DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 20 354
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • here and now
Излъгали са ви. Аз имам само кредитна карта, имам и Директ и Смарт.
Точки още не съм прехвърляла, че напоследък не ми е изгодно с Уиз, но в банкирането има опция за това и се прави от там.

# 46
  • Варна
И аз съм само с кредитна карта и имам и правя всичко от описаното в горния пост. Прехвърлянето на точки става само от ДСК Директ (онлайн банкирането). В ДСК Смарт (мобилното) няма такава опция или аз не мога да я открия.

# 47
Свързах се по телефона. Казаха ми че мога да имам онлайн банкиране. Трябва да отида на място в банката да ми активират дск директ. Ще опитам днес. Благодаря за съдействието.

# 48
Разбира се, че може да имате онлайн банкиране, направете си профил с ДСК дайрект. Някой Ви е заблудил. А как така я имате от една година и сега разбирате за точките? Ами те са най-изходното нещо всъщност. Повечето хора заради точките си вадят такава карта. Аз не съм плащаш никакви полети на Уизеър откакто имам тази карта.
Плащам всичко с нея и летя безплатно (с точките тоест).

# 49
Здравейте. Имам карта на DSK WIZZ AIR от около година. Скоро разбрах и за точките. Нямам друга карта на DSK. Днес бях в клон на банката и ми казаха че ако нямам дебитна карта няма как да използвам wizz точки. Не съ  сигурна дали е така или просто не им се занимаваше с мен Simple Smile някой с подобен случай ако изкаже мнение ще съм благодарна.
П.С. използвам кредитната карта доста често.

Моооооля? Ако ви се занимава така лятно-жежко да вдигнете скандал, се върнете в клона и ги разпитайте много подробно според тях къде и как се прехвърлят тия точки, та да ви трябва дебитна карта за целта. Аз нямам никакъв друг продукт на ДСК (преди време имах депозит, но го закрих преди да си открия картата, така че не са се застъпили във времето) - само кредитната карта на Уиз. Имам си и онлайн банкиране, имам си и приложението им, и си прехвърлям точките от онлайн банкирането право в акаунта в Уизеър. Какви дебитни карти, какви пет лева, тия съвсем са слънчасали. То се знае, че в офисите на ДСК задължително наемат поне по един примат, ама това вече минава всякакви граници и е откровено подвеждаща информация.

Като си направите онлайн банкирането, вижте мнението ми от 9 април тук в темата, за да се ориентирате къде да си видите там точките и да ги усвоите. Идиоти. Не си познават петте продукта на кръст, които предлагат.

# 50
Търсят начин да си изпълнят таргета, според мен.
Скрит текст:
Здравейте. Имам карта на DSK WIZZ AIR от около година. Скоро разбрах и за точките. Нямам друга карта на DSK. Днес бях в клон на банката и ми казаха че ако нямам дебитна карта няма как да използвам wizz точки. Не съ  сигурна дали е така или просто не им се занимаваше с мен Simple Smile някой с подобен случай ако изкаже мнение ще съм благодарна.
П.С. използвам кредитната карта доста често.

Моооооля? Ако ви се занимава така лятно-жежко да вдигнете скандал, се върнете в клона и ги разпитайте много подробно според тях къде и как се прехвърлят тия точки, та да ви трябва дебитна карта за целта. Аз нямам никакъв друг продукт на ДСК (преди време имах депозит, но го закрих преди да си открия картата, така че не са се застъпили във времето) - само кредитната карта на Уиз. Имам си и онлайн банкиране, имам си и приложението им, и си прехвърлям точките от онлайн банкирането право в акаунта в Уизеър. Какви дебитни карти, какви пет лева, тия съвсем са слънчасали. То се знае, че в офисите на ДСК задължително наемат поне по един примат, ама това вече минава всякакви граници и е откровено подвеждаща информация.

Като си направите онлайн банкирането, вижте мнението ми от 9 април тук в темата, за да се ориентирате къде да си видите там точките и да ги усвоите. Идиоти.
Не си познават петте продукта на кръст, които предлагат.

# 51
  • here and now
Те и мен ме убеждаваха, как не можело да ми издадат кредитна карта, без да имам РС, но не мина. 

# 52
Те много се разминават. Помня как като ми вадеха такава карта през 2018 ми казваха различно: че получените СМС-и се таксуват (след направена покупка например), от колцентъра ми казват, че не се таксува. В клона на ДСК на Попа имат различна версия всеки път. В крайна сметка разбрах, че се таксуват само при парични постъпления. Но при харчене от моя страна (плащане с карта) - не.

# 53
Здравейте.
При издаването на картата, жената в банката ми каза, че при минимум две плащания на месец с кредитната карта, годишната такса от 48 лв. отпада. Според Вас, това вярно ли е? Мен малко ме съмнява, защото никъде не виждам да го пише в условията

# 54
Здравейте.
При издаването на картата, жената в банката ми каза, че при минимум две плащания на месец с кредитната карта, годишната такса от 48 лв. отпада. Според Вас, това вярно ли е? Мен малко ме съмнява, защото никъде не виждам да го пише в условията

Нещо се е объркала. Това важи за стандартните им кредитни и там отпада таксата при минимум 2 транзакции месечно. За Wizz картата няма подобно нещо.

# 55
Мерси. Поне има промо период сега за поне 10 плащания на стойност 49 лв. Аз вече ги направих и би трябвало до края на октомври да преведат сумата по годишната такса и така излиза безплатно за първата година

Здравейте.

Нещо се е объркала. Това важи за стандартните им кредитни и там отпада таксата при минимум 2 транзакции месечно. За Wizz картата няма подобно нещо.

# 56
Само груповото членство на wizz избива годишната такса, другото са допълнителни бонуси.

# 57
  • София
Годишната такса се начислява в края на първата година.
Иначе аз имам и стандартна, с която правех много транзакции месечно, но не ми е отпадала таксата. Но пък имам бонус 1% върху всички плащания, който я надвишаваше двойно.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 12:17 от миленка_д

# 58
Ако една година не е пътувал човек никъде, не му избива. Ние последната година не сме ходили никъде например. За догодина вече тъкмо ще имаме стимул.

Само груповото членство на wizz избива годишната такса, другото са допълнителни бонуси.

# 59
При издадена от дск wizz к.карта, членството wizz дискаунт за колко време е или няма срок? В профила на wizz преди да се закупят билети вижда ли се някъде това членство?

Общи условия

Активация на акаунт