Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 12

• 54 649
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
какъв протеин би препоръчала за чувствителен инсулин към всякаква захар и мляко?
Суроватъчен изолат или матрица (изолат и концентрат), неовкусен, с минимално  или почти никакво съдържание на въглехидрати и мазнини.
Харесвам повече матриците с концентрат, защото ме държат по-дълго време сита.

# 661
суроватката при тези протеини не се ли приема като мляко от организма

# 662
Здравейте, предстои ми ЗЕТ и бих искала да се подготвя за него възможно най-добре. Бихте ли ме посъветвали дали да взимам нещо повече от витамин Д и Е, фолиева, пренатални и CoQ10? Благодаря предварително!

# 663
Здравейте, дали случайно някоя от Вас е пробвала новите добавки на Ovee и имате ли мнение за тях. Чух доста добри отзиви и вчера ги поръчах, а от утре започвам приема им. Ще съм благодарна за второ мнение.

# 664
Добър вечер! Има ли някой който е приемал добавките на д-р Стаменов 1/3 от болница Надежда ? Ще се радвам да изкажете мнение?

# 665
Бихте ли споделили какви добавки препоръчва той?

# 666
  • София
Добър вечер! Има ли някой който е приемал добавките на д-р Стаменов 1/3 от болница Надежда ? Ще се радвам да изкажете мнение?
Може ли да пуснеш състава, моля.
Преди няколко години, не се знаеше кой какво приема от три варианта, които се назначаваха като комбинация, но сега може да са размислили и да посочват, какво и в какви дози се приема. Simple Smile
Ако са ти дали състав и дози, пусни ги за да ги обсъдим Simple Smile
ПП.
Между другото, д-р Стаменов е един от първите, които позволи при опитите за зачеване, да се ползват добавки. Много често е питал момичетата, които следи, какво приемат и е изказвал положителни мнения на база резултати ( най-вече образуване на повече и по-хубави ембриони, при инвитро процедурите). Това преди повече от 15-на год.
Другите лекари не позволяваха.
Д-р Конова също, беше една от първите. 
Извинявам се за отклонението... спомени Simple Smile

# 667
Темата е за коментар и съвети за избор на подходящи добавки и форми, които подпомагат репр. функция при жени (... и мъже).
Добавките са само едно допълнение към основната терапия, когато има проблем, който налага медикаментозно лечение и респ. задължително трябва да се посъветвате с вашия лекар, дали е удачно да се приемат или не.
Изборът на прием на добавка или комплекс от добавки, е личен, както и отговорността за него.

Стари теми:

Търсете първо причината за незачеване - добавките са след това и не забравяйте, че те не са панацея Simple Smile
От мен - Успех! Peace По-бързо зачеване, лесно и безпроблемно износване.

Здравейте. Интересува ме, може ли да се пият С- Фем ( сутрин) и Пикозитол (вечер) прахчета ?
Гинеколога ми беше предписъл само С - Фем, но чета, че много жени ги комбинират.

# 668
Здравейте дами,
Какво е вашето мнение за прием на ДХЕА, изписаха ми я за подобряване на качеството на яйцеклетки, заедно с още няколко добавки , като се намирам в предменопауза на 41 г.. с редовен цикъл, но почти никакви фоликули и често задържани и висок естрадиол. Имам и хипофункция
Реших да си пусна проверка на хормона и това за изледванията. Правени са след проследена овулация този месец.
Дали е подходящо да я пия? Приемам и други добавки, Елевит, както и q10, витД, магнезии, Б12, матрика, фолиева..
Също така ще приемам и ду*астон заради задържаните.
Скрит текст:

# 669
  • София
Здравейте. Интересува ме, може ли да се пият С- Фем ( сутрин) и Пикозитол (вечер) прахчета ?
Гинеколога ми беше предписъл само С - Фем, но чета, че много жени ги комбинират.
Здравей!
Да, могат да се приемат и по тази схема.

Здравейте дами,
Какво е вашето мнение за прием на ДХЕА, изписаха ми я за подобряване на качеството на яйцеклетки, заедно с
Скрит текст:
още няколко добавки , като се намирам в предменопауза на 41 г.. с редовен цикъл, но почти никакви фоликули и често задържани и висок естрадиол. Имам и хипофункция
Реших да си пусна проверка на хормона и това за изледванията. Правени са след проследена овулация този месец.
Дали е подходящо да я пия? Приемам и други добавки, Елевит, както и q10, витД, магнезии, Б12, матрика, фолиева..
Също така ще приемам и ду*астон заради задържаните.
Скрит текст:
Здравей!
Хубава добавка, ако се прилага правилно.
ДХЕА е хормон-прекурсор на андрогенната и естрогеновата биосинтеза и затова, трябва да се внимава, когато се прилага - да се следят някои хормони, да се спазва начина на прием и т.н.
Виждам, че Е2 е доста висок и ако причината е ЗФ/киста, то той трябва да се следи - как ще реагира на ДХЕА... защото той може още да повиши Е2... т.е. да започне да расте ЗФ/кистата от ДХЕА. Не искам да те плаша, само ти обръщам внимание, къде може да се появи проблем.
Дано да се включи някой, който го приема... макар, че повечето момичетата приемат 7 Кето ДХЕА, метаболит с по-малко странични ефекти.
Може да попиташ за мнение в темите за Инвитро, ЗЕТ и т.н.
След като е назначена от лекар, предполагам, че няма да има проблем... спазвай стриктно схемите за прием на ДХЕА и Дуфастон, защото това е много важно.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 19:49 от denis©

# 670
Аз приемам ДХЕА. Назначи ми я репродуктивен лекар. Имам задържан фоликул, но същевременно приемам Регулон. Не каза, че може да има проблем. Назначен ми е за 3 месеца.

# 671
  • Благоевград
Момичета, възможно ли е от прием на 2 гр Мио инозитол и Де Хиро Инозитол да получавам хипоглекимия?

# 672
Възможно е, понеже смъква холестерол и захар

# 673
Мога ли да пия мио инозитол докато съм на ниско въглехидратно хранене? Или ще се озова с хипогликемия?

# 674
  • 🌊
Аз го пия като част от Иногинола, не съм имала проблеми. Сега ще мина на по-изчистена форма и се надявам да няма промяна.

Общи условия

Активация на акаунт