Фигурно пързаляне - 11

• 17 401
  • 436
  •   2
Отговори
# 435
  • MJF
Да знаеш че на такива грешки хич не обръщаме внимание тук , така че въобще да не се притесняваш Hug

Аз на моята тренировка , която ще  започна след малко съм стигнала до наш Кевин на кратката на Скейт Америка но вчера забелязах какви ги и свършил пак на ЕП. Отдавна съм му претръпнала / видяла  всичко от Aymoz . Но този път особено ми дожаля за него. Ясно че френската федерация има своите квота-задачи. Ясно че са без Фа на този старт. Ясно че ... Но. Кевин е вече на възраст -28/стадий на своята състезателна кариера , цяяяялата картина на тънката му душевност, първата половина на сезона я проведе добре като за него. Даже много добре ако вземем под внимание , че си спечели първия в кариерата му златен гран-при медал, , хем Скейт Америка е неговия турни както ЕП не е неговия , историята със сътресенията именно на ЕП и аз на негово, по-точно на екипа му място всячески  бих отбила участието му на ЕП този сезон. А не да се стига до това което се е случило. Пак. Unamused

# 436
Фантастични Бодри-Сисерон. 12 точки повече от вторите Гиняр-Фабри, които също се представиха отлично.

Общи условия

Активация на акаунт