Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преобладаващите мнения относно текущите цени на имотите?
Какви са изискванията за кредит при закупуване на имот с доход от 3000 лева?
Какви са мненията относно финансирането на строителите и покупката на имоти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преобладаващите мнения относно текущите цени на имотите?
-
Какви са изискванията за кредит при закупуване на имот с доход от 3000 лева?
-
Какви са мненията относно финансирането на строителите и покупката на имоти?
-
Какви са мненията относно наемането и закупуването на имоти?
-
Какви са мненията за цените на имотите в центъра на София и какви са тенденциите в цените на недвижимите имоти в София?
Ако мине номера.Не съм съгласна обаче съседен апартамент да се купува на всяка цена,особено ако тя е завишена.
Няма кой да принуди човек, който няма пари да купи каквото и да било. Ако не си ходил скоро в Надежда, Люлин, Обеля, Дружба- разходи се. Не, че там са бедняците на София, не изобщо. Повечето хора в тези квартали имат не лош стандарт на живот, заведенията са им пълни, но повечето не мислят за други жилища или не им остават пари за нещо повече. Познавам лично десетки хора и семейства, които категорично избират висок стандарт пред по-добро и по-голямо жилище, че дори и пред ремонтирано такова...Защото на всичките би им коствало бая за да си купят в момента нещо по-голямо, камо ли на по-добра локация. И ги разбирам. Хубаво е, че има чужденци, които купуват. Казвам го сърдечно. Но където и ние да сме ходили по блокове НС, няма закупили чужденци. Може би, защото не гледаме затворени комплекси и, защото все пак говорим за София, и по-крайни квартали. Но казвам и аз, каквото виждам. По-горе chris78 спомена нещо съществено за самото съотношение на празни и пълни жилища, което цялосттно се пропуска. Но той го е обяснил добре, няма нужда да го казвам пак аз. Все пак трябва да им кой да живее/наема тези жилища нали? 
Както в зап.Европа правят конкурс на кандидат наематели.Чувам чат/пат за живеещи тук италиянци,но нямам впечатления да са много.За испанците