Ограничаващите вярвания и как те се отразяват на живота ни

• 6 371
  • 127
  •   1
Отговори
# 120
Щото си мра от кеф да видя някой сладурест мъник в черна тениска на любимата ми рок група и миниатюрни дънки. Примерно. И такива ги виждам по мотосъбори редовно. Усмихнати, лъчезарни дечица, чийто чар изобщо не страда от черната тениска.

Едно е сладур на моторасъбор и да го облечеш от време на време, като част от това събиране и общност. Естествено, че са сладури!!! Друго  е да си обличаш детето в черно по принцип. Това е нещо съвсем различно. Иначе нито е красиво, нито е естестично на фона на времето в което живеем и какво изобилие от прекрасни детски дрехи и цветове има.  Никога не съм купувача на детето си черна дреха, дори и кафяво, имаше единствено някакви джинси което си е класика, всичко останало беше светли, топли цветове, до момента в който достатъчно порасна за да мине през фазата на собствения избор на стил и цветове.

# 121
Тези светли и весели цветове, не стават ли на цветни и весели петна? Моето си е прасенце.

# 122
Подариха на детето ми полу официална черна рокля, даже с дантели. Да е била около 10 г.
Много се изненадах и така й не я носи. За мен е траурна.
Подарих я заедно с други дрехи, които стават за носене на друго детенце (имахме уговорка да запазят каквото харесат, другите дрехи да предадат по веригата) и то много си я хареса и носи ,🤔😉.

Връщам се да чета отначало.
Гледам да осъзнавам такива насадени ограничения, когато изплуват в ежедневието.

# 123
Една приятелка винаги ми предлага да купувам на детето й черни дрехи за рождения ден.. цветните са забранени... не мога да се пречупя, избирам да купя някаква играчка. Черното ми е траурно за голям човек, а за дете.. не ми се коментира.

# 124
Обожавам и черно и къси поли. Децата ми също обичат черни дрехи, от доста малки. Сами си казаха, че предпочитат да им купувам дрехи или в черно, или в бежово. На мен ми изглеждат супер, а черното много отива на русокосата ми девойка.
На мен ми е все тая кой, как се облича и в какви цветове облича децата си, стига да не ми влиза в личното пространство и да ми натрапва идеите си.

# 125
Всеки както се възприема.

И все пак правя разлика за след 2-3 год.възраст и изцяло черно облекло в ежедневието (не тематично) за бебета.

# 126
  • France
Май не съм виждала изобщо черни дрехи за малки деца Thinking Но май предпочитам черно, отколкото калните цветове, които предлагат за момченцата от една възраст нагоре.

# 127
Другото и ограничаващо, и безкрайно озадачаващо, когато свършат аргументите, да се вади от ръкава какво била казала Ванга. Изумявам се всеки път, особено като го чуя от млади хора.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 17:12 от alex_jp

Общи условия

Активация на акаунт