Внимавайте! Измамници!

• 121 794
  • 1 080
  •   3
Отговори
# 390
А не може ли да ви кажат номера ,на който сте платили сметката ,за да звъннете и ако човека е разбран-да ви ги върне .. нз. Аз бих ги върнала Simple Smile
Да, да, превод по Револют ще ѝ направи, или ще се чакат на метростанцията да ѝ връчи дължината сума в кеш.

Иска се поправяне на грешката от този, който е сбъркал, а не примерно от някой дядо с телефон с копчета от другия край на България, на когото случайно е платила сметката.

# 391
В случая не са виновни Виваком, а служителка на изипей и този който е плащал и не е видял навреме грешката.
Разбира се че може да сторнира.
Не съм фен на Виваком, но тук не те са измамниците.

# 392
Абе той да пробва..едва ли ще е дядо. Аз бих пробвала и това

# 393
А има ли издадена  бележка за направеното плащане?

# 394
А не може ли да ви кажат номера ,на който сте платили сметката ,за да звъннете и ако човека е разбран-да ви ги върне .. нз. Аз бих ги върнала Simple Smile
Да, да, превод по Револют ще ѝ направи, или ще се чакат на метростанцията да ѝ връчи дължината сума в кеш.

Иска се поправяне на грешката от този, който е сбъркал, а не примерно от някой дядо с телефон с копчета от другия край на България, на когото случайно е платила сметката.
Няма нужда от такъв сарказъм.На мен ми е ясно,че не човека трябва да го оправя,а те,но ако това не стане и това е някакъв вариант.

# 395
Според мен не се иска връщане на сумата, а прехвърлянето й от грешния номер на правилния. Може да се докаже кой номер плаща потребителя и, че няма общо с другия.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 11:58 от Diorela

# 396
В случая Виваком нямат вина, вината е изцяло на Изипей и не мога да повярвам, че не носят никаква отговорност. Впрочем те са на франчайз, ако не се лъжа, така че намери къде е централата и се оплачи.

# 397
  • София
Според мен не се иска връщане на съмата, а прехвърлянето й от грешния номер на правилния. Може да се докаже кой номер плаща потребителя и, че няма общо с другия.
Плащам сметките на хора, които част от годината не са в страната. Не е задължително да се доказва, че имаш личен договор/партида, за да можеш да платиш.
Винаги, когато плащам на каса на Изипей, А1, Виваком... след като съм дала номера или ми казват името, на което е регистрацията, или ме питат аз да го кажа за потвърждение, че не е станала грешка и няма да платя чужда сметка.

# 398
Така е, мочеш да платиш и на други хора. Но ако никога не си плащал за този номер и твърдиш, че е погрешно преведено на него, съществува основателно съмнение, че действително е грешка.
На мен ми липсват някои елементи точно в това, което пишеш - служителките питат, потвърждаваш. Чудя се как точно лелята е превела на друг тази сума, не е ясно какво се е случило. Кога се е разбрало за грешката - веднага на гишето, или по-късно, гледайки бележката. Защото и това има значение.
И има един принцип, който плаща лошо , плаща два пъти.

# 399
  • София
Но ако никога не си плащал за този номер и твърдиш, че е погрешно преведено на него, съществува основателно съмнение, че действително е грешка.
И как доказваш, че точно ти никога не си плащал за този номер? А и за да платиш трябва да има първи път.

# 400
В Изипей искат клиентски номер на абоната, ако плащате за чужд номер.

# 401
Много ясно, служителката не е питала. Това, пв някого го питат винаги..

# 402
Навремето съседи с подобна на нашата фамилия бяха платили наша сметка по погрешка, родителите ми им върнаха парите.

# 403
Много ясно, служителката не е питала. Това, пв някого го питат винаги..

Точно така стана не ме попита. Понеже ходя от години при нея, офиса е близо до нас, никога не ми казва телефонния номер и аз да го потвърдя. Взимам фактурите ( бележките ) и в нас хвърлям по един поглед, че на място там винаги е опашка пред гишето ѝ. Само тя е в Изипей. Отидох в нас и видях че на друг номер беше платила 50 лева. Беше късно и отидох на другия ден. Останалото го знаете.

Някой много правилно беше написал който плаща лошо , плаща два пъти

# 404
Звънни на номера..честити празника и се разберете с човека....до сега да съм го свършила Grinning..да плати твоята сметка и готово...
И без това той се чуди кой е тоя доцър човек дето му е платил сметката и се чуди. Осветли го Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт