Нямаме си вече бебе

• 34 160
  • 265
  •   1
Отговори
# 105
Много ми е мъчно за това което ти се е случило Sad
Нямам думи!Ужасно съжалявам!

# 106
няколко пъти влизам в темата ,чета другите постове...и не знам какво да напиша Cry

Миличка, съжалявам за това, което сте преживели Cry
Бъдете силни и преодолейте мъката.
Казват, че времето лекува, но не е вярно, за съжаление Sad  Обаче е истина, че с времето се научаваш да приемаш болката по-леко.
Желая ви с таткото да имате скоро живо и здраво бебенце, а после и още едно...
Важно е да не се отчайвате и да вярвате, че щастието скоро ще почука и на вашата врата Simple Smile Сигурна съм!
Ще се помоля за вас Praynig

п.п. А ако наистина е виновен някой лекар за случилото се , заслужава  най-тежката присъда #2gunfire

# 107
Моите най-искрени съболезнования.Дано съчувствията ни ти помогнат в тази мъка.Пожелавам ти да бъдеш много, много силна...

# 108
  • София
Аз съм потресена и онемяла..... Cry   Просто не знам какво да кажа освен, че много съжалявам Sad Не мога да си представя, че такива неща наистина се случват, толкова е нелепо  Sad
Прегръщам те силно, котараче!

# 109
Не може да не му потекат сълзи на човек като чете това.
Прегръщам те ,опитай да се съхраниш и да не рухваш.След всяко зло следва добро ,вярвай в това.
Нямам думи

# 110
Миличка, приеми и моите най-искрени съболезнования. newsm51
Нямам думи, бъди силна и дано времето излекува по-бързо дълбоката мъка по детенцето ти.
Боже, как тия български доктори са се клели в Хипократовата клетва? newsm61
 Кураж на теб и таткото!

# 111
наистина каквото и да кажем, няма да те успокои особено, но сме с теб. имам неясни спомени от 6-год. възраст, когато майка ми роди мъртво бебе, мисля в седми месец, но дори докато бях бременна, не посмях да я разпитам за подробности. възхищавам ти се, че намираш сили да споделиш тази толкова тъжна история, пожелавам ти много подкрепа от хората, които те обичат и не преставай да вярваш, че следващия път всичко ще е наред!

# 112
Божичко Praynig , не бих могла да си представя каква мъка изживяваш котараче Cry . Аз само като чета за нещастието което те е сполетяло хлипам и не мога да се успокоя Cry . Наистина съжалявам че е трябвало да преживееш всичко това мила. И аз те прегръщам!

# 113
  • София
Котараче, мила, това е ужасна загуба! Много, много съжалявам за това, коет осте преживели. Едва ли има думи, с които да можеш да опишеш как точно се чувстваш!

Знам, че нищо не може да запълни празнотата от загубата, но искам от сърце да ти пожелая да се възстановиш колкото се може по-скоро и семейството ви да зарадва един нов живот-едно друго-здраво, красиво и обичано бебче!
Пази се!

# 114
Много съжалявам,незнам какво да ти кажа,освен да гледаш напред,след лошото винаги идва хубавото,аз също загубих едно бебе,но мина време и всичко си дойде на мястото.Много късмет и здраве ти желая!Бъди силна!

# 115
мило котараче и аз искам да ти кажа да имаш кураж , но истината е , че човек по-добре да изживее мъката до край и тогава когато е готов да продължи. Времето не лекува, болката остава независимо от всичко само, че с времето намираш утеха и вярваш, че този някой е с теб по един или друг начин.
Искренно ти съчувствам за загубата дано намериш утеха !

# 116
Не знам дали има по-лошо нещо на света от това да загубиш дете?!Аз мисля ,4е няма и искрено сужалявам за загубата Ви!Бъдете силни с таткото и се подкрепяйте в този ужасен за вас момент!Моите съболезнования и към двамата,дръжте се и не спирайте да се оби4ате!Дай Боже скоро отново да си бременна и да се радвате на хубаво и здраво бебенце!Кураж Мили4ка!Моля се за Вас! Praynig

# 117
Безкрайно съжалявам, не знам какво да кажа.... Пожелавам ти сила и кураж

# 118
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мило Котараче!
Откакто преди няколко часа прочетох постинга ти, почти непрекъснато плача. И на най-големия си враг не мога да пожелая нещастието, което те е сполетяло. Мъничката душичка завинаги ще остане някъде дълбоко в майчиното ти сърце, невинното ангелче ще бди над тебе в тежките минути.
Времето ще притъпи страшната  болка, и дано съчувствието и искрената мъка на всички нас ти дадат сила да продължите и скоро да намерите щастието в едни очи-звездички. Сигурна съм в това.
Приеми най-искреното съчувствие и най-искрените благопожелания от моето семейство.

# 119
Прекланям се пред паметта на малкото ангелче, а теб прегръщам сииилно...

Общи условия

Активация на акаунт