Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 685
  • 897
  •   1
Отговори
# 735
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Мокър сняг ❄ ☔ и мрачно време, иска ми се цял ден в леглото Simple Smile
Ама няма, след малко отивам на работа.
Съни, да минава бързо и безпроблемно Hug
Бубе Simple Smile
Фонси, защо? Хормон?

# 736
  • Бургас
Бързо да оздравява Синеочка!
О, Мари явно е Дядо Коледа тези дни. Heart Благодарение на нея днес ще си направим домашна сауна на лице с Вики.

# 737
Добро утро!
При нас вали само дъжд. Сняг искам утре. Wink
Фонсе, ако мислиш, че ще помогна със съвет, веднага давам идея да си правиш Инка. Има и инстантна. Търси такава с цикория (Кауфланд), която много добре влияе на ИР.
Ени, оправяйте се!
Днес си купих маратонки за лятото.
Вчера панталон и къси панталонки.
Роди, документът си заслужава си коледно парти в новата къща.
Хубав ден от мен!

# 738
  • Бургас
Аз миналата година по това време си купих сандали, даже и сега бих огледала. Така забравям до лятото и се изненадвам приятно Joy

# 739
  • Canada
Етти, да, за щитовидната. Плюс, че никъде не го видях в режима на докторката. Който като цяло е доста различен от моите хранителни навици, но ще свикна.

Мари, мерси, ще погледна може ли 😁

Моите се обзаведоха с кожуси от ЧП, аз с козметика и добавки. Всеки с късмета си 😂

# 740
Фонсе, добре че си ми харесала поста, за да се коригирам. Търси Инка САМО от цикория, а не смес с ръж.

# 741
Хвърлила съм си опаковките от кафето, за да прочета какво съдържа, но аз взимам инка от била. Разтворима е, само вода топля и не я варя.
Добър ден, станах преди малко.
Щерката е с приятелка вкъщи, след малко ще им правя баници.
Времето все още е само дъждовно, идеално за подреждане, дано не ми мине меракът Simple Smile
Съни и Синеочка до довечера да са пушка!

# 742
От старата инка ( онази от едно време) има на Женския пазар.
Фонсе, ако не намериш, пиши, ще ти изпратя. Без това всяка събота съм там.

# 743
  • София
Благодаря ви, момичета! Служителката на гишето в общината чак тя се зарадва. Каза, че това бил най-щастливия и дългоочакван документ за всички!
Съни и Синеочка, да се оправяте бързо! Kissing Heart
И при нас вали много красиво.

За днес съм планирала чистене, подреждане и пране на топло. После трябва да подготвя някакви по-официални дрехи, че сме на една бизнес вечеря.

# 744
  • Бургас
Тук за момента е само мрачно и дъждовно, но не е никак студено.
Приключих с къщните задачи, сега ще си изтегля един сериал /така и не съм видяла финала на Къща от хартия, срамота/, кафенце и полягвам. Вчера майка прави за софиянчетата меденки, локумки, соленки, свекърва ми и тя снощи ни проводи с един ябълков сладкиш, аз днес само ровя по кутиите. Animal Pig

Два дни подред гледаме с ММ "Опенхаймер", довечера се надявам да го приключим. Не знам хората как са издържали 3 часа в киното, аз след първия час заспивам на който и да е филм.

# 745
  • Бургас
Няма шанс при нас да завали сняг. Навън е 13 градуса, само дето вали дъжд.
Изпратихме майка в одвив и сега няма кой да сготви та обядваме припечени филийки с масло и шарена сол.
Родива, в новия дом да е пълно с много смях и добри хора!

# 746
  • на Мелмак
Приключих с работата за днес, оставих колежките да доработят Grinning
Сложих желето да ври, съдомиялната да мие. Супа и пиле с ориз съм планирала, но след малко, след чайчето. Банята е за миене, отново! Joy
Фонси, успех с режима Hug

# 747
Синеочка май е с вирус като на Митето. Оплаква се от болки в корема. Сега пак ми се стори леко топла и й дадох сироп. Боби, колко време продължи при вас?

# 748
Привет, банда!

Ени, на моята дружка малкия им го довлече тоя вирус от градината и окапаха всички.  24 повръщане и спазми в корема.  Дано бързо да и минава на Синеочка!

Съни, оправяй се и ти!

Аз вчера бях на морето на работна среща с колегите.  Работната среща завърши в 4 часа в една варненска дискотека... 😆 Станахме ран, за да се прибираме, че прогнозата за времето беше зловеща. Такъв порой ни пра из варненско... 🤐

Сега сме с любимия на СПА в един хотел на близо и блаженството е страшно. След малко ще хапна и телешка джолан чорба в ресторанта на хотела и мога да си лягам  😅

# 749
Ойй, тя не повръща, слава богу! 😅
Релаксирай на макс, Але! 🥰
И аз имам нужда от едно спа, ама няма да е скоро.

Общи условия

Активация на акаунт