Нямаме си вече бебе

• 34 161
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
Съжалявам за това което ви е сполетяло Sad  Cry
Много мъчно ми стана, знам че думите не могат да ти помогнат в този тежък момент, но поне са някаква подкрепа!
Няма нищо по-страшно от това да загубиш детето си Cry
Дано намериш сили и да се въстановиш бързо!
И възможно най-скоро да имаш бебенце!

А този дофтор направо миидва да го  #Sniper  #2gunfire
Как може такова безхаберие беее!!!!

# 121
Коте, изпращам ти цялата си приятелска обич и подкрепа. Господ ще ви дари с още много живи,здрав и силни деца. Бъди силна, не се предавай, почини си , възсанови се физически и с пълна сила опитай отново. Ти си родена за да бъдеш майка и ЩЕ БЪДЕШ!!!

# 122
Чета от вчера и просто нямам думи да ти напиша колко много ми стана мъчно. Искрено съжалявам и ти пожелавам от все сърце скорошно щастие.

# 123
Моите съболезнования.
Моля се за вас  Praynig

# 124
Направо нямам думи. Цялата настръхнах и ми се насълзиха очите.
От Цялата си душа и сърце ти пожелавам бързо възстановяване и скорошно придобиване с едно малко бобнонче.
Дано намериш сили по-бързо да го преживееш.

# 125
Исках да ти кажа: БЪДИ СИЛНА,
НО
ТИ СИ ТОЛКОВА СИЛНА.
Моля се за теб и твоето семейство.
Praynig

# 126
Много съжалявам за случилото се.  Confused  в такива случаи думите са просто безсилни...

# 127
  • София
Много съжалявам и аз за случилото се, много мъчно ми стана.
Трябва да намериш сили да се бориш и да продължиш напред, не бива да се отчайваш, колкото и трудно да звучи.

# 128
Много съжалявам, мила. Просто ума ми не може да побере мъката, която ви е сполетяла.
Незнам какво да ти кажа, дано си силна и дано да го преодолеете и след време да имаш чудесно детенце.
Боже, боже какво нещастие. Cry

# 129
Потресена съм! Желая ти да намерите сили да го преодолеете, да се възстановите от трагедията и отново да опитате. Сигурна съм, че ще бъдеш прекрасна, силна и здрава майка на чудесно бебче!

# 130
  • София
В такива моменти човек действително не знае какво да каже...толкова е ужасно!Съжалявам много!Горките вие, и бебенцето Cry Моите съболезнования!

# 131
Все започвам да пиша и не стигам до никъде...в такъв момент думите едва ли са нещо необходимо...Твърде тежък удар за една майка. Има само едно изпитано лекарство срещу това- да бъдеш силна, много силна и да не позволиш болката да те победи.Сигурна съм, че ще дойде момент, когато ще бъдеш щастлива и тогава ще ни бъде много по-лесно да те поздравим.
Силно те прегръщам, бъди силна!!!!

# 132
Много съжалявам за случилото се!
И идея си нямам колко зле се чувстваш!
Мога само да се надявам, че скоро ще дойде деня в който ще държиш здраво и красиво бебенце. Не губи надежда!

# 133
  • Кори Селести
Sad ужасно е Sad
но, не губи надежда! ще имате здрави дечица, сигурна съм!
дано намерите сили да преодолеете мъката и да започнете от начало.....................

action032

# 134
  • София
Е не мога ад разбера как така се случват такива неща... как може почти в края на бременността таова нещо.
Винаги съм си мислела и по книгите така пише, че първите 3 месеца са опасни, след това вероятността е много малка да се случи нещо лошо.
И как така лекарите не знаят от какво се е получило, не може да е вярно.
Направи ми се подкосяват краката Sad

Общи условия

Активация на акаунт