Нямаме си вече бебе

• 34 163
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
edva li ima ne6to, koeto bi te ute6ilo...
silno te pregry6tam...
sram me e, 4e tova e dopusnato
pozvolih si da izpratq link kym "Gospodari na efira"
moje bi 6te se zainteresuvat pone da dadat glasnost, za da ne se
povtarq tozi ujas
ne znam dali e pravilno, edva li ti e do tova...
skyrbq s teb, a i vsi4ki tuk...
Gospod e milostiv - 6te ima6 beb4e... a drugoto e angel4e, koeto 6te vi pazi... povqrvaj mi!

# 151
  • варна
Просто нямам думи.Това е ужасно.Всички тука те подкрепяме и се надяваме да намериш сили да продължиш напред.УСПЕХ

# 152
...izvinqvam se, 4e pak pi6a
potresena sym

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТИ:

Репортажен екип
Телевизионни гафове  (02) 946 33 27
(02) 846 25 60  

e- mail:
gospodari@gospodari.com
gospodari@dir.bg
gospodarite@abv.bg

гр. София, ул. “Шипка” №34, РКИЦ, ет.4, GLOBAL VISION

Momi4eta, ako ima ne6ta, koito vsi4ki znaem, no si myl4im, moje bi tuk e mqstoto da si gi kajem i da im protivodejstvame;
nqmame pravo na myl4anie - stava duma za naj-istinskoto ne6to na sveta - NOVIQ JIVOT, kojto nosim i vyzpitavame...
Ima organizacii i ob6tnosti, koito pomagat na jenite v beda..
samo trqbva da sme motivirani, nali?

# 153
  • София
Искам и аз да ти изкажа моите най-искрени съболезнования и да ти пожелая бързо възстановяване -  психическо и физическо. Болката ти е голяма и никой не може да те утеши в този момент. Но не се отчайвай, дръж се и си мисли за това което ти предстой. Ще имаш и други деца - нека тази мисъл те крепи.
Целувки!

# 154
  • София
Моите искрени съболезнования и съчувствие!

# 155
Моите най-искрени съболезнования.

# 156
Господи!!!!!!! Толкова дълго се чудех какво да ти напиша! Дано отсега нататък щастието е с теб и Бог да ти помага!
Дано по-скоро забременееш отново и да родиш едно малко здраво слънчице! Не се отказвай и продължавай напред! Cry

# 157
Ужасно съжалявам. Бъди силна и много кураж. Думите просто са излишни  Sad  Sad  Sad

Наистина трябва да се направи нещо да се огласи този случай! Крайно време е тези доктори да разберат че не може да остават ненаказани цял живот!!!
  Weary  Weary  Weary

# 158
Искрено съжалявам за сполетялото те нещастие! Вероятно е ужасно трудно да запазиш дух в такъв момент... Мога само да ти пожелая да бъдеш много силна и занапред единствено хубави преживявания и положителни емоции! Времето е пред теб - ще си родиш прекрасно и здраво бебе!

# 159
Котараче, имай смелост и вяра.
Каквото и да ти кажем всички ние в този момент - нищо няма да намали болката ти, но не се отчайвай. Това е болка, която остава за винаги, но след всяко зло винаги има и добро. За всяка болка в живота има компенсация и всяко нещо, което не ни убива, ни прави по-силни.
Това не са само празни думи, а преживян опит. Подобно на теб аз родих мъртво своето първо детенце, но в 5-тия месец, а само 4 месеца по-късно вече бях бременна с близначките и вярвам, че и при теб ще има възмездие за страданието. Искрено се моля за това.
Запомни, че не озлоблението, отчаянието и отмъщението са важни (не казвам, че ако докторът носи вина, не бива да отговаря за нея и не мисля, че начинът е историята да се покаже в някое телевизионно шоу - за това има съдилища), а любовта, надеждата и вярата в бъдещето.

# 160
Милата ми, дано повече никога да не се случи такова нещо. Дано скоро да се радваш на живо и здраво бебче. Знам, че мъката е огромна и нямам думи за това. Бъди силна заради себе си и семейството си.

# 161
  • София
Мило момиче, твоята тъжна  история ме връща към ужаса, който преживях при мойто раждане. Разликата обаче е, че лекарите в Шейново бяха изключително компетентни , реагираха на време и благодарение на тях сега имам прекрасен син.

Аз също получих контракци през деня на 24.12.04( бях в 37 седмица), но пиех Магнерич и си мислех, че това не са родилните контракции.Рано сутринта на 24.12.2004 почуствах, че от мен изтича вода, но включвайки светлината видях , че това бяха локви с кръв.Не мога да опиша с думи ужаса, който изпитах.Тръгнахме веднага към болницата и след прегледа се  установи, че съм получила отлепяне на плацентата. Лекарите казват, че две са основните причини довели до това състояние:високо кръвно и чести контракции.Казаха, че късмета, който съм имала е невероятен, защото е въпрос на минути да се реагира в такава ситуация.
 Мисля, че лекарите крият своята грешка и се оправдават, затова те съветвам да търсиш отговорност.Ти по никакъв начин не си сгрешила , недей да се виниш.
 Ние сме с теб и те подкрепяме.

# 162
Цитат на: Nel
edva li ima ne6to, koeto bi te ute6ilo...
silno te pregry6tam...
sram me e, 4e tova e dopusnato
pozvolih si da izpratq link kym "Gospodari na efira"
moje bi 6te se zainteresuvat pone da dadat glasnost, za da ne se
povtarq tozi ujas
ne znam dali e pravilno, edva li ti e do tova...
skyrbq s teb, a i vsi4ki tuk...
Gospod e milostiv - 6te ima6 beb4e... a drugoto e angel4e, koeto 6te vi pazi... povqrvaj mi!

предлагам всеки да им прати по едно писамце та със сигурност да обърнат внимание на проблема и да направят нещо
аз пращам

# 163
Много ви благодаря за подкрепата.Немога да го понеса,нямам сили да живея,по-добре да бях умряла,сега постоянно плача и си мисля как да умра.Немога да се справя с болката,не искам да живея.

# 164
О, мила. Имай сили, моля те!!!

Общи условия

Активация на акаунт