Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 804
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Музикалните подложки пак са прекалено силни. Говорът потъва.
Атанас не ми е ОК като коментарно студио на всеки образ и действие. Както и са ми много нелепи всички други сцени, които не са свързани с тях да бъдат добавяни като подсилващи ефекта ( Калканждиева, роми, крокодили и т.н.)
Това щях да кажа и аз. Абсолютно излишни са тези ефекти.

А тази Михаела е симпатична

# 211
Била в пика на кариерата си,ама коя кариера...Като козметичка не е работила с месеци.За инфлуенсърството,ако говори.Ама то пак заради мъжа й я взимат да рекламира.Не заради нея.Повече ме притеснява ,че човекът иска повече деца,без значение коя е майката.Дали ще е Наска или Драганка все тая.Важното е да има мн деца.

# 212
Сега изгледах и аз епизода. Еми да ви кажа, хареса ми. Много ме жегна това дето каза Розалия, че не е създала деца, защото тя е израстнала без баща и това много и се е отразило. За съжаление, има такива боклуци, които създават дечица и после си бият камшика и от това страдат децата. Но никой не е застрахован и това са нещата от живота. В днешно време, за щастие, децата са по-адаптивни и мисленето е по друг начин.

За Атанаска, няма лошо да е амбициозна, все пак е само на 24, Даниел е вече с друг акъл, той се е налудувал, напечелил е пари и иска голямо семейство с много деца. Няма лошо, но тя изобщо не е на тази вълна и според мен няма и да бъде в следващите години. Дали той ще я чака - не знам. Може и да я, все пак каза, че това била любовта на живота му и неговият човек. Времето ще покаже.

Михаела също ми хареса. Мъжа до нея на масата съпругът ли е? Той гък не казва тоз човек ама сигурно е той 😃

Интересно ще е да видим какво ще се случва нататък. Явно за Олга и Мими са отделили специален епизод.

# 213
Атанаска е на 25 , завършила е  специалност , която иска , почнала е работа по нея , работи в добра клиника . Според мен иска да се развива , не да ражда още деца , нормално е .

# 214
  • София
Аз не съм убедена, че работи в клиниката, по едно време ходеше редовно, но последните месеци все пуска сторита от офиса на Даниел или пътуват. Дори, когато беше в клиниката, почиваше често заради пътуванията. Така че това с амбициозността е преувеличено. Няма лошо да си гледа детето, но има голяма разлика между това, което показва в профила си и това, което каза в предаването.

Вярвам ѝ, че не харчи много и че не му източва сметката.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 00:12 от Niya-

# 215
Ами те и останалите потвърдиха, че тя е доста амбициозна. Даже Атанас подчерта, че е същата като Даниел, когато той е бил на тези години, затова би трябвало да я разбира за децата. Тя е много млада още, нормално е да не иска друго дете на този етап, а да прави други неща.

Според мен това, което дразни хората в думите на Атанаска за “двете деца”, е малко нож с две остриета. Тя не е майка на Емели и няма 2 деца на този етап, а 1. Но може би казва 2, за да не излезе така, че изключва Емели и тогава да я погнат, че е злата мащеха дето не признава първото дете.

# 216
Атанас за никой не каза лошо.Сега тамън е с добри отношения с всички, да не е луд да се гара пак с тях и да ги блокира.
Ами те и останалите потвърдиха, че тя е доста амбициозна. Даже Атанас подчерта, че е същата като Даниел, когато той е бил на тези години, затова би трябвало да я разбира за децата. Тя е много млада още, нормално е да не иска друго дете на този етап, а да прави други неща.

Според мен това, което дразни хората в думите на Атанаска за “двете деца”, е малко нож с две остриета. Тя не е майка на Емели и няма 2 деца на този етап, а 1. Но може би казва 2, за да не излезе така, че изключва Емели и тогава да я погнат, че е злата мащеха дето не признава първото дете.

# 217
Е, то не е нужно да ги блокира ако има различно мнение от тях. А и все пак ставаше въпрос за Атанаска.
Георги примерно се изказа доста по-деликатно, но си личеше, че има критика в думите му и не са в кой знае какви отношения. Даже каза, че тя била неутрална към него, може би заради факта, че е близък с Емилия.

# 218
И соред мен казва така за децата , за да не излиза , че ги дели.

# 219
  • Glasgow
Тя няма полезен ход, ако каже едно ще е все едно игнорира другото, казвайки две пък сякаш изземва функциите на биологичната майка.
Ирина Тенчева навремето имаше някакво странно изказване от типа- имам 4 деца, 3 утробни и едно не. Не цитирам сигурно правилно, но утробните ги помня😁

# 220
Като ви чета какви ги пишете, хич не ми се гледа този епизод.

# 221
На Атанаска целия репертоар беше грешка. Като започнеш от споменаването
на софийската регистрация и потвърждава, че е комплексирана , че идва от провинцията. После, че има здраво семейство, а живее с него от две години и много други смешки. Харесаха ми Антон и Рени, които ми изглеждат далеч от суетата и превземките. На Рози цял живот няма да ѝ стигне да прости на баща си. Общо взето много време отделиха на Атанаска. По ми е интересно за другите Бачорски. Да не се окаже, че предаването е реклама само за Атанаска и Даниел.

# 222
Даниел, както някой отбеляза по-горе, просто иска много деца (независимо дали са от Драгана и Петкана).

Като толкова иска, да отдели по едни $100-200 k в Америка, където комерсиалното сурогатство процъфтява. Друг е въпросът колко е етично, за разлика от това по медицински причини.
Току-виж направил по този начин 21 деца - като един милионер от бившите съветски републики и младата му като Наска съпруга.

# 223
Защо си с шапка? Защо си без шапка? 😀 Какво да каже имам едно дете? Второто е само на мъжа ми?  Wtf? Тогава да я погнат,че ги дели
И соред мен казва така за децата , за да не излиза , че ги дели.

# 224
Съгласна съм с горното мнение и да добавя, че Емили е от бебе покрай нея, та нормално е да я приема за свое дете, макар и не биологично.

Общи условия

Активация на акаунт