Стани богат - тема 17

• 17 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Враца
От любопитство гледах малко американския Кой иска да стане милионер? (стари предавания, защото вече не се излъчва). Ми да ви кажа, нашите са шампиони по сложност на въпросите.
Така е.
Двойно са се подсигурили. Хем сумата е твърде малка (навсякъде е милион, само тук е 100 000), хем въпросите от 500 до 3000 нерядко са с трудност като за най-високите по суми въпроси.
И така си караме вече 20-ина години, с нито един печеливш. Или май имаше един, колкото за реклама и за тийзване на желаещите да участват.

# 346
  • София
Макар и от 01.2022 - хубав обзор кое какво е в нашите предавания за знания с парична награда:
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Edinstveniyat-specheli … ta-parite-1197874
Гола вОда сме и в това отношение - плюс тук в СБ, един спечелил, ама намериха как да не му дадат парите...

Добре дошли петъчно, дано научим нещо отново и да е забавно!

# 347
Интересен въпрос.за тази сума ще е нещо нестандартно.
Първосигнално реших часовникарство,ама може да е миньорството,защото ми е абсурдно.

М,да абсурдно ама вярно,не го знаех
този чиновник.

# 348
  • София
Урбулешки въпрос! Ще гледам да го запомня.
(Бях за часовникарството; и че е турцизъм.)

# 349
Не го знаех и аз, подозирах политиката или земеделието.

# 350
  • София
Но излиза (от обяснението му - чудесно иначе) да не знае кой е Смирненски. (Политици и медии поне често разтакават неговата Приказка за стълбата...)

Ръгби? (Скоро даже имаше някакво голямо събитие там - бихме някой на нац.ниво.)

Мичман трябва да е. (Поетът ще заключи на следв.въпрос - и, ако го отговори, вероятно ще е до там.)

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 18:26 от EmBrother

# 351
Е,мичман е.

# 352
  • София
Познах. До тук е. За човек, който не знае (и като мен) максимума е най-валиден.

# 353
Аз сега се включвам, ама това с мичмана беше много просто, при това се поддаваше и на логическо отхвърляне на другите опции.
За химичните елементи логика няма. Знам, че наоткриха много, ама до колко са стигнали не знам.

# 354
Тази е съфорумка, предишната не я знаех коя е.

За ХЕ знаех, че има елемент 113, затова нямаше как да са останалите отговори.

# 355
Оф, тази ми напомня за вчерашната участничка. Шалоу не знае как се превежда.

# 356
Тази е съфорумка, предишната не я знаех коя е.

За ХЕ знаех, че има елемент 113, затова нямаше как да са останалите отговори.

Явно форумците са доста активни!
Предишната не пише вече.

# 357
Оф, тази ми напомня за вчерашната участничка. Шалоу не знае как се превежда.

Стига да знае какво да превежда. За мен тези точно въпроси за най-безнадеждните, там съм тотална дупка.

# 358
И хай и лоу. Не е като да са някакви много сложни думи. Но жокерът се справи добре.

Хачапури не знам какво е.

# 359
Ами, не знам тази дали пише още, просто се сещам, че съм ѝ виждала снимки, плюс че името е специфично. Майката беше много развълнувана, дано се представи добре

Общи условия

Активация на акаунт