Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 903
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 935
  • ново
На мен 2 от пратките ми от Емаг си стоят със статус изпратени на 26.11. Първоначално срокът за доставка беше 2.12, после го смениха ма 27.11. Едната поръчка беше за подарък за утре следобед и много се надявах, че ще дойде, но не! Днес ще отида да купя нов подарък, а онзи когато/ако дойде ще го върна.

# 1 936
Аз вчера си получих и последната пратка от емаг ..всичко беше поръчано на 17.11...едрите Ел уреди дойдоха бързо,но има неща които са от партньори и идват от чужбина...и преди черния петък бях чакала за един бебефон 25 дни...те работят ли с Еконт въобще...на мен всичко ми го изпращат със sameday

# 1 937
Аз да питам от Рибата, имате ли подаръчета-мостри, нещо?

Аз ходих да си взема от ЧП поръчката днес от магазина им, беше готова.
Вътре поглеждам в плика всичките ми продукти и кьорав тестер няма Sad .  Питах ги, защо така, винаги е имало някоя дреболийка за проба.. Отговора беше, няма не даваме вече!

# 1 938
Пратката е за малко населено място, подозирам, че тук не работят Sameday. Може би ще изчакам и следващия вторник да мине и тогава ще звъня.

# 1 939
И аз  съм от малко населено място и това е гадното...няма офис и като ти звънне куриера трябва да има някой на адреса да я вземе иначе не се знае кога пак ще дойде...

# 1 940
  • София
pinko, и аз взех последната си поръчка от магазина им и нямах мостри. Не съм питала каква е причината. Предните ми поръчки са били до адрес или офис на куриер и винаги е имало мостри.

# 1 941
Нямам мостри. При толкова много поръчки явно нямат възможност.

# 1 942
  • here and now
От Златна рибка ми се обадиха рано-рано сутринта, че се извиняват и днес ще ми изпратят и втората бройка. С натоварването по ЧП обясниха грешката. Пфу, доста се бях напрегнала. Благодаря за коментарите ви.
Много се радвам.
И аз получих обаждане. Имали липсващи продукти и още не е изпратена. Не ми е спешно, ще чакам.

# 1 943
От Златка рибка и аз нямах тестери. Поръчката беше до офис на куриер.

# 1 944
  • София
При мен пък от ЗР имаше подарък-тестер маска на Макадамия.Поръчката ми беше от ЧП и до адрес

# 1 945
  • София, Манастирски ливади
От емаг и fashion days имам поръчки от черния петък още не са доставени. Писаха ми преди няколко дни да не се притеснявам 😁

В DM и Best secret от днес има Адвент календар за отстъпки. Ако някой иска покана да ми пише.

# 1 946
Аз досега колко поръчки имам от ЗР и нито веднъж не съм имала тестер, единствено чанта ми бяха пратили и то беше ако направиш определена стойност.

# 1 947
На този сайт има ЧП днес - 25% отстъпка на всичко:
https://www.lerbolario.bg/bg/news/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD … %D1%8A%D0%BA-n135

# 1 948
  • Sofia
Вътре поглеждам в плика всичките ми продукти и кьорав тестер няма Sad .

Ами, те, мострите, се маркират още по време на самата поръчка. Ако не са отбелязани там, значи няма такива.
На мен никога не са ми давали тестерчета, които не фигурират във фактурата.

# 1 949
От Емаг пратиха мейл, че зимата ни изненадала за поредна година и затруднила транспортирането.. Та явно ще се чака още Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт