DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 20 294
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Можеш да имаш кредитна карта към дадена банка, без да имаш разплащателна сметка в същата банка!
Все пак това е почти вярно, но напълно вярното е:

Можеш да имаш кредитна карта към дадена банка, без преди това да имаш друга разплащателна сметка в същата банка!

# 286
Вярвам ти, щом си работила в банка, явно понятията се назовават с различни думи. В Магеланци отдавна има тема за кредитната карта на Уизеър и е  пълно с хора, които си изкараха такава карта, без изобщо да имат сметка в ДСК, без изобщо да са клиенти на ДСК, имат разплащателни сметки в други банки и си пишат своите начини за погасяване на месечните вноски към Уиз картата. Разплащателна сметка е като си имаш свои средства. А при кредитната карта цялата сума  е просто... пари на банката, не твои.  Заем, кредит... с отделен IBAN. Е, хубаво...

# 287
Винаги ли DSK си дърпат минималната вноска по кредитната карта на 21-во число? Какво следва ако в сметката си нямам наличната сума? Много е дразнещо това. Нали имам някакъв срок да платя тази сума? В пиб например ми излизат тези суми като си избера кредитната карта в мобилния апр и мога от там да си избера ръчно дали да погася цялата сума или само минималната до 5-то число

# 288
При мен падежната дата е 10-о число на месеца. И не си я "дърпат", а аз си я внасям сумата между 11-о и 25-о число.

# 289
Има опция за автоматично погасяване (може и да бъркам точното наименование). Явно така се е случило.
Аз не съм го избрала. Погасявам, когато искам.

Общи условия

Активация на акаунт