Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 090
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
  • На изток от Ада
BethG, а имам само Тхс. За д-р момиче ли говориш?

# 181

Момичета,какво ще кажете за тези резултати ?

# 182

Извинявай... трябва да спра да влизам след 23ч във форума... За друго момиче беше, да 🥴

# 183
  • На изток от Ада

Извинявай... трябва да спра да влизам след 23ч във форума... За друго момиче беше, да 🥴
Няма нищо

# 184
  • София
Инсулинът ти е висок. Виж темата за Инсулинова резистентност и отслабване - там можеш да видиш подходящ хранителен режим. ИР скапва качеството на яйцеклетките.

Останалите хормони следва да се коментират от репродуктивен АГ заедно с ехографски преглед.

# 185
  • На изток от Ада
На мен ендокринолог ми изписа инофолик комби 2по1 за Ир.

# 186
  • Замък сред облаците

Силна ИР и много вероятно лошо качество  на яйцеклетките. Строг хранителен режим, ежедневно лек спорт и привм на мио инозитол е хубаво.

# 187

Силна ИР и много вероятно лошо качество  на яйцеклетките. Строг хранителен режим, ежедневно лек спорт и привм на мио инозитол е хубаво.

Благодаря ви🌹 , а за какво служи този мио инозитол, и трябва ли първо да попитам гинеколожката преди да го приемам

# 188
Никол, на мен ендокринолог ми го изписа, но и АГ може. Изписва се при ИР или СПКЯ като подобрява качеството на яйцеклетките и регулира цикъла.

# 189
  • Замък сред облаците
Инозитолът  е витамин Б8, хранителна добавка. Не е необходимо никой да го изписва. Има връзка с невротрансимисиите в организма, подпомага рецептивността на клетките към хормоните - инсулин, полови хормони и т.н.
Приема се в дози от 500-1000-1500-2000мг, като между 1000 и 2000 е препоръчително за хора с диабет, ПКЯ, ИР.

# 190
  • На изток от Ада
Момичета, мога ли да пусна прогестерон сега на 21 ден от МЦ, а другите на 2 3 ден декември?
Чакам МЦ около 5 6 декември. Да не стане празници и да не мога да пусна прогестерон.

# 191
  • Замък сред облаците
Можеш, но е меродавен само за този цикъл. И да знаеш че ако не е на седми ден след доказана овулация са пари на вятъра. На 21 ден е само по учебник, ако овулацията е на 14 ден.

# 192
  • На изток от Ада
Аха.
Трябва тестове за Овулация ли?
Начи пак объркано и квот стане...

# 193
  • Замък сред облаците
Колко дни ти е МЦ принципно?

# 194
  • На изток от Ада
Различно . 25-32 дни. Сега с туй кафяво течение

Общи условия