Нямаме си вече бебе

• 34 164
  • 265
  •   1
Отговори
# 165
Цитат на: kotarche
Много ви благодаря за подкрепата.Немога да го понеса,нямам сили да живея,по-добре да бях умряла,сега постоянно плача и си мисля как да умра.Немога да се справя с болката,не искам да живея.

Аз вярвам, че съдбата ще  те компенсира за загубата ти...Моля те, имай сили да продължиш напред...

# 166
Не винаги живота ни е лек.
Бъди силна и жевей заради бъдещите ти деца.
Сигурна съм ще живота ще те компенсира.

# 167
Много ви благодаря за подкрепата.Немога да го понеса,нямам сили да живея,по-добре да бях умряла,сега постоянно плача и си мисля как да умра.Немога да се справя с болката,не искам да живея.

Mоля те мила не мисли за такива неща Praynig
Болката е огромна но има неща за които да живееш.
Недей да мислиш за смърта само ще те връща назад.
БЪДИ СИЛНА

# 168
Винаги когато си отиде едно дете казвам,че Господ пак има нужда от ангелчета.
Аз дори не мога да си представя каква е болката от загуба на дете...не го желая и  на най-големия си враг,но факта че докато четях и настръхнах говори,че болката е неописуемо голяма.
Котарче нямам представа какво трябва да се каже,но знай че развълнува много майчини сърца и всички те днес опитват по-всякакъв начин да ти предадат поне малко от тяхната сила чрез виртуалността.Дано поне частица от нея достигне  до теб,за да продължиш напред.
Горе главата,момиче!!!

# 169
Едва ли няма смисъл да живееш. Загубата е нещо ужасно, но трябва да намериш сили да преодолееш болката. Не е хубаво да говориш такива неща, живота продължава. Сигурно си казваш какво ли знаете вие, че говорите така. Да може и така да е, но има смисъл да живееш. Трябва да се мобилизираш и да вярваш.

# 170
Изживей си мъката ,но не се обричай. Виж колко други мами има който съвсем скоро след огромната си загуба са се сдобли със здрави дечица. Опитай се да си насочиш вниманието върху останлите хубави неща покрай теб. Ние вярва ме в теб и в твоят сила и те прегръщаме силно

# 171
Миличка искренно ти съчувствам.
Направо ме заболя сърцето.
Пожелавам ти съвсем скоро най хубавото бебенце на света.

# 172
  • Кори Селести
нормално е да се чустваш така, разбира се.
изживей мъката си..поплачи, но НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!!!

# 173
Имаш нашето съчувствие и подкрепа, наистина е потресаващо, но бъди силна.
Майка ми е преживяла абсолютно същото преди 30-ина години, а в момента има три дъщери и 2 внучета.
КУРАЖ И ТЪРПЕНИЕ, ЩЕ УСПЕЕШ!

# 174
  • София
Мило майче, най-искрено ти съчувствам за голямата загуба, която е трябвало да преживеете! Sad
Много несправедливо и жестоко е да загубиш детето си!

Пожелавам ти да бъдеш силна занапред!
Много обич и подкрепа от близките ти желая!
Не губете надежда! Praynig

# 175
  • София
Съжалявам, мила!
Когато аз раждах в стаята имаше една майка, която беше загубила първото си детенце - момиченце, което тогава трябваше да навърши 2 годинки. Единственото, което тя сподели с нас във връзка с преживяното нещастие беше: В даден момент човек свиква да живее с мисълта за преживяната трагедия - в крайна сметка животът трябва да продължи! В първия момент малко се смутих - прозвуча ми безсърдечно. Но, размислих, наблюдавах я и в крайна сметка... се удивих от нейната сила! Тя роди прекрасно момченце и беше много щастлива - като че ли тя най-много от всички нас останалите майки осъзнаваше какво щастие я е споходило.

Бъди силна и нека Господ да е с теб!

# 176
  • София
Боже мой, миличка толкова съжалявам. Това е най-тъжното нещо, което съм чела в този форум. Наистина не знам какво да кажа но знам, че няма сила на света дето да излекува мъката ти - просто с времето ще ти стане по-леко. Сега всички ти казват да си силна, но и за това се иска време. Много искам да мога да те утеша, но знам, че няма начин да успея. Някъде бях чела, че Господ като затваря врати, отваря порти и аз наистина вярвам в това. Сигурна съм, че ще дойде твоя безумно щастлив миг - не бива да се отчайваш. С подкрепата на мъжа до теб ще се справите. Прегръщам те много силно и много приятелски.

# 177
Моите най-искрени съболезнования!

# 178
Много съжалявам за тази болка която преживяваш, наистина е ужасно трудно, но ти трябва да си силна! Много момичета плачем заедно с теб, имай сили да се пребориш с мъката!
Ще се моля на Господ за вас!
Нашите са имали точно преди мен едно момиченце, което е починало, и майка ми казваше: ако не се беше случило, теб нямаше да те има! Незнам как го е преживяла, адска трагедия е било. Винаги ще го носиш в сърцето!
Пожелавам ти сила и вяра в бъдещето!

# 179
  • Варна

Миличко Котарче, моля те не мисли така! От вчера насам не съм спряла да мисля за теб и ми е толкова тъжно! Но всичко ще се оправи, ще видиш - скоро ще си имаш прекрасно бебче! Има защо да живееш! Ох, миличката! Знам, че нищо не може да те успокои сега, но ... бебчо те гледа от небето и се натъжава, че неговата мама плоче и е толкова тъжна. То винаги ще е до тебе и семейството ти и ще ви пази, моля те Не мисли за умиране!!! Ти си силно момиче - дори това, че сподели болката си с всички нас, го доказва! Скоро ще бъдеш отново бременна и болката ще понамалее!!!

Общи условия

Активация на акаунт