Нямаме си вече бебе

• 34 162
  • 265
  •   1
Отговори
# 135
  • Няма такава държава!
Ужасно съжелявам! Прегръщам те и когато имаш нужда да споделиш още нещо тук ще те разберем и подкрепим, доколкото можем. Кураж!

# 136
  • Варна
Мила, съжалявам за това, което си преживяла. Много майчета са ти изказали съболезнованията си, и аз се присъединявам. Не знам какво да кажа, какво се казва в такива случаи...и аз те прегръщам и те целувам, дръж се....

# 137
Много съжелявам!Това което си преживяла е ужасно Sad Бързо възстановяване и едно здраво бебе!

# 138
Потресена съм.Не мога да си сдържа сълзите.
Възхищавам ти се, аз не бих била толкова силна като теб.

# 139
Господи, каква трагедия....... бъди силна, миличка, ние всички скърбим с теб.... от половин час плача пред компютъра, но незнам какво повече да ти напиша....

# 140
  • София, център
Бъди упорита и надвий страха и болката! Пази се от депресивни мисли, не се самообвинявай, излез от дупката! Кураж мила, просто не знам какво да напиша...

# 141
Присъединявам се към всички майки и изказвам и своите съболезнования-бъди силна,това е най-важното в момента.

# 142
Сигурна съм, че няма думи, които да успокоят плачещото ти сърце  Sad
Прегръщам те, мила!

# 143
  • Sofia
Съжалявам за загубата ти мило момиче. Няма по-голяма мъка за една майка от тази, която ти изживяваш в момента.
Каквото и да напиша, зная, че то няма да намали скръбта ти. Затова ще ти кажа само, че тъжа с теб и сърцето ми плаче за загубеното ти бебенце.
Има една майка, която пише в дир-а, може би и тук, но не съм я засичала. Тя по същият начин като теб загуби при раждането си своето бебе. Сега в момента отново е бременна.
Ако искаш, можеш да се свържеш с нея. Предполагам, че единствено човек който е извървял този път може истински да те разбере и да ти сподели как е изживял и се е справил с тази трагедия. Ако решиш да и пишеш, ще ти кажа как да я откриеш.

# 144
Миличка незная какво да кажа, съжалявам за случилото се.
Думите за безсилни...........
БЪДИ СИЛНА И ГОСПОД ДА Е С ВАС!!!

# 145
Ле ле колко съжалявам за случилото се!!!!Просто не знам има ли думи, с които да бъдеш утешена!Надявам се да се възстановиш възможно най-скоро и да гледаш с нова надежда бъдещето.
Ние сме с теб!!!

# 146
Нямам думи. Плача заедно с тебе. Кураж мила и дано това да е последното нещастие в живота ти  Kiss

# 147
  • Бургас
Много съжалявам за загубата ви. Мога само да ви кажа: кураж. Думите няма да ми стигнат, пък и няма да помогнат. Подкрепяите се и не таете болката в себе си.

# 148
Искрено ти съчувствам това е много тъжно. На мен ми се случи нещо подобно, но бях в по-малък месец и бебето ми изпадна между краката още в приемното на шейново.Лекарите нищо не можаха да направят и след като ме кюртираха ми казаха , че траябва да изчакам резултатите от изледванията на мървтвия плод. Оказа се,че причината е в мен.Страдах безумно много и си мислех , че никога няма да имам дете,но след една година забременях и сега гушкам дъщеря си, която е на един месец .Мечтай за бъдещето и забрави миналото.КЪСМЕТ И УСПЕХ ЦЕЛУВАМЕ ТЕ.

# 149
  • София
Миличка, съжелявам. Няма по-страшно нещо от това, което ти се е случило.
Но...стискай зъби и продължавай напред!
Вярвам, че много скоро ще си имаш едно здраво и прекрасно бебче.
С теб съм!

Общи условия

Активация на акаунт