Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 941
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 130
В автомат на Спиди пратките престояват максимум 3 дни, вероятно и тук е подобно.

Тук е 2 дни. Според мен не е това проблемът. Като казах на оператора им, че ако са пълни кутиите, искам да я пренасоча до друга кутия или до адрес, тя каза, че по принцип така правели- е, да, ама ако това е случаят и правят така, за толкова време все някой щеше да ми се е обадил вече.. Не е това. Омотали са се нещо- според мен нямат достатъчно хора.

# 2 131
Скрит текст:
Оооо, чаках си стабилно 15 минути дори в началото на работния им ден, поне беше безплатния телефон, а не този от сайта. Иначе ефект никакъв от разговора.
Кой е този безплатен телефон?
И аз започвам да се дразня безумно вече, а уж съм от търпеливите.

Поръчка от емаг от 17.11 и от 12 дена куриерът “е на път”… 😤

при мен е същото нещо, и моята е от емаг на 17.11-
В склад Sameday 24 ное 1:16 София-град България
В склад Sameday 29 ное 6:26 София-град България
Куриерът е на път 2 дек 12:02 София-град България
Днес е 08.12.2023г и куриерът все още е на път към адреса, който е в гр.София. 10-ти работен ден, откакто пратката е в София...
И седя и се чудя тази фирма само 1 куриер ли има и той пеша ли ходи.. за да му е необходимо толкова време, за да стигне...
От няколко дни звъня на телефона им - някакъв 0700.. и нищо- казва, че операторите им са заети и край.
Днес им написах и гневен мейл, от който едва ли ще има резултат, ама да им кажа- да си знаят, че не е ОК.

edit: на номера от линка, който zvanche даде, отговарят - не че има полза - "не мога да Ви кажа, ще направя запитване към колегите и ще се свържа с Вас". Дрън-дрън- от умрял писмо...

Хм, това за безплатния телефон е много интересна информация... На телефона от сайта им таксуват ли докато чакаш, а не си се свързал с оператор? Защото току що проверих и имам сметка 3лв.без ДДС, а аз имам безплатни минути към всичко и всички, т.е. остава да е от висенето за чакане на оператор...
Започвам още повече да се изнервям.
И днес няма развитие, та заедно с вас продължавам да чакам.
Вчера и аз пратих гневно писмо на Сеймдей, никой не ми е отговорил...

# 2 132
0700 номера се таксуват от мобилния оператор според абонаментния план /в някои планове влизат в безплатните минути, но в повечето не влизат и се таксува на минута/ - и ако чакаш 30 минути и слушаш музичка, може да се навърти сериозна сметка..

# 2 133
Стори ми се, че тя е звъняла не на 0700, а на заместващият го с 02 ?
Или не?

# 2 134
  • 🌊
Стори ми се, че тя е звъняла не на 0700, а на заместващият го с 02 ?
Или не?

Точно така, звъннах на 02 906 4500. На всичките им магарии щеше да е много да им плащам и висенето

# 2 135
Обем имам само когато НЕ клепам никакви мазила по косата, освен шампоана.

Да, тогава е лесно, въпросът е какво да прави човек, на когото косата му е права, жива и не особено дебела, така че е залепена по скалпа по принцип.

Благодаря, Lemy, ще ги пробвам.
Стилизиращ продукт за обем, само в корените. Някои предпочитат разни видове пяна, аз с такива не успявам да се спогодя, предпочитам пудра. Но всеки си намира неговото. От шампоани и прочие обем няма как да се получи, единственото при тях е че не утежняват косата и да я правят по-зле в това отношение, както правят много други.
Слагам си и балсам, и после спрей балсам без отмиване, че напоследък и символично количество олио по крайчетата. С тънка, рядка и бързо омазняваща коса съм, тези неща не ми я правят по-зле. Въпросът е да си намериш кои са "твоите".

Спиди наистина не смогват напоследък (и вероятно не само те), донякъде ги разбирам защото не си струва да наемат допълнителен персонал само за кампания от сорта на черен петък или коледни намаления, но пък то физически не е възможно да се справят с обичайните си бройки хора по време на такъв напор...

# 2 136
Извън темата , но нашите куриер на Спиди се оплака че даже съкратил персонала. В малък град съм, но ги познавам и ми стана жал за него и се разговорихме. Same-day.  куриерът също навреме ме носи пратките и видимо изнемогва защото е един

# 2 137
Ами аз съм от малък град...на емаг пратките ми ги пратиха на 20 пъти...всички бяха със sameday и винаги идва един и същи шофьор...и той човека вече запомни,че ме няма в къщи по това време и направо като ми звънне и ми казва обади се на някой да излезе...и аз даже на предпоследната пратка му викам ще има още една сигурно утре...голямо разкарване ви разкарват и той човека ми отговори че няма думи...

# 2 138
Аз чакам от друг сайт вече 1 месец пратка. Едва днес куриерът (Сеймдей) ми се обадиха…..
Пратката е седяла 17 дни в Русе, защото няма кой да я придвижи до София….
Няма персонал, страшно е. А отделно на това сега е точно моментът на намаленията и натоварването е огромно.
Относно номерата с 0700. Има мобилно приложение. Изтеглете си го - замества 0700 номера с безплатен такъв 02 обикновено.
Винаги позволявам на приложението да замести номерата и не съм плащала изобщо начислени суми.

# 2 139
Как се казва това приложение, което замества 0700?
Аз пък отчетох, че офисите на Спиди и Еконт които са ми от двете страни и по цял ден го гледам са по - малко натоварени спрямо миналите години по черен петък. О двата офиса са централни. Според мен е заради наличието вече на кутии за пратки.
Емаг си ми седи с регистрирана поръчка от 19(сти), но поне важните неща дойдоха.

# 2 140
  • софия
Вие изобщо ли не четете? Поне последните 2-3 страници от кумова срама?
Приложението съм го дала преди няколко поста.

# 2 141
https://0700bezplatnite.com/

В лилавото поле, пишеш името което търсиш

# 2 142
поръчах от Емаг лаптоп за около 1100 лв;дойде ,но екране не светна и не проработи;
Върнах го и ми дадоха ваучер;
Не ми трябва ваучер, как да си взема парите?!

Е,как ваучер з 1000 лв.Ти не си го платила с ваучер. Наглост! Звъни и си искай парите.

# 2 143
Момичета емаг май пускаха  хубави намаления и за Коледа нали ...взехме един телевизор от ЧП и много ни хареса...искам да взема още един

# 2 144
Момичета емаг май пускаха  хубави намаления и за Коледа нали ...взехме един телевизор от ЧП и много ни хареса...искам да взема още един
Кой е телевизора?

Общи условия

Активация на акаунт