Юлски бебчета 2024

• 56 880
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Бях студентка с предишните ми две бременности, задочно. Единственото различно беше, че по време на изпит ме пускаха да излизам колкото искам и се смиляваха над мен в много отношения 😀
Това беше преди 5г и 3 г

# 331
Дами, днес ни казаха, че си имаме 100 процентов мъж. В 19 седмица съм.
Бях си избрала за второ мнение да отида при д-р Вецев, защото имаше неща, които ме притесняваха при моя до момента и се оказах права, така че от тук нататък съм при Вецев, от когото останах впечатлена днес Simple Smile

# 332
Здравейте! Има ли някоя от вас, която е запозната с гинеколозите в Търново. Дали има такива, които преглеждат през събота и неделя?

# 333
Пак съм аз Simple Smile Да попитам имате ли болки в ребрата, под гърдите? При мен ги има от известно време, но от вчера вечерта са по-неприятни и чести. Това беше нещо, за което не се сетих да попитам по време на прегледа.

# 334
При мен тези болки идват на по-късен етап. В последният триместър. Боли в ребрата, тазът, когато вече на бебето му е тясно.

# 335
Пак съм аз Simple Smile Да попитам имате ли болки в ребрата, под гърдите? При мен ги има от известно време, но от вчера вечерта са по-неприятни и чести. Това беше нещо, за което не се сетих да попитам по време на прегледа.

Това е доста странно, но явно наистина при всеки протича различно бременноста. Според мен се консултирай с гинеколога, ако не може да ти отговори да те прати при друг лекар. Как прекарваш ежедневието си лежиш ли повече или се движиш. Ако лежиш може да е от това.

# 336
Ами, гледам да не се залежавам. През уикендите естествено гледам да почивам повече, възможно е да има отражение наистина. Да кажа, че не говорим за някаква брутална болка, по-скоро е неприятно. Както като си тичал примерно на спринт и после те прецъкват ребрата, само че сега усещането е повече под гърдите.
Днес иначе, почти нямам такова усещане. А на гинеколога ще кажа на 22-ри като се видим пак.

# 337
Как сте момичета? Минавам да пиша, че най - накрая оздравях от ужасния грип и да чукам на дърво имам вече повече сили и се чувствам по-добре вече и в 4ти месец. Утре сутрин съм на преглед 16г.с и силно се надявам вече да разберем пола. При вас как е положението? На мен постоянно ми бълбука корема и къркори, особено вечер. Не знам това нормално ли е. Все още не ми личи много, но според мен до края на този месец вече ще е видно за всички. Имаше ли мами, които плануват да раждат в Щерев и ако да - кога са ви термините? Моят се пада 22.07 и се чудех има ли някой около тези дни. Поздрави на всички 🤗🤞

# 338
Браво, че си го преборила! От тук нататък - само здраве! 🍀
Аз се чувствам добре. Вече в 18 г.с.+ 4 дни. Пол не знаем все още, защото на последния преглед (през януари) се беше обърнало с гръб. Следващият ми преглед е чак самата втора фетална морфология, до която има още 2 седмици 😐 Нямам търпение вече. С баткото също разбрахме пола чак тогава. Ще бъда в 21 г.с.
Иначе започна да личи, започнах и много отчетливо да усещам ритничета. Прекрасно е 😍❤️ Чувствам се добре, за щастие.

Как сте момичета? Минавам да пиша, че най - накрая оздравях от ужасния грип и да чукам на дърво имам вече повече сили и се чувствам по-добре вече и в 4ти месец. Утре сутрин съм на преглед 16г.с и силно се надявам вече да разберем пола. При вас как е положението? На мен постоянно ми бълбука корема и къркори, особено вечер. Не знам това нормално ли е. Все още не ми личи много, но според мен до края на този месец вече ще е видно за всички. Имаше ли мами, които плануват да раждат в Щерев и ако да - кога са ви термините? Моят се пада 22.07 и се чудех има ли някой около тези дни. Поздрави на всички 🤗🤞

# 339
Здравейте, момичета! Включвам се и аз с термин 16ти юли 🩷.
Исках да ви попитам има ли мами, които имат по-голямо детенце и бихте ли препоръчали добър педиатър за София, който следи и по НЗОК?
И ако някоя от вас желае може да разменим координати и да пием по кафе ако ѝ е скучно като на мен от време на време 😀?

Имайте хубава седмица!

# 340
Здравейте днес си записах час при др Давидков Варна за фетална морфология обаче не знам защо ме изпраща в с. Близнаци Вила Асол случайно някой да е ходил пли Давидков защото съм чувала,че работи във Варна в комплекс Младост.

# 341
Мина и днес моят преглед. Лекарят каза, че това бебе прави всичко възможно да не се разбере пола му, но посочи индикации за момиче. Каза вече, че твърдо ще знам март началото при втората фетална. Малко съм объркана, защото много исках да знам на сто процента, а сега отново един месец чакане 😅. Каза да си купя витамини вече да пия комбинирани, но не ми каза марка. Каза да си избера. За Елевит или Pregnacare някой има ли отзиви? Не мога да преценя кои са по-добри, а има ужасно много марки в аптеките. Също каза задна ниска плацента? На някой това говори ли му нещо? Иначе каза, че всичко му изглежда наред.

# 342
По темата с витамините, за момичета с тромбофилии ( и за останалите разбира сe 😀) и по-конкретно с MTHFR мутации, бих препоръчала витамините на Terra nova за бременни, защото там фолиевата киселина и б12 са метилирани

Мина и днес моят преглед. Лекаря каза, че това бебе прави всичко възможно да не се разбере пола му, но посочи индикации за момиче. Каза вече, че твърдо ще знам март началото при втората фетална. Малко съм объркана, защото много исках да знам на сто процента, а сега отново един месец чакане 😅. Каза да си купя витамини вече да пия комбинирани, но не ми каза марка. Каза да си избера. За Елевит или Pregnacare някой има ли отзиви? Не мога да преценя кои са по-добри, а има ужасно много марки в аптеките.

# 343
По принцип плацентата трябва да се вдигне, но има още време за това. За сега е нормално състояние. А, предната или задна мисля, че също няма значение. По-скоро с предна би усетила движения по-късно.

# 344
Мина и днес моят преглед. Лекарят каза, че това бебе прави всичко възможно да не се разбере пола му, но посочи индикации за момиче. Каза вече, че твърдо ще знам март началото при втората фетална. Малко съм объркана, защото много исках да знам на сто процента, а сега отново един месец чакане 😅. Каза да си купя витамини вече да пия комбинирани, но не ми каза марка. Каза да си избера. За Елевит или Pregnacare някой има ли отзиви? Не мога да преценя кои са по-добри, а има ужасно много марки в аптеките. Също каза задна ниска плацента? На някой това говори ли му нещо? Иначе каза, че всичко му изглежда наред.
Много е хубаво, че всичко е наред. Дано бебето да в живо и здраво.
Аз пия витамини Pregnacare max още oт 5тата седмица в тях има всичко необходимо, може да разгледаш съдържанието им, доволна съм и не са скъпи към 40 лв.за 28 дни. Има и други видове Pegnacare, но аз препоръчвам Max.

Общи условия

Активация на акаунт