Седмокласници 2023/2024 - тема 3

• 37 568
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ani, откъде толкова търпение...то волско трябва да бъде. Така като гледам дъщеря ми, започвам да си мисля, че синът не е влизал в пубертета Confused.
А на etomira дето още не е започнала да крещи, тайно завиждам.

# 151
мартеа, Revolving Hearts И нашата е по-тежка от батко си (даже са несравними). Любов и търпение, стискане на зъби, преглъщане на критики и коментари, опит за разбиране... Здрави да са! Kissing Face

Те са на просто различни, дори не са на двата полюса, а все едно са от различни планети. Не спирам да се дивя как е възможно две деца, гледани по един и същ начин, да са толкова различни. Да са живи и здрави, другото ще се нареди.

# 152
  • София
Аз съм с три гледани по един и същи начин и трите са много различни.

Тази картинка с бухалите я видях за първи път през далечната 2018-та, когато имах едновременно първокласник, седмокласничка и кандидат-студентка. Както казах тогава: вече и на бухал не приличам.

# 153
Аз не бих се съгласила с картинките на 7 и студентската:-)
Но не съм от тия с гранде зора. Не знам нищо за подточки и смислови части, въобще не съм следила напоследък какво се случва. Целодневно е на училище, в уикенда на курсове - пише домашни и за двете и ако И аз се настаня някъде там да проверявам и чепкам до запетайката, мисля че групово ще изпушим максимум до 2-3 седмици от сега.
А и .. първия седми клас го преживях, сега някак си нямам такъв хъс на първескиня-кандидат-гимазистка-майка.

# 154
Здравейте,ще помоля за достъп до пощата.При нас нещата са така ,ако му стоя на главата учи...иначе не.Едвам смогва с домашните от училище по БЕЛ и математика , домашни от школа , спортува. История,химия,физика и биология ,каквото запомни в час.Странно ми е някой ,като каже...моето само се оправя ,при нас не става.

# 155
  • Sofia
Ох, аман вече с тая поща Trollface Дайте и на мен достъп, да видя какво има! Отговарям на всички условия. Имам запазени в abv юзър и парола от баткото и с тая истерия по пощата реших да ги пробвам, но не би.
Който успява да пробута на отрочето допълнителни пробни, е истински герой! Мисля да ѝ покажа онези карти с цитатите (тях дали ги има в пощата, някой ги беше пуснал тук май) да прецени дали ще са ѝ от полза.

# 156
Не смея и да си мечтая за нещо от пощата.Не знам дали отговарям на изискванията,а дори да е така кой ще го погледне …Лежерно е положението при нас,явно аз съм по-мотивирана от девойката.Чакам чудо да се случи .

# 157
  • Пловдив
Ох, аман вече с тая поща Trollface Дайте и на мен достъп, да видя какво има! Отговарям на всички условия. Имам запазени в abv юзър и парола от баткото и с тая истерия по пощата реших да ги пробвам, но не би.
Който успява да пробута на отрочето допълнителни пробни, е истински герой! Мисля да ѝ покажа онези карти с цитатите (тях дали ги има в пощата, някой ги беше пуснал тук май) да прецени дали ще са ѝ от полза.

На първа страница на темата ни, на първи пост има линк към тези карти. За авторите и за цитатите.

# 158
  • Пловдив
И аз така, но предполагам паролата е сменена десетки пъти от тогава. Аз още в петък ги поисках, до сега никой не ми е писал за данни за поща...Иначе днес или утре ще се опитам да пробутам един пробен по МАТ

# 159
След шест години висене над главата и обяснение на всеки урок и диктуване на домашните през това време, тази година сама започна да си ги учи и пише, така че поне това ми отпадна като грижа от главата. Далеч сме от петиците и шестиците, уви, но за толкова години съм се примирила вече. И нея си я примързява, явно и пубертетът си казва думата, тресе я яко. Дали ми харесва или не, огледах всички училища и имам и вариант Б, В и Г според бала. Дава вид, че не й пука, но вътрешно иска да се справи добре и да се класира в добро училище, но явно волята й не е достатъчна, а напрежението й идва в повече. Отговарям на условието за пощата, но няма смисъл и от нея - записала съм я на школа по БЕЛ и математика, ще изтика първия срок така + частни уроци по БЕЛ + по 2-3 книжки с тестове по двата предмета, но не ще нищо допълнително да прави. За училище още не съм чула да им искат стихотворение наизуст или за домашно да имат теза или преразказ. Абе да е жива и здрава, каквото си постели, на това ще легне.

# 160
Явно аз съм герой. Успявам да пробутвам и затова помолих за достъп до пощата. Писала съм в стари теми, ''стар'' потребител съм, но нямам достъп до пощата. Чета старите теми от миналата година и виждам, че са си споделяли тестове и материали, които биха били от полза за деца, които не ходят на школи или частни уроци. Моето дете не ходи и за подготовка разчитаме само на училището и на домашни занимания. Сега се готвим усилено, защото след месец започват първите пробни матури в училище. Сега се замислих,  пишат ли се оценки от пробни матури в училище?

# 161
Ще питам по въпроса и ще дам точен отговор, но мисля, че не бива. Те нали са пробни - да  свикнат децата с формата и да попретръпнат, същевременно учителите да видят на какво още да обърнат внимание.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 12:53 от Mama Ru

# 162
  • у дома
При нас си пишат оценки на ПИ в училище-1 част на ООП,2 час на ИУЧ-за мен не е правилно,още повече че няма скала,а само точки.

# 163
Знае ли някой от вас кой съставя пробните на СМГ и на Междучасие? Чух, че и двата пробни ги измисля Симеонов

# 164
Изпоразпратих пощата. Ако съм пропуснала някого, а отговаря на условията - да е писал в 3 теми, пишете ми на лично да пратя.

Общи условия

Активация на акаунт