Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 94

• 22 098
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, чакам овулация след 2дни някъде.. обаче днес съм със силно главоболие.. ако пия аналгин много ли ще навреди? Вече ме е страх от всичко, но и да седя с болки не става.. как мислите?
Благодаря 💐

# 196
  • На изток от Ада
На кое да навреди?

# 197
  • Замък сред облаците
Парацетамол е ок, той не пречи на О.

# 198
Ужас.. той аналгина някой път не ми помага, а парацетамола грам 😂 ужас, ще се опитам без хапче..
Благодаря вии🤗

# 199
  • На изток от Ада
То късно но имаше чай за главоболие в дм.
Също аз пробвах с масло от мента си мажа челото помага

Никога не съм траяла главоболие заради Овулация... То не знаех до скоро де

# 200
Да, пробвала съм и аз с мазилото, защото при мен главоболието е втори мой приятел за жалост, нооо не помага много. Аз съм и с мигрена, та ужасно е.. ще чакам още и ще лягам ако не мине.. Благодаря ти 🤗

# 201
  • Пловдив
Привет, момичета! Днес излязоха резултатите за щитовидната. Трябва ли да се тревожа за фт4 или фт3, как мислите? Изобщо вдига ли се фт4 с хормон до по-нормални стойности?

# 202
Да, пробвала съм и аз с мазилото, защото при мен главоболието е втори мой приятел за жалост, нооо не помага много. Аз съм и с мигрена, та ужасно е.. ще чакам още и ще лягам ако не мине.. Благодаря ти 🤗

София, аз съм с тежки мигрени и само ацефеин ми помага. Не мисля че е подходящо при опити за бебе, но все пак го имай предвид.

# 203
  • Замък сред облаците
Привет, момичета! Днес излязоха резултатите за щитовидната. Трябва ли да се тревожа за фт4 или фт3, как мислите? Изобщо вдига ли се фт4 с хормон до по-нормални стойности?

Хипофункция е това за мен, но е странно че ТСХ е толкова нисък, на фона на толкова ниско фТ4. Тоест хипофизата не подава сигнал към щитовидната за производство на хормон. Нали не е пито кафе, чай или друго преди изследването?  Естествено че фТ4 се вдига с хормон, то хормонът е т4. Конверсията на фТ3 е ок. Не е хашимото, няма данни за възпаление. Съветвам да се избере внимателно ендокринолог, че половината като видят че няма хашимото ще махнат с ръка че е ок.......

# 204
  • Пловдив
Да, АА, спазени са условията-без кафе, чай, на гладно, но пих вода, защото много трудно ми вземат кръв. Имам няколко консултации назад във времето с подобни резултати и да-отговорът бе-всичко е наред. Тсх се движи от 0.79 до 1.3 при фт4 близо до долна граница. Приемем препоръка за ендокринолог в Пловдив, който ще обърне внимание, нямам възможност да пътувам до София през следващите седмици.

# 205
mamajuli2, Сестра ми ходи и препоръчва Ива Куманова, но доколкото знам при нея до края на годината няма часове.

# 206
След аборта ми дойде менструацията на 30тия ден , но беше мноого малко,колкото да ме зацапа и кръвта беше тъмна,това нормално ли е ? Продължи 8 дни
Някой имал ли е подобно

# 207
  • На изток от Ада
Някой чел ли е "Есичко започва с яйцето" Ребека Фет, дали е полезна и приложима?

# 208
Nikol2525 мисля че е нормално. На мен дори след цикъла ми зацапваше пак. Просто трябва време, за да се нормализира всичко.
nasito8988 аз не съм я чела 💐

# 209
  • Замък сред облаците
Наси, полезна е книгата определено. Събира на едно място много полезна информация за женския фертилитет. Лично аз не съм я чела, понеже доста от инфото си търся поотделно и късно разбрах за нея, но всички познати, които са я чели я хвалят.

Общи условия

Активация на акаунт