Вроцлав

• 6 324
  • 103
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Малена, ние бяхме в същия хотел. Надали има друг с такова чудесно местоположение там.
Таксито ни струваше 20 евро, за 4 човека, през Букинг.
И тъй като бяхме уикенда преди коледния базар, навсякъде си намирахме места в ресторантите. Доволна съм. От една страна ме е яд, че не хванахме базара, от друга се радвам, че избегнахме лудницата.

# 76
Здравейте.
Искам да организирам пътуване до Вроцлав в края на април. За момента цените вървят около 170 на човек двупосочно. Такива ли са обикновено, или да изчакам да паднат още - имате ли наблюдения за този период?

# 77
  • София
Със самолетните билети процедирам по следния начин. Ако цената ме устройва, купувам. За този период нямам наблюдения. Ние летяхме за общо 88 лв отиване и връщане.

# 78
Аз летях миналия юли за по 20 евро на посока. Сега са по-скъпи. Ама виждам, че за февруари има по 15 евро

# 79
Иска ми се да ида и до Краков - някой правил ли е този маршут?

# 80
Вроцлав-Краков е 4 часа с влак. Качвал съм се на този влак, но до Ополе (на 1 час), след това спира в Катовице (на 2 часа от Вроцлав).
Ако сте от София може би си струва. Но ако сте от Източна България например, има директни полето до Катовице и Краков от Бургас.

# 81
Хоп и аз при вас. Обмислям бърза разходка до Вроцлав около 3-и март (полети петък-неделя), дали според вас би било подходящо и интересно и за деца (на 3 и 6 г.)? Билетите са страшно евтини, имаме и хубав семеен повод, но не съм убедена дали да водим децата с нас или да го ударим на мразовита романтика с мъжа.

# 82
  • София
На сина ми на 3 г му хареса зоологическата градина. Simple Smile

# 83
  • В полите на Витоша :)
Иска ми се да ида и до Краков - някой правил ли е този маршут?
Ние бяхме в началото на декември 2024 и отидохме до Краков за 2 нощувки. Пътувахме с влак 4 часа (имаше и за 6, така че вижте предварително в интернет кой влак колко време пътува). Билети си взехме на гарата малко преди пътуването. Може да си закупите и онлайн, но имайте предвид, че са с дата и час и ако изпуснете влака, няма да може да ги ползвате за следващия (както е в Сицилия например).

# 84
Пътувахме с влак 4 часа (имаше и за 6, така че вижте предварително в интернет кой влак колко време пътува). Билети си взехме на гарата малко преди пътуването.
От Вроцлав ли? Т.нар. гара "Вроцуав Гуовни" (Wrocław Głowny)? От тази гара си взех влак за Ополе, като същият влак продължава за Катовице и Краков. Мисля пак оттам да взема, но в северна посока, до Познан. Но... next time.

# 85
  • В полите на Витоша :)
Да, от тази гара тръгнахме.

# 86
Взех пак билети до Вроцлав и този път ще се ходи до Познан. Директно с влака, час и половина е. Познан също е мн. красив град, също си има о-в Тумски, хахаха. Така че нощувките ще са там Wink

# 87
Каква Ви е програмата?

# 88
Е само Познан, при условие, че Вроцлав беше овършан надлъж и на шир Grinning От летището автобус 106 до последната спирка (близо до Wrocław Głowny, гарата), влакове има на всеки час. И за час и половина пътуване.. в Познан. Хотел в центъра... и така.  За два дни толкоз.

# 89
  • София
diziler, кога ще пътуваш? Ще очаквам отзиви за Познан, че съпругът ми много иска да ходи на мач там. Стадионът им се намирал на ул.Българска, ако не греша Simple Smile. Аз с удоволствие бих отишла пак в Полша, много ми хареса чистотата и спокойствието.

Общи условия

Активация на акаунт