 6 972
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
4 дни може и да са доста за Вроцлав, отделете си един ден за Познан (с влак за 1 час, има почти на всеки час), центърът там е много красив и определено си струва. Ако тръгнете към 9 и се върнете към 19, мисля, че е достатъчно. Пеша може всичко, жп гара-център, и във Вроцлав, и в Познан.

За ресторантчетата... нека някой друг отговори.

# 106
  • София
Марая, което и ресторантче на стария площад да резервирате, няма да сбъркате. Поръчайте си непременно пироги, шницели, гулаш... Всичко беше много вкусно, а порциите - големи.

# 107
  • Sofia
Ще пътуваме за Вроцлав в петък, ще останем до вторник. С нетърпение очаквам. Досега не сме били в чужбина през зимата, надявам се да не ни се ограничат разходките заради това. Зоопаркът подходящ ли е за разглеждане през зимата? Още не съм направила програма, но четох доста. Лятото ходихме в Краков и много ми хареса Полша.

# 108
  • София
Зоопаркът е прекрасен винаги. Аз съм била февруари, март, април. Има животни отвън, но всички си имат и вътрешна част. В аквариумната част и терариумите си е само вътре. Има ресторант, може да се обядва там. Няма да работят разните будки за закуски и напитки, но паркът си е супер, дори през зимата. Пингвините ще са навън и са доста забавни. Миналата година родителите ми 70+ бяха във Вроцлав и изкараха цял ден там, бяха много доволни. Обличайте се добре, в Полша е студено зимата, въпреки че тази година началото на март уцелихме 20+ градуса.

# 109
  • Вестерос
Записвам се да чета, август ще посетим града с приятелки за два дни някъде. Много се вълнувам, страшно интересен град, по който се запалих от поредицата на актрисата Гергана Змийчарова при Гала.

Общи условия

Активация на акаунт