На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Ние се върнахме от Свети Влас,бяхме в хотел "Панорама Бей" 2. Избрахме го заради приема на домашни любимци-без такса,без значение порода и кг.Препоръчвам го горещо !!
Благодаря ви, че споделихте. Ще си го сложа в черния списък.

Въпреки ме имаме домашни любимци, никога не ги взимаме с нас на море и не обичам да отсядам в хотели, които приемат домашни любимци.

# 586
Ние се върнахме от Свети Влас,бяхме в хотел "Панорама Бей" 2. Избрахме го заради приема на домашни любимци-без такса,без значение порода и кг.Препоръчвам го горещо !!
Благодаря ви, че споделихте. Ще си го сложа в черния списък.

Въпреки ме имаме домашни любимци, никога не ги взимаме с нас на море и не обичам да отсядам в хотели, които приемат домашни любимци.
Да, понякога е доста неприятно това с домашните любимци, особено ако ги оставят сами в стаята и се чува лай по всяко време на деня. И аз имам куче между другото, но точно на море не бих го взела, то е едно мъчение и за него и за нас.

# 587
Хотела е на много удобно място, няма никакви големи баири. Най- близкия плаж е този пред хотел “ Лунна пътека”,ако някой гледа картата. И двата хотела ги има в Гугъл.
Относно домашните любимци, който не ги харесва да не ходи… Знам, че може би е неприятно, но чак пък черен списък…Грубо !!
На нас ни беше спокойно, хотела беше уютен, явно хората бяха довели възпитани животни и отново го препоръчвам заради добрия мениджмънт !!

# 588
Хотела е на много удобно място, няма никакви големи баири. Най- близкия плаж е този пред хотел “ Лунна пътека”,ако някой гледа картата. И двата хотела ги има в Гугъл.
Относно домашните любимци, който не ги харесва да не ходи… Знам, че може би е неприятно, но чак пък черен списък…Грубо !!
На нас ни беше спокойно, хотела беше уютен, явно хората бяха довели възпитани животни и отново го препоръчвам заради добрия мениджмънт !!
Благодаря още веднъж, имам приятели с кучета, които почиват с тях, ще им кажа за хотела. А на плажа как стоеше въпросът с животинките?

# 589
В платена зона пускаха кучета малки и средни породи на повод, макар да имаше забрана. Относно големите породи не мога да кажа, предполагам някъде по свободните зони … В курорта като цяло имаше много кучета, все някъде ги водят 😊

# 590
В платена зона пускаха кучета малки и средни породи на повод, макар да имаше забрана. Относно големите породи не мога да кажа, предполагам някъде по свободните зони … В курорта като цяло имаше много кучета, все някъде ги водят 😊
Още веднъж благодаря

# 591
Здравейте някой да е ходил тази година в Черноморец  да даде отзиви за хотелите мислим да ходим с бебе там дали е добре до сега не сме били 😊

# 592
  • В.Търново
Наши приятели ще са там на 17 август. Собственичката на, семейното хотел че ги е предупредила, че плажа не е хубав. И аз така знам от коментари по групите.

# 593
  • There I was on a July morning
Много е малък плажът на Черноморец, опция е да се ходи на Градина.

# 594
На Градина с кола сме ходили, като бяхме в Черноморец преди едни 15тина години...

За бебе Китен, Приморско, Сл.бряг южната част...

# 595
Здравейте някой да е ходил тази година в Черноморец  да даде отзиви за хотелите мислим да ходим с бебе там дали е добре до сега не сме били 😊
Препоръчвам хотел “ Адена”, подходящ е за малки деца. Не знам дали ще Ви хареса плажа обаче- тясна ивица с насипен пясък …

# 596
  • Пловдив
Някой ако е посещавал ресторант с хубава гледка в Равда?
Държим на гледката и кухнята да е вкусна .

# 597
Отзиви от хотел ЛАГУНА в Созопол,,,,има ли почиващи там

# 598
# 599
Видях че пише че има 2 плажа централния и царски плаж но незнам кой е по добър

Общи условия

Активация на акаунт