Фигурно пързаляне - 11

• 17 640
  • 450
  •   1
Отговори
# 450
  • MJF

Кратките дами изгледани. И един кратък танц.
Кратките дами:
Скрит текст:
В последната група 4 олимпийки а са на този старт дни преди... Корейската и японската федерация като доводи трудно ги разбирам но времето ще покаже.
Ами Накаи спаси в силна присядка 3а нататък по детски в синхро с музиката. Гледам в протокола ѝ съдиите от Австралия и Нова Зенландия и се Mr. Green .
Въобще съдията Angelique CLYDE-SMITH е в някаква своя реалност по компоненти.
Haein Lee добре изката тази готина за нея програма, драматизма по възходяща предаде с ръце и движения , въобще като обща картина това бе sb и браво , че са ѝ го зачели. Тук южноафриканския съдия се е "проявил" Neil GARRARD
Джия Шин с цели 2 падания. Хедкейс е Шин, не знам кога ще подреди пубертетната си глава. Язък за моженето ѝ.
Сара Еверхарт почти чисто направи кратакат си , неслучайно резултат близък до PB. На мен ми е интересно каква Сара ще видя следващия сезон, крайно време е да поработи над всичко това което е втора оценка.
Брейди Тенел със sb , аз съгласна. Какво блоково съдийство от САЩ, другите 2 със звездички на знамето и РЮА в нейния протокол, ще каже човек че шедьовър видяхме Popcorn . Смешки.
Моне Чиба  с нервите си не се справи до края и на луца се пльосна , видно бе как преди това "включи главата".
Сега сравнявам протокола на Чиба и Делман. Съдийте "закопаха" Габриела в първата група като втори оценки в преобладаващата си част. Толкоз за съдийството. Unamused
Видях и краткия танц на Йошида -Морита. За програмата се изказах в самото начало на сезона и си оставам на мнението. Тук Ютана-Масая в режим състезателна тренировка преди отборния турнир на О, те нямат оликвота в танците.

Кратките мъже и протокол, цветния към момента не го виждам качен.
Видях първата група. Видях Иван Динев. Чух Хонг Конг Китай и се запитах а ИСУ кога ще преброи и въведе някакъв ред относно колко състезателя от Китай гледаме на такива стартове и ...не само ?!
Скрит текст:
Дъглъс Гербер този път убедително пребори 3а и остана много доволен от себе си , макар че имаше леки колебания тук таме. Ново PB за него.
Паоло Боромео също май си направи ново PB. Така без цветния протокол не съм 100% сигурна в тези твърдения. Тук без опит за 3а но що годе стаблна кратка.
Chiu Hei CHEUNG не в добра форма , остана и без един скок.
Kwang Bom HAN го виждам за първи път, видно добро ниво но не се зададе праката. Остана без каскада. Не знам защо е обнулен последния пирует.
Олег Мелников съм сигурна че съм го виждала и сега направих справка щото така бегло го помня. Миналия сезон не се вясвал на моя екран а по-предишния само на кратка на ЮСП. Ясно. Единия 3рит се получи само като хората.

Цветния протокол на кратките мъже се е появил а аз изгледах още една петица/група.
Скрит текст:
Zhiming PENG  голямо диване , много се ядосах, не знам как го преживява това треньора му Zhaoxiao Xu. Щото малко му е Бо. Да направиш този си скоков контент като хората и да ..... И получи малко над предишното си PB- от миналогодишния 4К ooooh! Както и да е , да го видя какви ще ги свърши на волната. Думи нямам, чак пауза трябваше да направя преди следващия за да ми мине афекта.
Ze Zeng FANG - докато го гледах нямаше как да не се сетя за наш Еладж Балде под Uptown Funk. Жалко че смаза рита. Има много добра пластика за тази музика. Но и пируета след рита смаза. Гледайки Иван Динев на диванчето се сетих че първата група завърши с Илия Климкин там.
Лиам Капейкис на мен ми се явява тук веднага след Лейк Плесид Smile колкото и да не му се вярва. Тук кратката се получи обратно. Начало с колебание и до края убедително. А на Скейт Америка се замота повече по средата. Дадоха му sb, аз съгласна дотолкова доколкото тук гледката по втората оценка беше идея по-добре.
Диас Джеребайев с нещо като танго от Ламбиел- сезонна премиера за мен. Туй добре но . Аз не виждам скоков прогрес въобще у Диас. За енти път го гледам на 4К, сега няма да ровя за справка но както го видях на първия му 4К такъв е и сега. Без да ми се обижда. Оксана Тен в кадър нямаше как да не ме подсети за Денис Тен , светла му памет.
Jarvis HO - загубих бройката на китайците които видях за 2 групи. Съвсем сериозно. Виждам го за първи път този фигурист. Една каскада показа - 3ф-3т. Аксел явно няма.

Изгледах и третата група кратки мъже. Към китайски Хонг Конг се присъедини и китайско Тайпе.
Скрит текст:
Yudong CHEN за четвърти пореден път на този старт. Събра се на роден терен, трепна леко само на каскадата но 4т и 3а бяха чисти. Ей на и PB получи-герой, доволен. Сезонна премиера за мен, програма от Миша Джи. Чен се стара по нея , но може повече.
Уесли Чу ми се губи напоследък, ей на сезонна премиера ми прави на 4К. Започна много добре но физика и конценрация нямаше за втората половина на кратката. Любопитно ми е какво ще събере на волната.
Yu-Hsiang LI каква бабачка сътвори на 3а.
След него и наш Донован да не остане по-назад като ентомолог на аксела. Но затова пък този сезон е с цял 4с-3т на кратката. Сега се върнах повторно да го видя.  Ето на , всички знаем историята на Карило , виждаме как е ограничен, не е природен скачач и сие но. Факт че Донован регулярно въпреки това се усложнавя. Упътил се е към втората си О.
Алекса Ракич без нито един като хората изпълнен скок, но е факт че не падна. 
Иван Динев и цялата там треньорска група имам чувството,  че са събрали де що има американски китаец в техния регоин и ...не само Mr. Green
Видях и ритмичния танц на Холи Харис и Джейсън Чен. Сезонна премиера , въобще не ме впечатли програмата а и изпълнението ѝ. Не съм съгласна че и са поставине пред Йошида-Морита в класирането.
Май добре ми се получава това комбинирано гледане/ редуване по няколко сингъла и малка дозичка танци.
Суй -Хан са на този старт и смятам да ги видя.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 22:00 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт