Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 2)

• 44 778
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Довечера епизода ще е уау .. пуснали са в инстаграм да гледаме отбрани моменти.

# 481
Довечера епизода ще е уау .. пуснали са в инстаграм да гледаме отбрани моменти.
Много драматичен монтаж са направили. Искам да чуя Емилия определено.

# 482
Аз се надявам Атанасия да разкаже как са се случили нещата , неговата версия я знаем вече.Wink

# 483
Е тъй като гледам Наска се самообвинява, той й казва, че не е нейна вината. Но само предполагам.

# 484
Аз пък оставам с впечатление, че Бачорски си измива ръцете с нея. Ще видим довечера!

# 485
Аууу, в темата ще настане страшният съд 😂
Шегата настрана, ако Даниел е лъгал досега навсякъде по участията си, заслужава да остане абсолютно сам.

# 486
Не очаквам да каже Насето "аз ги разделих". Или да чуем нещо така пикантно. Двете ще са в хармония и щастливи и доволни....
Трейлъра само е скандално скроен- иначе всичко ще е Ок за пред зрителя. Малко балканска чалгия за разкош,  плюс какво мислят братята и сестрите... важното е шум да се вдига
Истината няма да я чуеме .

# 487
Дано след този епизод да спрем вече да дъвчем кой кого е разделил, че вече стана банално. Хора, които се обичат, няма кой да ги раздели!

# 488
E, то истината си я знаят само те,както и всеки си  я пречупва през собствената призма.
Мен ме дразни в Даниел, че си измива ръцете- не обичал Емилия ,Атанаска го сваляла.

# 489
Да, точно това прави впечатление. Даниел не е виновен за нищо, виновни са те двете - едната, че не е предизвикала у него любов (да го питаш що ѝ е направил дете), а другата го натискала упорито.

# 490
Според мен няма да кажат истината ,всички ще излезнат като едно голямо семейство, в което няма омраза,само любов

# 491
Определено и аз чакам днешния епизод и искам да видя Емилия какво ще каже по въпроса “аз бях първата жена на Д Бачорски” и “аз бях до тук” малиии 🙈

# 492
В колко часа го пускат ?
Каквито и отношения да имат , не е много редно жената да гледа бебето , а мъжа да пише на други жени , дори и да не им вървят нещата .
Когато друг гледа децата е лесно да искаш много деца .

# 493
В 18 го качват.

# 494
Да, точно това прави впечатление. Даниел не е виновен за нищо, виновни са те двете - едната, че не е предизвикала у него любов (да го питаш що ѝ е направил дете), а другата го натискала упорито.

Именно, ако не я е обичал как го разбра чак когато му се е родило дете. Изобщо много са ми чудни тези двойки дето още след раждането се разделят, ами то живота не е само цветя и рози или ако пък искаш да си живееш живота защо създаваш деца? Атанаска явно и затова изчаква с второ, че той след две години може и нея да реши, че не обича и да натряска още на накоя. За неговите 35 години се държи доста незряло според мен, но пък те мъжете трудно узряват.

Общи условия

Активация на акаунт