Фигурно пързаляне - 11

• 26 380
  • 677
  •   1
Отговори
# 675
  • MJF
Sarah Everhardt
Горното видеоинтервю с други две - Егадзе и каченото на същия канал след това с Гоголев ги прослушах.
Това с Егадзе ок но това с Гоголев съвсеееем неинформативно , да не ми се обиждат авторите но прекалиха със "стилистиката".

Батуми - 5-ия югп етап
Непела
Небелхорн
След Егадзе и Гоголев , пуснаха в ютуб интервюто и с Михаил Шайдоров. След бонбоните сега пък сладолед. Нищо информативно. Та. За сметка на това интервю с Михаил от Багрянцева.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 22:48 от Шошулчо

# 676
  • MJF
Wakaba Higuchi  ,  2. Ехх, какъв малшанс имаше Уакаба със здравето си и сие. А какви заложби има/ше като фигурист и състезател. Няма как да не  ме е яд. Да е жива и здрава.
Алина Горбачёва
Алиса Двоеглазова
Nina Pinzarrone, 2, 3
Kensuke Nakaniwa
Niina Petrokina , 2

Нищо още не съм гледала от текущите два сеньорски старта , като изключа че вчера забелязах на живо ретранслация в ютуб на Небелхорн кратки мъже , но картината периодично... , коментатор, не интересен ми фигурист в момента на леда та ... не се загледах.
То предишните дни като разгледах съставите в Оберсдорф и Братислава ме напуши поредни сарказъм , доста небалансирани състави. То танците в Оберстдорф , то мъжете в Братислава.
Признавам че съм изненадана от някои фигуристи , които "изпращах" миналия олисезон като за последно. А то.... Отварям сега това и кой виждам на първото място- нашата Юлия например.
Отварям това и това и виждам любопитни неща.
Този път преглеждането на двата турнира ми върви отзад напред та да внимават съдиите,  че явно са загазили при този ми  алгоритъм на гледане на турнир. Mr. Green
То пък съдийство на тез турнири.... да се чуди човек къде да се разсее от неудобство от техните машинации, договорки и сие. Но така ми се получи този път, първо таблици пък после картина.
Прегледах и частично изявленията от фигуристите тук таме.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 09:33 от Шошулчо

# 677
  • MJF
Санкт-Петербург
Готова съм с волните танци. Таблицата нещо не ми се отваря и сега трябва да разчитам на паметта ми за реда. Ще ползвам за помощ цветния протокол.
5-те дуета във втората група с гледаеми програми. Ръйбакова-Махноносов тук най-добрия дует, подчертавам дует но за жалост с грешчици се получи изпълнението. Относно опаковката им съм писала не веднъж , за жалост докато са в този треньорски щаб в това направление няма как да се очаква промяна.
В третата група цели 2 дуета в бан. Но аз видях все пак 4 дуета.
Към изпълнението на Щербакова-Гончаров нямам забележки. Браво на тях за това убедително изпълнение баш на националното , ново PB за тях.
Пасечник -Чиризано доволни от себе си след разгеле чисто волно изпълнение , първото такова за тях в сезона. Даже PB са им дали. Туй добре. Забележки към тях нямам. Но операта като сглобка и вокали ми бе в повече. Мен даже на няколко пъти ме досмеша м/у речитатива и хореото , особено Дарио, да не ми се обиждат, на въпрос на вкус.
Реално останалите 2+1 дуета до края можеше да ги пропусна но по 2 причини не го сторих.
Миронова - Устенко ги видях заради Устенко. Все пак на него редовно свалям шапка как успява да се катае за трима . А и ги видях вече на Киношита та ми бе интересно така ретроспективно да си ги припомня.
Кагановская -Некрасов ги гледах за да видя колко от нещата в тази волна - 2025-26 са повторение във волната им 2026-2027 , защото и тях ги видях на Киношита и мога да ги направя на пух и прах по темата. Особено екипа им, там по ред. Но сега няма да се цапам. Видяни и видяно.
Та така . Приклучих с танците които заради домашното съдийство са ....
Сега като гледам тази таблица аз бих оставила в топа , съответно с повече финансиране Пасечник -Чиризано, Щербакова-Чиризано, Ръйбакова- Махноносов и Коломенская - Фролов с голяма забележка , порицание и сие към щабовете им относно какво им се поставя да катаят тези талантливи фигуристи и добре групирани танцови дуети. Сред останалите има  няколко партньора  към които нямам никаква забележка - Букин, Некрасов, Драко , .... но не и с манекенките на лед до тях , това е най-милото което мога да напиша за тези дами с претенции за фигуристки еле пък в тази дисциплина с техните ss Rolling Eyes. Да не ми се обиждат но заради тях  и те са сред тези на които ако аз бях федерацията щях да им кажа да си овесват кънките на пирона образно казано. Peace
Ей на , все пак се понацапах малко Blush

Общи условия

Активация на акаунт