Фигурно пързаляне - 11

• 14 850
  • 345
  •   1
Отговори
# 345
  • MJF
Багрянцева като свидетел на протеклия Trialeti Trophy
Аз от този старт видях няколко фигуристи . Но преди да отворя таблицата за да си избера кой още да видя .Като направих това нямаше как да не видя с периферното зрение ,  че "гонят" Волво кап и Голдън спинс и ....до там бях, не че се изненадах но ми стана неприятно. Кои  и как ясно че са зад това дело. А  и то само Губанова не е в бан на моя екран от цялото това братство. Peace да си се гледат.

Тази седмица започва ISU а другата руското гран-при.
От видяното до тук аз съм Rolling Eyes от ISU. Изгониха ме тотално от спортните дуети. Но този сезон неочаквано за мен са се престарали в ищяха  си да ме изгонят и от ритмичния танц. За неразбралите още - този сезон ритмичния танц е под композиции на бой -бандата Бекстрийт бойс. Crossing Arms не преувеличавам. Ако звучи по случайност друго то е Ем си хамър. Нарочно ги пиша на български. Дъно Peace
Всеки със своите музики от 90 - те но явно ISU- танците са  изкарали таз декада на едно място с едно устройство и до друга музика милите не са имали въобще достъп. При това цели 10 години. Уманепостижимо/фентъзи направо.  На мен ако ми зададат въпроса кои са първите музикални композиции в популярната мизика/попа които ви идват на акъла от 90-те на 20 век  ще кажа -  Ace of Base и The Cranberries. А ако ме питат за момчешки групи от 90-те на прима виста ще кажа - East 17, Take That, New Kids on the Block ....и въобще няма да се сетя за "исушните" бекстрийт...И това съм аз , а ако ни наредят 10 човека със същите въпроси ехее колко музиканти ще станат и гаранция че няма всеки втори да е един и същ в списъка. Пък ако сме и от различни георгафски точки на планетата......

ISU серията започва тази седмица с френския етап. Пак в Анже. Миналия сезон помня че почти не гледах този етап заради бан на коментаторите. Да видим този път кой ще е / дали ще гледам.

Та така , пълна минорност и никакъв трепет у мен че започва ГП- сезона. Peace

В унисон с моя сарказъм е и това споделено  - Тренды сезона у фигуристов: рисуют пресс, стоят на голове и бьются за права на музыку

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 11:44 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт