Юлски бебчета 2024

• 56 947
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,мами!
Включвам се в търсене на съвет,тъй като съм изключително притеснена,на първата ми фетална морфология 13+2г.с. откриха липса на назална (ностна) кост,казаха ми,че това не е добре отидох на още няколко мнения и се подтвърди,моята АГ ме насочи за изследването амниоцентеза и съм малко притеснена какво ще покаже.Ако някой е в подобна ситуация ще съм благодарна ако може да ми даде някакъв съвет какво да правя да се притеснявам ли или е излишно?!Благодаря за вниманието!🥺❤️

# 316
За съжаление, ние няма как да те успокоим, защото не сме лекари и не знаем те какво са видели. Неприятното е, че се е потвърдило от различни доктори. Изчакай амниоцентезата. Тя кога ще ти я правят? Май в 15-16 г.с. се прави. Чакането ще е убийствено. Стискаме палци за най-добрия резултат 🌷

# 317
Здравейте,мами!
Включвам се в търсене на съвет,тъй като съм изключително притеснена,на първата ми фетална морфология 13+2г.с. откриха липса на назална (ностна) кост,казаха ми,че това не е добре отидох на още няколко мнения и се подтвърди,моята АГ ме насочи за изследването амниоцентеза и съм малко притеснена какво ще покаже.Ако някой е в подобна ситуация ще съм благодарна ако може да ми даде някакъв съвет какво да правя да се притеснявам ли или е излишно?!Благодаря за вниманието!🥺❤️

Много съжалявам за новината от теб. В кой град се следиш? Много е важно апаратурата да е добра. При кои специалисти си била? Съветвам те да посетиш Чавеева в Щерев, тя се занимава със сложни случаи. Стискам много палци всичко да е наред.🙏
Иначе, благодаря за подкрепата, момичета. Днес съм една идея по- добре, едвам дишам и хремата ме мори, имах вчера и температура, която спадна с парацетамол и кърпа с оцет и вода на главата, та поне това отмина. Ужас беше. Толкова зле не ми е било от години. Наистина се пазете много. Който може да си остава да работи от вкъщи по-добре 😪🙏.

# 318
Аз изкарах седмица и половина вкъщи да работя и превъртях. Вчера се веснах в офиса, че петък е по-рехаво от към хора. Иначе само някой да се изкашля и го гоним да се лекува вкъщи 😃

# 319
Здравейте,мами!
Включвам се в търсене на съвет,тъй като съм изключително притеснена,на първата ми фетална морфология 13+2г.с. откриха липса на назална (ностна) кост,казаха ми,че това не е добре отидох на още няколко мнения и се подтвърди,моята АГ ме насочи за изследването амниоцентеза и съм малко притеснена какво ще покаже.Ако някой е в подобна ситуация ще съм благодарна ако може да ми даде някакъв съвет какво да правя да се притеснявам ли или е излишно?!Благодаря за вниманието!🥺❤
Не ви ли в вариант прена тест или някой друг не инвазивен тест . На мен на биохимичния излезе 1:423 и се реших да пусна превиста само за Даун , все още чакам резултати. Стискам палци за вас, пишете как се развива случая Ви.

# 320
И аз мисля, че е добре да направите пренатален тест. Все пак е ДНК.
Стискам палци всичко да е наред! ❤️

# 321
Здравейте,мами!

Стискам ви палци ❤

# 322
Здравейте Мами, пиша ви относно спането. На коя страна спите-по гръб, наляво, надясно или по корем. Знае ли някой как е препоръчително и дали е говорили с гинеколог или лекар как трябва да спим докато сме бременни?

# 323
Здравейте Мами, пиша ви относно спането. На коя страна спите-по гръб, наляво, надясно или по корем. Знае ли някой как е препоръчително и дали е говорили с гинеколог или лекар как трябва да спим докато сме бременни?
На ляво трябвало да се спи. Ава не ми е удобно. Аз си заспивам на дясно. Досега 2 бременности така съм спала и никакъв проблем са ми няма и и нямат децата.
Аз да попитам. Много ми е замаяно приз деня. Кръвно ок  хапвам . Всичко в норми и граници, но на мен ми е замаяно. Някой друг с подобни оплаквания 😃

# 324
На мен ми казаха, че не е хубаво по гръб. Иначе е пълно с противоречива информация.  Аз лично спрях да чета и спя както ми е удобно (а на мен не ми е почти никак). Избягвам по гръб и по корем, разбира се.

# 325
Здравейте, мами аз съм от групата за август- с термин 01.08, но чакам близнаци и най-вероятно ще бъдат юлски бебчета
Искам да Ви попитам, на някоя от Вас да са й открили риск от преекламсия, и ако да само Аспирин 150мг ли приемате?

# 326
  • София
Здравейте, мами аз съм от групата за август- с термин 01.08, но чакам близнаци и най-вероятно ще бъдат юлски бебчета
Искам да Ви попитам, на някоя от Вас да са й открили риск от преекламсия, и ако да само Аспирин 150мг ли приемате?
Аз съм с риск от прееклампсия,следя кръвно 4 пъти на ден и пия Аспирин 100

# 327
И аз съм с риск от прееклампсия, не знам точно на базата на какво се определя. Аспирин 150мг до 36-та седмица. Казаха че това е достатъчно, за да се овладее, така че гледам да не се притеснявам : )

# 328
Мами, здравейте!
Аз да попитам има ли някоя мама студентка?
Ако да, какви са правата, аз съм задочно обучение и въобще имам ли право на такива?

# 329
Мами, здравейте!
Аз да попитам има ли някоя мама студентка?
Ако да, какви са правата, аз съм задочно обучение и въобще имам ли право на такива?

Аз бях студентка магистър редовно до скоро, но реших да го поотложа във времето. Доколкото знам и доколкото съм чела, след като родиш таксата ти ще бъде по-ниска. Но докато си бременна няма да има промяна.

Общи условия

Активация на акаунт