Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 12

• 53 277
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Здравей, Денис!
Благодаря ти, че пишеш и ни насочваш по пътя ни към по-добро здраве!
Скрит текст:
Предния пост ме накара да се замисля. Относно причините за СПКЯ, какви изследвания мога да пусна, за да проверя точната причина? Аз също съм със СПКЯ и ИР. ИР я контролирам с НВВМ хранене от една година.
Здравей! Hug
Всички, базови, изследвания са посочени в нулевия пост на темата - ако се направят, могат да покажат, къде е проблема.
Ако има проблем - консултирате се със съответния специалист и се лекувате.
При НМХ има много дефицити на витамини и минерали - следи и ги попълвай своевременно.
Преди време пусках едни диаграми за дефицити при Протеиново срещу Високомазнинно хранене, ако ги намеря  мога да ги пусна отново.
При опити и желание за бебе е по-добре да си на високопротеиново - то е по-трудно за изпълнение, но е много по-полезно за тялото Simple Smile
Аз от години съм на ВПротеиново Хранене и почти всички тези показатели са ми на горна граница, за някои витамини и минерали дори ограничавам някои храни (В12, вит. А,  селен, цинк, желязо....)

# 736
Денис, инозитола в комбинация с NAC и аргинин,чист ли трябва да бъде или мога да приемам и мио инозитол.
Моля за съвет и ако е удобно да ми препоръчаш подходящ. Същи така,моля препоръчай ми витамин Б комплекс.
Благодаря!

# 737
  • София
Денис, инозитола в комбинация с NAC и аргинин,чист ли трябва да бъде или мога да приемам и мио инозитол.
Моля за съвет и ако е удобно да ми препоръчаш подходящ. Същи така,моля препоръчай ми витамин Б комплекс.
Благодаря!
Добре е да е Мио Инозитол.
Дозата е 2х2грама... ти си избери нещо и ми го покажи, ако искаш.
За В- комплекс избери коензимни форми.
Ако аз посоча нещо от БГ/интернет, не мога да гарантирам, че няма да попадна на някое менте, затова и не препоръчвам  продукти - вие си избиране, аз коментирам само съдържанието ( форми, дози и т.н.)

# 738
Благодаря!
Ако аз посоча нещо от БГ/интернет, не мога да гарантирам, че няма да попадна на някое менте, затова и не препоръчвам  продукти - вие си избиране, аз коментирам само съдържанието ( форми, дози и т.н.)
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/KQC9922?productId=103570& … m_medium=appshare - на този съм се спряла
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/KQC9922?productId=77881&r … m_medium=appshare
И това моля те, погледни дали е ок
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/KQC9922?productId=21271&r … m_medium=appshare
Благодаря!

# 739
  • София
Скрит текст:
Благодаря!
Ако аз посоча нещо от БГ/интернет, не мога да гарантирам, че няма да попадна на някое менте, затова и не препоръчвам  продукти - вие си избиране, аз коментирам само съдържанието ( форми, дози и т.н.)
[/spoiler]
Fairhaven Health, Myo + D-Chiro Inositol, 120 Capsules
Paradise Herbs, Earth's Blend®, B-Complex , 60 Vegetarian Capsules
Natural Factors, ResveratrolRich, Super Strength, Resveratrol Concentrate, 60 Vegetarian Capsules
Благодаря!
Изтрий линковете, защото е забранено да се пускат линкове с генериран код.
Посочвай само името на продукта
Има тема за iherb, по-добре пиши там, за да не се приеме за спам, в тази тема.
Изборът ти е горе-долу добре.
Избрала си Мио +Д-Хиро Инозитол - става, но опаковката е само за 15 дни... според мен, е скъп продукт, но ако това не ти е проблем, Ок.
В - комплексът е хубав.
За Ресвератрол - по-добре този: ProHealth Longevity, Trans-Resveratrol Plus, 1,000 mg , 60 Capsules (500 mg per Capsule)

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:46 от denis©

Общи условия

Активация на акаунт