Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 298
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 135
Те любовниците са за забавление бе Сисун.
Ааа не, главоболия само😀. Имала съм навремето таквоз животно, не се качвам повече на тоз влак🤣
Начи мен ако питате заслужаваме си един бай Тошо и после има да ревем и да търсим бюлетината било тя и на лайняна хартишка!
Денков си е на място. Ние свикнахме с "шшш алоуу, конграчулейшънс и Херо, ай ша черпиш ено кафе тез дни"

# 136
  • София
Аз ще си замълча за Денков, Бобче, щото те уважавам. Не че предишните ставаха, начело с Тиквун. Чак се чудя как може толкова много да не стават всичките. Лъч надежда искам да видя в някого.

# 137
Забавленията са за децата! Аз вече имам нужда от спокойствие, сигурност, качествен диалог и разбиране, а болшинството недовършени идея си нямат от всичко това! Аз майка искам да съм само на моето дете!

# 138
  • тук и там
Забавленията са за точно независими жени, тип Коко Шанел  и др. Питай някоя французойка.Май не се разбрахме.На теб ти трябва приятел..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 139
Ааа от целия роман баш за това ли се хванахте?! МръсТнички! 😂🥰 Така е думата, инак и на мен не ми трябва повече от един ядосвач. 😆

# 140
Юнче, ела, кажи дзак. От доста време те няма 🤗

# 141
  • Варна
Къв любовник бре, нямам енергия аз за глупости. Искам да спинкам завита през глава или да се припичам на слънце на балконя по потника и гащите от втората употреба.

# 142
  • тук и там
Това е теоретично сЯ.Ако си звездЪ с милионче в сметката,за какво ти е мъж,освен за забавление? Аз в този живот няма да съм,ай дано в следващия.Под "любовник" не разбирам извънбрачна връзка,ами мъж само за любов.

# 143
  • Наблизо
Я кажете сега какво значи да сънуваш бивше гадже?
Чак среща си бях чукнала с него,ама да се видим,не за друго и той като ми влезе в личното пространство,се накокошиних.
Откачена работа.И откачени сънища.

Иначе тази вечер голямото бебе ака моят недовършен..го боли ухото и аз съм виновна.Прочистих му носа и му влязла вода в ухото? И мрънка ли мрънка,не се трае!

# 144
  • София
Бютифулм, много се хиля. Това след 5те любовника 🤣. Е как да стане, ако и тях трябва да ги обгрижваме.
Трябва да слагам едни инжекции на МН. От пет дена ми се крие. Бетер бебе.
А това с машинния вот беше показна акция. Глави до кръста трябва да хвърчат,  но след дъжд качулка, както каза Чирозчето, ОС са избрани.

# 145
  • France
Оф, искам един ден да имам толкова енергия, че да мога да сколасам с 5 любовника. Ама някак си и един не мога да си представя. Точно такъв филм гледахме тази вечер. Мчи то си е стрес, ве! Откъде накъде? Ето - остарях. Едно време бях по-накокошинена.

# 146
Язе, не мож ви разбера. Нали знаете, що е то недовършен, че и мерак за още пет?!? 🤯

# 147
  • France
Да ти кажа, на любовниците плюсът е, че никога не стават толкова близки, че да им видиш недовършеността. А си я забелязала, а си отишла твърде далеч. Но 5 си е сИрьозна цифра. Ней за всяка юначка тва.

# 148
  • Наблизо
О не,моят ми е достатъчен,чак много ми идва на моменти.
Пък 5?!? Навремето ,като млада ,съм имала силата да излизам с трима едновременно,но само излизахме така.Любовници,тцъ много ми идва.
Ре,радвам се че съм те разсмяла.И на мен ми е смешно,че точно за тоз’ пък се сетих да сънувам.

# 149
Това е теоретично сЯ.Ако си звездЪ с милионче в сметката,за какво ти е мъж,освен за забавление? Аз в този живот няма да съм,ай дано в следващия.Под "любовник" не разбирам извънбрачна връзка,ами мъж само за любов.
Чакай ся. Как тъй за любов? Не секс ми любов, така ли ? Е то ако ще го обичаш ще искаш да сте си заедно сигурно. Аз под любовник разбирам някой за отдих и почивка. Съвсем се обърках с вас значи🤣

Общи условия

Активация на акаунт