Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 710
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Идеални са си един за друг, спор няма.
Хлапето мега сладко, да си родят още, Танаска да не се ослушва.

Ама, казвайте кой кой е, може ли такова нещо, как ще живея сега?! :omg:

# 121
Иванка, тук ли сте 😁?
Кака Мими, Емилия и Олга чакам и аз, там ми е интересно, защото за тях малко се знае. Танаска хич не ми е интересна даже

# 122
Не вярвам да има някой от семейството тук. Струват ми се прекалено заети за бг мама. Ако някой пък може да го твърди със сигурност, нека сподели.
Това с тоалетната в мола е в повече наистина, описанието можеше да е по-обрано. Sweat Smile

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 22:22 от krystall

# 123
Бачорски със сторита как Емели и Дани плачат за дядо си пред къщата и в същото време Емилия със стори как се е върнала от Пловдив, взела е Емели и отиват на рожден ден 🤷🏼♀ За пореден път вярвам на Емилия, следя я отдавна и не мисля че качва стари сторита с детето или че лъже за нещо. А и Атанаска със стори как слиза по някакви стълби с малък Даниел 🤷🏼♀ Гатанка 😃😃

# 124
  • Glasgow
Участниците самите дали имат профили тук не знам, но приближени на двете има със сигурност.
Аз утре ще прочета първо вас, ако епизодът е за Атанаска/Емилия ще пропусна😏

# 125
За сторитата бих казала, че всеки инфлуенсър има дни, в които да кажем “събира материал”, за да има какво да пуска в следващите дни. Не бих казала, че какъвто и да си, имаш ежечасово какво да качиш за драгия зрител. Но в случая той написал “Днес имаме филмова вечер в Абдовица”. Ако беше пропуснал “Днес” бих го защитила, че човек не винаги има време да качи всичко, което е снимал.

# 126
Чак в понеделник ще го гледам, тъй че и аз ще чета тук.
Видях сторито с Григорчо, не знам от къде им иде на акъла на тия хора пък неговите родители да се занимават да отговарят с видеа?

# 127
Може след този рожден ден на Арлен да я е закарала при баща й за "филмова вечер". Другия вариант е наистина вече да е стар клипа и леко се дъни Бачорски.
За сторитата бих казала, че всеки инфлуенсър има дни, в които да кажем “събира материал”, за да има какво да пуска в следващите дни. Не бих казала, че какъвто и да си, имаш ежечасово какво да качиш за драгия зрител. Но в случая той написал “Днес имаме филмова вечер в Абдовица”. Ако беше пропуснал “Днес” бих го защитила, че човек не винаги има време да качи всичко, което е снимал.

# 128
Може след този рожден ден на Арлен да я е закарала при баща й за "филмова вечер". Другия вариант е наистина вече да е стар клипа и леко се дъни Бачорски.

И аз обърнах внимание, че Емилия я е взела след Пловдив, видеото с дядото и филмовата вечер най- вероятно е от предишната вечер. Дрехите на детето са същите като на видеото с Григорчо, което сигурно е от сутринта.

# 129
Ми тя Емилия мисля,че беше споделила, че сниват доста като я вземат и после с времето се пускат нещата.Затова става дублиране. Насито голяма игра пуснала за служителите на Бонанза...Наградите са зашеметяващи, като гледам хората от Бонанза какво са й отговорили,че са маскирани всеки ден и ми стана много смешно Grinning  

И аз обърнах внимание, че Емилия я е взела след Пловдив, видеото с дядото и филмовата вечер най- вероятно е от предишната вечер. Дрехите на детето са същите като на видеото с Григорчо, което сигурно е от сутринта.

# 130
  • София
Аз пък се чудя защо Атанаска просто не си смени името. Да, и на мен не ми харесва, разбираемо защо, но тя много лесно в съда може да докаже, че е известна като Атанасия и със сигурност съдията ще й уважи молбата. Този род дела изобщо не са скъпи, аз самата още като ученичка си смених фамилното име, защото не ми харесваше.

Кой е Григорчо? Grinning

# 131
  • Glasgow
https://youtube.com/shorts/VMkA-DeryU0?si=nyjhx8gtWbsOOCJj
Short за еп.2, извинявам се ако е постван

# 132
Тонка, бивше гадже на Емели. Разделили се, той я изоставил и вечерта имаше стори с него и той каза, че тя не му давала да си играе с други деца и тем подобни.

# 133
  • София
Ох, в първия момент помислих, че е бивше гадже на Емилия (в бързината бъркам имената на майка и дъщеря), и ми увисна ченето. Grin
Емели е артистично дете, но и аз смятам, че на доста видеа предварително са изрепетирали какво да каже малката, за да се получи смешката. Особено онова майтапче с Атанасия и турболенцията, нищо че и там не съм вникнала в семантиката. Grinning

# 134
Много подходящо да водиш дете на РД на Арлен, че и да пускаш сторита и да се хвалиш. По-добре в Абдовица, на двора , с колелото, или да играе с брат си.Или при баба и дядо.
   Ох , горкият Григорчо - хем без гадже, хем подтиснат, хем да дава обяснения във видео. Абе шоу да става.

Общи условия

Активация на акаунт